Afbeelding bij park Weideduyn

Prijzen & beschikbaarheid

Park Weideduyn

Park Weideduyn is een kleinschalig en luxe vakantiepark in Schoorl. Op het rustige park vind je luxe villa’s die voorzien zijn van alle comfort. Op nog geen vijf kilometer afstand vind je het strand van Schoorl. En het centrum van Schoorl ligt op loopafstand van je villa. Net als de Schoorlse Duinen waar je heerlijk kan wandelen en fietsen.

Over Park Weideduyn

Park Weideduyn in Schoorl is een mooie plek voor wie een luxe strandvakantie wil. Het vakantiepark wordt je aangeboden door de organisatie Dutchen. Hoewel het park zelf geen voorzieningen heeft ontbreekt het je aan niets. In het centrum van Schoorl vind je namelijk alles wat je nodig hebt. En mocht je toch iets missen? Dan ligt de receptie van Dutchen vlakbij.

Omdat er geen voorzieningen zijn is het park erg geschikt voor wie rust zoekt. Door de rustige ligging van Park Weideduyn kom je hier echt helemaal bij. In je mooie villa, of lekker in de tuin met uitzicht op de Schoorlse Duinen.

Uitzicht op de Schoorlse Duinen bij Park Weideduyn
© Dutchen

Luxe villa’s

Op het vakantiepark vind je luxe villa’s voor 6 tot 8 personen. Alle villa’s op Park Weideduyn zijn zeer luxe ingericht en voorzien van alle comfort. Zo vind je in de woonkamer een heerlijke zithoek en gezellige eethoek. Ook de keukens zijn voorzien van alle comfort die je wenst. Met o.a. een goede koffiemachine en verschillende keukenapparatuur.

Daarnaast vind je in je villa een sauna en/of spa. Zo heb je tijdens je luxe strandvakantie in Schoorl je eigen wellness voorzieningen. Als dat geen genieten is? Bij de beschrijving van de accommodaties op Park Weideduyn vind je meer informatie.

Luxe villa's met sauna en/of spa
© Dutchen

Omgeving Park Weideduyn

Met het strand in de buurt van je luxe villa is er altijd wel wat te doen. Lekker zonnen of een mooie strandwandeling maken bijvoorbeeld. Maar ook als je er op uit wil is er genoeg te doen. In de Schoorlse Duinen kan je prachtige wandelingen maken. En de omgeving van het park nodigt uit tot mooie fietstochten langs duinen en dorpjes.

Maar er is meer te beleven. Zo zijn er leuke steden te bezoeken, net als musea of andere bezienswaardigheden. Voor iedereen is er wel iets te doen. We hebben een aantal leuke tips in de omgeving van Park Weideduyn voor je verzameld. Er staat vast iets voor je bij.

Luxe villa's met eigen wellness

Luxe strandvakantie in Schoorl

Lijkt een luxe strandvakantie in Schoorl je wel wat en heb je behoefte aan rust? Dan is Park Weideduyn misschien wel iets voor jou. Door de kleinschalige opzet en rustige ligging kom je hier heerlijk bij. Dankzij de luxe villa’s en mooie omgeving ontbreekt het je hier aan niets. Heb je een mooie villa in Schoorl gevonden? Dan boek je deze rechtstreeks bij Dutchen.

Dit vakantiepark wordt je aangeboden door Dutchen. Wil je ook naar Park Weideduyn? Bekijk dan hier de beschikbaarheid.

Waarom naar dit park?

  • Kleinschalig park
  • Luxe villa's
  • Vlak bij het strand
  • Bij de Schoorlse Duinen
  • Gratis wifi in de accommodatie

Adres Park Weideduyn

Burgemeester Peecklaan 8
1871 BA Schoorl

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Park Weideduyn
Schoorl (Noord-Holland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark