Afbeelding bij landal Sluftervallei

Prijzen & beschikbaarheid

Landal Sluftervallei

Landal Sluftervallei in De Cocksdorp – Texel, Noord-Holland – is een mooi bungalowpark dat midden in de duinen ligt. Vanuit het vakantiepark fiets je in vijf minuten naar het strand dat op nog geen twee kilometer afstand ligt.

Ook natuurgebied De Slufter en de Eierlandse Duinen grenzen aan het park. Hier kan je heerlijk wandelen en fietsen door de prachtige natuur van dit waddeneiland. Natuurlijk is ook op het vakantiepark zelf van alles te doen voor jong en oud.

Van alles te doen op en rond Landal Sluftervallei

Op Landal Sluftervallei vind je genoeg faciliteiten voor een geslaagde vakantie. Zo is er een overdekt zwembad met verschillende waterattracties, ook is er een apart kleuterbad voor de kleine gasten. Buiten vind je verschillende sport- en spelmogelijkheden zoals een tennisbaan, midgetgolf en speeltuinen.

Vlak bij het park ligt bovendien de 9 holes golfbaan ‘Golfbaan de Texelse’, voor deze golfbaan heb je wel een GVB nodig. Ook in de omgeving van Landal Sluftervallei hoef je je niet te vervelen. Als je eens een dagje iets anders wilt dan strand zijn er verschillende bezienswaardigheden die een bezoekje waard zijn!

Mooie bungalows in de duinen

Op Landal Sluftervallei vind je diverse soorten bungalows voor 4 tot 8 personen. De bungalows liggen midden in de duinen en zijn natuurlijk voorzien van alle gemak en comfort. ‘s Avonds kan je lekker wegzakken voor de tv of een drankje doen op je eigen terras. In een groot aantal bungalows zijn huisdieren welkom.

Op het vakantiepark vind je natuurlijk ook huisdiervrije bungalows, bungalows voor mindervaliden en speciale accommodaties voor gasten met luchtwegaandoeningen/COPD. Voor iedereen is er dus wel een leuke vakantiebungalow te vinden.

Camping Landal Sluftervallei

Het vakantiepark beschikt ook over een camping met bijna 200 campingplaatsen. Deze campingplaatsen liggen deels in de duinen en er zijn verschillende soorten standplaatsen. Van eenvoudige natuurplaatsen tot luxe plaatsen met eigen sanitaire voorzieningen, het is allemaal mogelijk.

Wil je wel kamperen maar niet zelf een tent opzetten of caravan meenemen? Kies dan voor een verblijf in een van de luxe stacaravans. Deze zijn volledig ingericht en voorzien van alle comfort die je maar wenst. Gasten van de camping kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van het bungalowpark.

Kies voor een vakantie op Texel

Lijkt vakantiepark Landal Sluftervallei je wel wat? Lees dan snel meer over alle faciliteiten en de beschikbare bungalows op het park. Wie weet stap jij binnenkort wel op de boot naar Texel en geniet je volop in dit leuke vakantiepark bij De Cocksdorp.

Dit vakantiepark wordt je aangeboden door Landal GreenParks. Wil je ook naar Landal Sluftervallei? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes van Landal GreenParks.

Waarom naar dit park?

  • Ligging aan de kust, in de natuur
  • Verschillende horecavoorzieningen
  • Sport- en spelvoorzieningen
  • Je kan hier zwemmen
  • Beauty en wellness faciliteiten
  • Fietsverhuur

Adres Landal Sluftervallei

Krimweg 102
1795 LS De Cocksdorp

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Landal Sluftervallei
De Cocksdorp (Noord-Holland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark