Afbeelding bij vakantiepark Efteling Bosrijk

Prijzen & beschikbaarheid

Vakantiepark Efteling Bosrijk

Vakantiepark Efteling Bosrijk vind je midden in de bossen. Het park ligt op slechts 10 minuten lopen van de Efteling. En als gast kan je daar iedere dag gratis naartoe. Voor het sprookjesbos of de Fata Morgana. De achtbanen of andere attracties. Voor alle leeftijden is er wat te doen.

Op Vakantiepark Efteling Bosrijk liggen leuke en luxe accommodaties. Voor 6 tot 24 personen. Ook is in veel huisjes je hond welkom. Maar op het vakantiepark vind je nog veel meer. Hieronder lees je alles over dit vakantiepark in Kaatsheuvel, Noord-Brabant.

Achtbanen in attractiepark de Efteling
© Efteling

De Efteling

Meestal is de Efteling de belangrijkste reden om voor dit park te kiezen. Dit sprookjesachtige attractiepark kent iedereen wel. Je vindt er leuke attracties voor alle leeftijden. Spannende achtbanen als Joris en de Draak. Of de bekende wildwaterbaan Pirana.

Maar ook het sprookjesbos en de Fata Morgana. En tal van andere attracties voor de kleinere gasten. Hier vind je ze allemaal. Als gast van Vakantiepark Efteling Bosrijk heb je iedere dag gratis toegang. Van 9.00 tot 18.00 uur. Voor de zomeravonden dien je aparte tickets te kopen.

Voorzieningen

Op het park vind je verschillende voorzieningen. Zo is er het Badhuys. Een veilige en overdekte waterspeelplaats. Met o.a. een groot zwembad van 1.30 meter diep. Ook is er een baby- en peuterbad. Verder vind je er diverse speelelementen. Maar ook oudere bezoekers genieten hier. Bijvoorbeeld van de whirlpool of stroomversnelling.

Ook zijn op het vakantiepark en in de Efteling veel restaurants. Voor pizza of pannenkoeken tot uitgebreid dineren. Je kan op het vakantiepark terecht voor verse broodjes. Of je laat deze heel makkelijk bij je huisje bezorgen. Bekijk hier alle voorzieningen op het park.

Vakantiehuisjes midden in het bos
© Efteling

Accommodaties Efteling Bosrijk

De accommodaties op het vakantiepark zijn mooi gelegen. Je kan hier terecht met 6 tot 24 personen. Vaak met je huisdier, wel zo fijn. Ook zijn er verschillende familiekamers voor 4 personen. Allemaal op 10 minuten lopen van de Efteling.

De vakantiehuizen zijn er in verschillende uitvoeringen. Standaard of luxe, sommigen zelfs met sauna. Midden in het bos, aan het water of aan een gezellig dorpsplein. En natuurlijk voorzien van alle gemak en comfort. Heerlijk voor een paar dagen of langer verblijf.

In de omgeving

Ook in de omgeving van het park is er genoeg te doen. Je kan er heerlijk wandelen in de bossen. Of huur een fiets en verken de mooie natuur. Ga je liever naar een leuke stad? Tilburg, Breda en Den Bosch liggen in de buurt.

Of ga naar een van de uitstapjes in de omgeving. Voor jong en oud is er van alles te doen. Hier vind je een aantal leuke tips in de omgeving van het park.

Genieten in de bossen rondom het vakantiepark
© Efteling

Naar Vakantiepark Efteling Bosrijk

Lijkt een verblijf op dit park je wel wat? Dan boek je rechtstreeks bij de Efteling. Of lees eerst meer over dit vakantiepark in Kaatsheuvel. We hebben alle informatie voor je verzameld.

Wil je ook naar Vakantiepark Efteling Bosrijk? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes.

Waarom naar dit park?

  • Gratis toegang tot de Efteling
  • Op 10 minuten lopen van het park
  • Overdekt zwembad
  • Apart baby- en peuterbad
  • Midden in de bossen

Adres Vakantiepark Efteling Bosrijk

Eftelingsestraat 7
5171 RP Kaatsheuvel

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Vakantiepark Efteling Bosrijk
Kaatsheuvel (Noord-Brabant)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark