Afbeelding bij landal De Vers

Prijzen & beschikbaarheid

Landal De Vers

Landal De Vers in Overloon – Noord-Brabant – is een leuk bungalowpark dat midden in de bossen ligt. Het vakantiepark ligt op de grens tussen Noord-Brabant en Limburg in een prachtig gebied. In de omgeving van het park vind je o.a. recreatieplas ‘t Schaartven en Nationaal Park De Groote Peel.

Door de mooie ligging raden we je zeker aan om je fietsen mee te nemen of om deze op het park te huren. De omgeving leent zich namelijk uitstekend voor lange en mooie fietstochten. Geniet van de natuur of maak een mooie tocht naar bijvoorbeeld Venray. In de bossen rondom het park kan je bovendien heerlijk wandelen.

Van alles te doen voor jong en oud

Op Landal De Vers is van alles te doen. Zo vind je op het vakantiepark een overdekt zwembad met een spartelbadje. Ook is er een peuterglijbaan en een buitenkleuterbad, zwemplezier voor jong en oud dus. Verder vind je op het park verschillende sport- en spelmogelijkheden, bowlingbanen en verschillende speeltuinen. Bij het park ligt ook Grand Café Broer en Zus met o.a. een bar, een restaurant, een heerlijk terras en een snackbar.

Ook in de omgeving van Landal De Vers zal je je volop vermaken. Behalve wandelen en fietsen zijn er veel uitstapjes die je kunt maken. Bezoek leuke steden in Noord-Brabant of Limburg, geniet in natuurgebied De Groote Peel of maak een van de vele andere leuke uitstapjes die mogelijk zijn.

Vrijstaande bungalows in de bossen

Op bungalowpark De Vers vind je verschillende soorten bungalows voor 2 tot 10 personen. De bungalows liggen lekker rustig in de bossen en zijn voorzien van alle gemak en comfort. Na een leuke dag kom je lekker bij op je terras of op de comfortabele bank in je woonkamer.

Landal De Vers heeft ook speciale bungalows voor mindervaliden en kinderbungalows voor jonge gezinnen. Wens je iets meer luxe dan kies je natuurlijk voor een van de ‘luxe of comfort bungalows’ op het vakantiepark.

Bekijk snel alle faciliteiten, accommodaties en uitstapjes in de omgeving en laat de vakantiepret alvast beginnen. Voor een leuke vakantie in Noord-Brabant is vakantiepark Landal De Vers in Overloon zeker het overwegen waard. We wensen je alvast een fijn verblijf op dit leuke park!

Dit vakantiepark wordt je aangeboden door Landal GreenParks. Wil je ook naar Landal De Vers? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes van Landal GreenParks.

Waarom naar dit park?

  • Ligging in de natuur, in het bos
  • Verschillende horecavoorzieningen
  • Sport- en spelvoorzieningen
  • Je kan hier zwemmen
  • Beauty en wellness faciliteiten
  • Fietsverhuur

Adres Landal De Vers

Raaijweg 25
5825 AL Overloon

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Landal De Vers
Overloon (Noord-Brabant)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark