Afbeelding bij landal Residence Berger Duinen

Beschikbaarheid & prijzen

Landal Residence Berger Duinen

Ben je op zoek naar een luxe vakantie aan zee? Dan vind je in Schoorl het luxe vakantiepark Landal Residence Berger Duinen, op 15 minuten fietsen van het strand. Op dit rustige park vind je luxe woningen voor 6 of 8 personen. Sommigen zelfs met een sauna en een Kamado barbecue. Het park ligt direct aan de Schoorlse Duinen. In de omgeving kan je dus volop wandelen en fietsen maar ook veel leuke uitjes maken. Wil je meer te weten komen over dit mooie Landal park in Schoorl? Lees dan snel verder.

Of kijk hier als je meteen wil zien welke huisjes er beschikbaar zijn op het park.

Landal Residence Berger Duinen in Schoorl ligt op 15 minuten fietsen van het strand
© Landal GreenParks

Wat is er te doen op en rond Landal Residence Berger Duinen in Schoorl?

Dit luxe vakantiepark in Schoorl heeft niet veel eigen voorzieningen. Gelukkig loop je vanuit je woning zo het gezellige dorpje Schoorl in. Hier vind je een aantal restaurants en terrassen maar kan je ook je boodschappen doen. Naast het park ligt het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer. Zij organiseren vaak leuke activiteiten, ook voor kinderen.

En met de fiets zit je zo op het mooie strand. Hier kan je volop spelen en een lekkere duik in zee nemen. Is het een dagje minder goed weer? Dan rijd je naar Alkmaar waar je zwembad de Hoornse Vaart vindt. Direct rondom Landal Residence Berger Duinen vind je ruim 60 kilometer aan wandel- en fietspaden. Fietsen kan je huren op het iets verderop gelegen park Landal Berger Duinen.

Wat te doen in de omgeving van Schoorl?

Wil je er een dagje op uit? Dan is er in de omgeving van Schoorl van alles te doen voor jong en oud. Zo kan je een dagje naar Alkmaar waar de kaasmarkt is. Of ga eens naar Haarlem of Amsterdam. Vanaf Landal Residence Berger Duinen zijn deze steden prima te bereiken. Hier kan je lekker winkelen of een terrasje pakken. Of bezoek een van de leuke musea die er te vinden zijn.

Direct naast het park liggen de Schoorlse Duinen
© Landal GreenParks

Vlak bij het park ligt ook het beroemde kunstenaarsdorp Bergen. Behalve de kunstmarkt vind je er leuke boetiekjes en restaurants. Voor de kinderen is een bezoek aan de dierentuin altijd leuk. Of maak eens een ritje met een echte stoomtram. We hebben een aantal leuke tips in de buurt van Schoorl voor je op een rijtje gezet. Op Holland Boven Amsterdam vind je nog meer ideeën voor een dagje uit.

Luxe woningen op Landal Residence Berger Duinen

Op Landal Residence Berger Duinen verblijf je in een luxe woning voor 6 of 8 personen. Deze zijn voorzien van alle gemak en comfort en mooi gelegen. In je vakantiewoning ontbreekt het je aan niets. En wil je nog meer luxe? Kies dan voor een woning met een sauna en een sunshower. Of wat dacht je van een vakantiewoning met een overdekte veranda en een Kamado barbecue? Hier kan je zien welke huizen er op het park zijn te vinden. En in een aantal van deze woningen is ook je hond welkom.

Wil jij ook wel naar Landal Residence Berger Duinen? Kijk dan hier om te zien welke accommodaties er allemaal beschikbaar zijn en je ziet meteen de actuele prijzen. Of kijk hier voor alle last minute aanbiedingen van Landal.

Impressie van een van de luxe woningen op Landal Residence Berger Duinen in Schoorl
© Landal GreenParks

Zoek je toch nog liever even verder? Dan vind je hier meer vakantieparken van Landal. Of kijk voor een ander vakantiepark aan zee. Wil je wel naar Schoorl? Dan kan je hier kijken voor een ander vakantiepark in Schoorl.

Waarom naar dit park?

  • Direct aan de Schoorlse Duinen
  • 15 minuten fietsen van het strand
  • Rustig en kleinschalig park
  • Luxe woningen tot 8 personen
  • Op loopafstand van het dorp

Adres Landal Residence Berger Duinen

Heereweg 91
1871 ED Schoorl

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Landal Residence Berger Duinen
Schoorl (Noord-Holland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark