Afbeelding bij vakantiepark IJsselhof

Prijzen & beschikbaarheid

Vakantiepark IJsselhof

Vakantiepark IJsselhof in Andijk vind je direct aan het IJsselmeer. Op dit park in Noord-Holland vind je luxe villa’s tot 16 personen. Het park is rustig en ruim opgezet en heeft veel te bieden voor jong en oud. Zo vind je er een overdekt zwembad maar ook een natuurspeeltuin met een strandje. In de omgeving kan je volop wandelen en fietsen maar ook veel leuke uitjes maken. Dit maakt dit waterrijke park een leuke bestemming voor een paar dagen weg of een lang weekend. Hieronder lees je alles over IJsselhof in Andijk.

Impressie van een speeltuin bij vakantiepark IJsselhof in Andijk
© Villavakantiepark IJsselhof

Over vakantiepark IJsselhof in Andijk

Vakantiepark IJsselhof is een rustig en ruim opgezet park aan het water van het IJsselmeer. Door de ruime opzet geniet je hier in alle rust van je vakantie. Op het park en vlakbij vind je voorzieningen voor jong en oud. Zo beschikt IJsselhof zelf over een overdekt zwembad met een apart peuterbad. In het zwembad kan je bijna het hele jaar terecht voor een lekkere duik. En bij mooi weer kan je op nog geen kilometer van het park terecht op het Andijker strand. Hier kan je niet alleen zonnen en zwermen maar ook surfen.

Impressie van het zwembad met peuterbad op vakantiepark IJsselhof in Andijk
© Villavakantiepark IJsselhof

Direct naast het park ligt de Bar & Bowling waar je terecht kan voor een drankje en een potje bowlen. In Andijk zijn diverse restaurants te vinden voor een gezellig etentje met het hele gezin. Ook vind je vlakbij een supermarktje dat in het hoogseizoen is geopend. Hier kan je terecht voor de dagelijkse boodschappen. Op het park zelf kan je trouwens prima vissen, zelfs vanuit je eigen villa aan het water. Hier vind je alle voorzieningen op IJsselhof.

Ponyrijden op IJsselhof

Op IJsselhof kan je ook terecht voor een echte ponyvakantie. Zo kunnen kinderen tegen betaling een ritje maken op een pony. En als de ponyranch geopend is kan je de pony’s borstelen of knuffelen. Hier lees je meer over de ponyranch bij het vakantiepark.

Op vakantiepark IJsselhof kunnen kinderen ponyrijden, verzorgen en knuffelen met een pony
© Villavakantiepark IJsselhof

In de omgeving van Andijk

Niet alleen op het park maar ook in de omgeving van Andijk is veel te doen. Je kan er lekker wandelen en fietsen door de natuur en watersport beoefenen op het IJsselmeer. Door de ligging is het park ideaal om zowel Noord-Holland als West-Friesland te verkennen. Ontdek de mooie polders, de kleurige bollenvelden of de beroemde kazen uit Edam. Vanaf IJsselhof kan je alle kanten op.

Bezoek zeker eens de leuke steden Enkhuizen of Medemblik waar je zelfs op de fiets naartoe kan. Of iets verder weg de steden Amsterdam en Edam. Hier kan je een leuke wandeling maken of gezellig winkelen. Maar ook voor kinderen zijn er veel leuke uitstapjes mogelijk. Zo vind je vlakbij het park Sprookjeswonderland of kunnen ze springen bij Ballorig Hoorn. We hebben een aantal leuke tips in de omgeving van IJsselhof voor je op een rijtje gezet.

Impressie van de omgeving van vakantiepark IJsselhof in Andijk
© Villavakantiepark IJsselhof

Luxe villa’s op vakantiepark IJsselhof

Op vakantiepark IJsselhof in Andijk kan je kiezen uit luxe villa’s voor 4 tot 16 personen. De meesten liggen aan het water en hebben een eigen vissteiger. Je zit hier lekker rustig en komt weer even helemaal tot rust. De villa’s zijn comfortabel ingericht en voorzien van alle gemak. Maar je kan ook kiezen voor nog meer luxe zoals een villa met een sauna, stoomcabine of bubbelbad. Ook is je hond van harte welkom in de villa. Op het park moet je jouw hond wel aanlijnen.

Impressie van de natuurspeeltuin bij vakantiepark IJsselhof in Andijk
© Villavakantiepark IJsselhof

Vakantie in Andijk

Lijkt een verblijf in de regio Noord-Holland en West-Friesland je wel iets? Dan is vakantiepark IJsselhof in Andijk een leuke plek voor een paar dagen weg of een langere vakantie. De mooie natuur, het water en de leuke omgeving zorgen ervoor dat er genoeg is te doen. En als je eens een dagje op pad wil zijn er veel uitjes mogelijk in de buurt van het park. Zoek dus snel een mooie villa voor je volgende vakantie. En heb je een geschikt verblijf gevonden? Dan boek je deze rechtstreeks bij vakantiepark IJsselhof.

Impressie van de omgeving van vakantiepark IJsselhof in Andijk
© Villavakantiepark IJsselhof

Wil je ook naar Vakantiepark IJsselhof? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes.

Waarom naar dit park?

  • Vakantiepark aan het IJsselmeer
  • Overdekt zwembad met kinderbad
  • Natuurspeeltuin met een strandje
  • Luxe villa's aan het water tot 16 personen
  • Vissen vanuit je eigen villa

Adres Vakantiepark IJsselhof

Proefpolder 4-720
1619 EH Andijk

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Vakantiepark IJsselhof
Andijk (Noord-Holland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark