Afbeelding bij euroParcs de Woudhoeve

Prijzen & beschikbaarheid

EuroParcs de Woudhoeve

EuroParcs de Woudhoeve is een vakantiepark bij de kust. Je vindt het park in Egmond aan den Hoef. Een dorpje in Noord-Holland, vlak bij de badplaats Egmond aan Zee. Het strand ligt op vijf kilometer afstand. Na een korte fietstocht sta je in de branding. Fietsen zijn te huur op het park.

Voorzieningen

Op EuroParcs de Woudhoeve ligt een verwarmd buitenzwembad. Voor kinderen is er een apart kinderbad. Ook zijn er speeltuinen en speeltoestellen op het park. Net als een recreatieplas met speelstrandje. In het hoogseizoen is er een recreatieprogramma. Er is voor de kinderen dus van alles te doen.

Op het park vind je een gezellig restaurant. Evenals een snackbar, voor als je eens niet zelf wilt koken. Daarnaast zijn er diverse sport- en speelvelden op het vakantiepark aanwezig. En wil je de omgeving verkennen? Dan huur je er een gewone of elektrische fiets.

Verwarmd buitenzwembad op EuroParcs de Woudhoeve
© EuroParcs

Omgeving EuroParcs de Woudhoeve

Het vakantiepark ligt in de nabijheid van duinen en het strand. Een prachtige omgeving voor mooie fietstochten. Door de duinen, langs leuke plaatsjes en door de natuur. En op een mooie zomerdag kan je natuurlijk heerlijk wandelen over het strand.

Ook zijn er genoeg andere uitjes in de omgeving. We hebben er een aantal voor je verzameld. Bezoek leuke plaatsen als Alkmaar of Hoorn. Maar ook een bezoekje aan Amsterdam is mogelijk. En ga ook zeker eens naar het kunstenaarsdorpje Bergen. Ook voor de kinderen zijn er leuke uitstapjes te maken. Al zullen deze vooral op het strand willen spelen.

Fietsen in de omgeving van EuroParcs de Woudhoeve
© EuroParcs

Mooie chalets

Op EuroParcs de Woudhoeve staan chalets voor 4 tot 6 personen. Enkelen zijn aangepast voor mindervalide gasten. In veel van de chalets is je hond welkom. Ook deze kan dus mee op vakantie naar zee. De chalets zijn comfortabel ingericht. Je komt hier heerlijk tot rust.

Vakantie in Egmond aan een Hoef

Hou je van strand en zee? Dan is een vakantie in Egmond aan den Hoef wel iets voor jou. In de mooie omgeving van de Noordzeekust zal je zeker genieten. Een chalet op EuroParcs de Woudhoeve boek je rechtstreeks bij de aanbieder. Of leest eerst meer over dit vakantiepark in Noord-Holland. Over de voorzieningen, omgeving en accommodaties.

Dit vakantiepark wordt je aangeboden door EuroParcs. Wil je ook naar EuroParcs de Woudhoeve? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes van EuroParcs.

Waarom naar dit park?

  • Vakantiepark bij de Noordzeekust
  • Op slechts 5 km van het strand
  • Verwarmd buitenzwembad en kinderbad
  • Restaurant op het park
  • Wandelen en fietsen in de omgeving

Adres EuroParcs de Woudhoeve

Driehuizerweg 8
1934 PR Egmond aan den Hoef

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

EuroParcs de Woudhoeve
Egmond aan den Hoef (Noord-Holland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark