Afbeelding bij droompark Molengroet

Prijzen & beschikbaarheid

Droompark Molengroet

Droompark Molengroet is een luxe vakantiepark in Noord-Holland. Je vindt het park in Noord-Scharwoude, midden in een mooi recreatiegebied. Je kan hier heerlijk wandelen en fietsen. Maar ook voor waterrecreatie ben je hier aan het juiste adres. Zowel voor kinderen als ouderen heeft dit park van alles te bieden.

Voorzieningen

Op het park vind je leuke speeltuintjes voor de kinderen. Ook op de speeltoestellen zullen ze zich niet vervelen. En bij lekker weer kan je een duik nemen in het mooie buitenbad. Tijdens het hoogseizoen wordt er ook voor animatie gezorgd.

Op Droompark Molengroet vind je een leuk restaurant. Je kan hier terecht voor broodjes, lunch en een lekker diner. Eet je liever in je eigen accommodatie? Dan kan je hier ook lekkere snacks afhalen voor thuis. Hier vind je meer voorzieningen op het park.

Restaurant op Droompark Molengroet

Omgeving Droompark Molengroet

Ook de omgeving van Droompark Molengroet heeft veel te bieden. Duiken, kanovaren en zwemmen kan bijvoorbeeld in het recreatiegebied. Of pak de fiets of mountainbike om het gebied te ontdekken. Maar je kan er ook heerlijk wandelen en genieten van de natuur.

Verder zijn er leuke plaatsjes te bezoeken in de omgeving van het park. Net als leuke musea of uitjes met de kinderen. Hier vind je de leukste tips in de omgeving van het park.

Accommodaties

Op Droompark Molengroet vind je mooie chalets en bungalows. Geschikt voor 4 tot 16 personen en voorzien van alle comfort. De bedden zijn bij aankomst zelfs al voor je opgemaakt. Zo begin je jouw vakantie wel heel erg goed. Ook zijn in veel accommodaties honden welkom.

De vakantiehuisjes zijn mooi gelegen in het groen. Zowel binnen als buiten kom je hier echt tot rust. En na een heerlijke dag in de buitenlucht kom je lekker bij op je eigen terras.

Vakantie in Noord-Holland

Lijkt een vakantie in Noord-Holland jou ook wel iets? Dan is Droompark Molengroet misschien wel wat voor jou. We hebben alle informatie over dit vakantiepark in Noord-Holland voor je verzameld. Over de omgeving, voorzieningen en accommodaties. Heb je een leuk chalet of luxe bungalow gevonden? Dan boek je deze rechtsreeks bij de aanbieder.

Dit vakantiepark wordt je aangeboden door Droomparken. Wil je ook naar Droompark Molengroet? Bekijk dan hier de beschikbaarheid.

Waarom naar dit park?

  • In een water-recreatiegebied
  • 4-sterren vakantiepark
  • Met buitenzwembad
  • In het hartje van Noord-Holland
  • Gezellig restaurant

Adres Droompark Molengroet

Molengroet 1
1723 PX Noord-Scharwoude

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Droompark Molengroet
Noord-Scharwoude (Noord-Holland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark