Afbeelding bij vakantiepark Efteling Loonsche Land

Prijzen & beschikbaarheid

Vakantiepark Efteling Loonsche Land

Vakantiepark Efteling Loonsche Land vind je in Noord-Brabant. Het is erg mooi gelegen, aan de rand van een groot natuurgebied. Attractiepark de Efteling ligt op loopafstand van het vakantiepark. Je kan hier gratis naartoe. Dit maakt het vakantiepark een leuke bestemming voor jong en oud.

De Efteling

In de Efteling vind je een groot aantal attracties. Van het knusse sprookjesbos tot spectaculaire achtbanen. Voor alle leeftijden is hier van alles te beleven. En als gast van het vakantiepark heb je daar alle tijd voor. Vanuit je accommodatie loop je er in 15 minuten heen.

Tot medio september kan je er van 9.00 tot 18.00 uur terecht, daarna gelden andere tijden. Voor de zomeravonden kan je aparte tickets kopen. Tussendoor kan je natuurlijk altijd terug naar je verblijf.

Impressie van accommodaties op het vakantiepark
© Efteling

Accommodaties

Op Vakantiepark Efteling Loonsche Land vind je eenvoudige accommodaties. Deze zijn geschikt voor 4 tot 12 personen en gelegen in bos, heide of duin. Ze zijn ingericht met natuurlijke materialen. Bovendien beschikken ze over eigen sanitair. In een aantal accommodaties is je hond welkom.

Ook zijn er diverse themakamers op het park te vinden. Hier geniet je van de luxe van een hotelkamer maar met de privacy van een vakantiehuisje. Deze zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Net als de andere accommodaties zijn ook deze middenin de natuur gelegen.

Voorzieningen

Op vakantiepark Efteling Loonsche Land vind je verschillende voorzieningen. Zo zijn er verschillende restaurants waar je terecht kan. Voor ontbijt, lunch en diner. Ook verse broodjes zijn iedere ochtend te koop. Deze kan je zelfs bij je huisje laten bezorgen, wel zo makkelijk.

Voor kinderen staan er leuke speeltoestellen. Ideaal om even tot rust te komen na een bezoek aan het attractiepark. Hier vind je een overzicht van de voorzieningen op het park.

Impressie van het vakantiepark bij de Efteling
© Efteling

In de omgeving

Ook in de omgeving van Vakantiepark Loonsche Land is er genoeg te doen. Je kan bijvoorbeeld heerlijk wandelen in de natuur. Het vakantiepark grenst aan een groot natuurgebied van 50 hectare. Met bossen, duinen en heidevelden. Loop ook zeker eens naar de scapenweide.

Ook zijn er leuke steden en dorpjes in de omgeving te vinden. Kaatsheuvel ligt vlakbij. Maar ook plaatsen als Breda en Tilburg zijn een bezoekje waard. Voor wat cultuur kan je een van de leuke musea bezoeken. Al zal je het grootste deel van je verblijf in het attractiepark zijn te vinden.

Naar Vakantiepark Efteling Loonsche Land

Lijkt een verblijf in dit bijzondere vakantiepark je wel iets? Dan kan je dit rechtstreeks boeken bij de aanbieder. Of lees eerst verder over de voorzieningen en accommodaties. En ontdek wat er allemaal in de omgeving van het park te doen is. We hebben alle informatie voor je verzameld.

Wil je ook naar Vakantiepark Efteling Loonsche Land? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes.

Waarom naar dit park?

  • Gratis toegang tot de Efteling
  • Op loopafstand van het attractiepark
  • Aan rand van natuurgebied Loonsche Land
  • Verschillende restaurants
  • Speeltoestellen voor de kinderen

Adres Vakantiepark Efteling Loonsche Land

Eftelingsestraat 5
5171 RP Kaatsheuvel

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Vakantiepark Efteling Loonsche Land
Kaatsheuvel (Noord-Brabant)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark