Afbeelding bij duynzoom Texel

Prijzen & beschikbaarheid

Duynzoom Texel

Duynzoom Texel is een klein en luxe vakantiepark vlak bij het strand. Je vindt hier luxe 8-persoons villa’s die voorzien zijn van alle comfort. Tijdens je vakantie op Texel zal je je niet vervelen. Wandel over het strand of ontdek de leuke dorpen op het eiland op de fiets. Kies een luxe villa op Texel voor een lekker weekend weg of een lange vakantie.

Over Texel

Texel is het grootste Waddeneiland en hoort bij Noord-Holland. Zodra je op de boot stapt zit je meteen in de vakantiestemming. Na een korte overtocht vanaf Den Helder kom je op het eiland aan. Met 30 kilometer strand is het de ideale bestemming voor een strandvakantie. Maar er is veel meer te zien en te doen in de omgeving van Duynzoom Texel.

Genieten op park Duynzoom op Texel
© Dutchen

Omgeving Duynzoom Texel

Park Duynzoom Texel ligt bij het plaatsje De Koog. Hier vandaan fiets je in een paar minuten naar het strand. Bij lekker weer natuurlijk dé plek om te zijn. En houd je meer van natuur en rust? Ook dan heeft het eiland genoeg mooie plekjes. De meer dan 135 kilometer aan fietspaden brengt je de naar mooiste plekjes. Onderweg geniet je van het mooie landschap, de vele vogels en natuurlijk schapen en lammetjes.

Ook de dorpen op Texel zijn leuk om te bezoeken. Den Burg is het grootste dorp met veel winkeltjes en restaurants. Maar ook De Koog, De Cocksdorp en Oudeschild zijn een bezoekje waard. Tussendoor kom je lekker bij op een van de terrasjes. Verder vind je leuke musea en speeltuinen voor kinderen op Texel. We hebben een aantal leuke tips in de omgeving van Park Duynzoom voor je verzameld.

Ruime tuinen met veel privacy op Duynzoom Texel
© Dutchen

Luxe villa’s op Texel

Op Park Duynzoom vind je luxe 8-persoons villa’s die je kan boeken via Dutchen. Deze luxe villa’s zijn voorzien van alle gemakken en comfort. Je hebt zelfs je eigen wellness voorzieningen. Na een heerlijke dag op het eiland ontspan je in de sauna en je komt weer helemaal bij. Of kies voor een luxe villa met je eigen spa.

De Duynzoom villa’s hebben een grote tuin met veel privacy. Ook de villa’s zelf zijn met een oppervlakte van 160 m² erg ruim. Tijdens een weekend weg of langere vakantie is het hier puur genieten. Bekijk snel de luxe villa’s op Texel bij Park Duynzoom.

Genieten van het buitenleven op Duynzoom Texel
© Dutchen

Vakantie bij Duynzoom Texel

Krijg je ook al zin in een vakantie op Texel? Lees dan snel verder en ontdek de luxe villa’s en leuke tips in de omgeving. Heb je een mooi verblijf gevonden voor je luxe vakantie op Texel? Dan boek je deze rechtstreeks bij de aanbieder van Park Duynzoom op Texel.

Dit vakantiepark wordt je aangeboden door Dutchen. Wil je ook naar Duynzoom Texel? Bekijk dan hier de beschikbaarheid.

Waarom naar dit park?

  • Luxe villa's op Texel
  • Slechts 2 km van het strand
  • Wellness in je villa
  • Kleinschalig vakantiepark
  • Wandelen en fietsen op Texel

Adres Duynzoom Texel

Bosrandweg 487
1796 NH De Koog, Texel

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Duynzoom Texel
De Koog (Noord-Holland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark