Afbeelding bij droomPark Spaarnwoude

Prijzen & beschikbaarheid

DroomPark Spaarnwoude

DroomPark Spaarnwoude in Halfweg – Noord-Holland – is een vakantiepark midden in de natuur. Het vakantiepark ligt in recreatie- en natuurgebied Spaarnwoude en heeft chalets en bungalows voor maximaal 6 personen. Het park is gunstig gelegen ten opzichte van Amsterdam én het strand.

Zowel op het bungalowpark als in de omgeving is er genoeg te beleven voor jong en oud. Het park biedt tal van faciliteiten waaronder een overdekt zwembad. DroomPark Spaarnwoude is een leuke bestemming om de veelzijdige provincie te ontdekken.

Voorzieningen

Op DroomPark Spaarnwoude vind je verschillende voorzieningen voor alle leeftijden. In het nieuwe centrumgebouw vind je o.a. een overdekt zwembad met apart kinderbad, een fitnessruimte, een solarium en een sauna. Ook voor een hapje en drankje kan je hier terecht in Brasserie Halverwege.

Op het terrein van het vakantiepark vind je een speelweide met verschillende speeltoestellen. Ook grenst het park aan een leuke natuurvijver waar je kan vissen en kanoën. Daarnaast zijn er verschillende sport- en spelfaciliteiten aanwezig.

Omgeving

Niet alleen op het vakantiepark maar ook in de omgeving van DroomPark Spaarnwoude is er genoeg te beleven. Met de auto ben je zo in gezellige steden als Amsterdam en Haarlem maar zit je ook zo op het strand van Bloemendaal of Zandvoort.

Verder kan je een dagje uit naar een leuk attractiepark, de dierentuin bezoeken of je vermaken in een van de interessante musea in de omgeving. Ook liefhebbers van wandelen en fietsen zullen volledig aan hun trekken komen rondom DroomPark Spaarnwoude.

Chalets en bungalows

Op DroomPark Spaarnwoude vind je bungalows en chalets voor 4 tot 6 personen. In een groot aantal accommodaties is ook je huisdier van harte welkom, dus ook de hond kan gezellig mee op vakantie.

Alle accommodaties zijn voorzien van alle genak en comfort voor een heerlijk verblijf. Wil je wat meer luxe dan kies je voor een van de luxe bungalows die op het vakantiepark te vinden zijn. Voor iedereen is wel een passende accommodatie te vinden.

Vakantie in Spaarnwoude

Lijkt een vakantie op DroomPark Spaarnwoude je wel wat lees dan snel verder. We hebben alle informatie over dit vakantiepark in Noord-Holland voor je verzameld en op een rijtje gezet.

Zo lees je direct alles over de soorten accommodaties, alle voorzieningen en de omgeving van DroomPark Spaarnwoude. Heb je een leuke accommodatie op dit vakantiepark in Halfweg gevonden dan kan je deze direct online boeken bij de aanbieder.

Dit vakantiepark wordt je aangeboden door Droomparken. Wil je ook naar DroomPark Spaarnwoude? Bekijk dan hier de beschikbaarheid.

Waarom naar dit park?

  • Bij natuurgebied Spaarnwoude
  • Vlakbij Amsterdam
  • Met overdekt zwembad
  • Heerlijk wandelen en fietsen
  • Gezellig restaurant

Adres DroomPark Spaarnwoude

Zuiderweg 2
1165 NA Halfweg

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

DroomPark Spaarnwoude
Halfweg (Noord-Holland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark