Afbeelding bij strandhuisjes Julianadorp

Prijzen & beschikbaarheid

Strandhuisjes Julianadorp

Strandhuisjes Julianadorp is een unieke plek voor een strandvakantie. De strandhuisjes staan namelijk op het strand van Julianadorp aan Zee. Met het zand en de zee aan je voeten verblijf je dus letterlijk op het strand. Je wordt wakker met uitzicht op zee en geniet ‘s avonds van de zonsondergang vanaf je luie stoel. Een mooiere locatie voor een vakantie aan zee is bijna niet mogelijk.

Luxe strandhuisjes op het strand van Julianadorp
© Roompot Vakanties

Vakantie op het strand

Bij lekker weer vermaken de kinderen zich op het strand. Na een lekkere duik in zee en spelen in het zand kom je bij op je eigen terras. Wil je eens lekker uit eten of een gezellig terrasje pakken? Dan vind je vlakbij genoeg leuke strandpaviljoens. Maar ook in het dorp Julianadorp zijn leuke restaurants te vinden.

Ook voor de dagelijkse boodschappen kan je in Julianadorp terecht. Zo vind je er o.a. verschillende supermarkten en een bakker. Bij de receptie kan je een bolderkar huren om je boodschappen mee naar je strandhuis te krijgen. Hiervoor moet je namelijk over het duinpad, een wandeling van ongeveer 10 tot 15 minuten. Gelukkig is er bij aankomst en vertrek een service voor je bagage. Deze hoef je dus niet zelf mee te slepen.

Omgeving Julianadorp

Tijdens je vakantie op het strand heb je eigenlijk weinig nodig. Met het strand en de zee voor de deur heb je de mooiste bezienswaardigheid recht voor je. Maar ook als je er op uit wil heeft de omgeving van Julianadorp veel te bieden.

Natuurlijk kan je heerlijk wandelen en lange fietstochten door de duinen maken. Maar ook leuke dorpen en steden in de omgeving zijn een bezoekje waard. Voor kinderen is er ook genoeg te beleven in de omgeving van het park. We hebben een aantal leuke uitjes voor je verzameld.

Genieten op het strand bij Strandhuisjes Julianadorp
© Roompot Vakanties

Luxe strandhuisjes

Je verblijft in luxe strandhuisjes voor 4 tot 6 personen. Tijdens je verblijf op Strandhuisjes Julianadorp ontbreekt het je aan niets. De vrijstaande beachhouses zijn luxe ingericht en voorzien van alle comfort en gemak. Je hebt de beschikking over een compleet uitgeruste keuken en je eigen sanitair. Na een duik in zee douche je gewoon lekker in je eigen huisje.

Je vind voor je strandhuisje jouw eigen terras aan het strand. Op de lekkere stoelen is het hier puur genieten. Ook als het niet zo warm is kan je hier heerlijk zitten. Met een dekentje en een kop warme chocomel terwijl je de zee hoort ruisen. Bij lekker weer kom je heerlijk tot rust in je ligstoel op het strand.

Vakantie aan zee

Lijkt een vakantie aan zee jou wel wat? Lees dan snel verder over Strandhuisjes Julianadorp. Ontdek alles over de strandhuisjes en de omgeving en kijk wat er nog beschikbaar is. We weten zeker dat jouw vakantie aan zee bij Strandhuisjes Julianadorp er een zal zijn om nooit te vergeten. Boeken kan rechtstreeks bij de aanbieder.

Waarom naar dit park?

  • Vrijstaande strandhuisjes
  • Slapen op het strand
  • De zee ligt voor je deur
  • De ideale strandvakantie
  • Luxe ingerichte huisjes

Adres Strandhuisjes Julianadorp

Zanddijk 93
1787 PP Julianadorp aan Zee

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Strandhuisjes Julianadorp
Julianadorp aan Zee (Noord-Holland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark