Afbeelding bij landal Kaatsheuvel

Prijzen & beschikbaarheid

Landal Kaatsheuvel

Landal Kaatsheuvel is een nieuw en rookvrij vakantiepark in Noord-Brabant. Het ligt vlak bij de Efteling, op ongeveer 2 kilometer afstand. Het vakantiepark grenst aan Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Een mooie plek om te wandelen en te fietsen. En na een heerlijke dag kom je ‘s avonds lekker bij in je vakantiehuis.

Luxe vakantiehuizen

De nieuwe vakantiehuizen zijn modern ingericht. Bovendien zijn ze voorzien van alle comfort en gemak. Een sauna en sunshower zijn bijvoorbeeld standaard aanwezig bij de luxere uitvoeringen. Net als een overdekte veranda en een wasmachine- en droger. Het ontbreekt je dus aan niets en je voelt je er direct thuis.

Huisje in de natuur op Landal Kaatsheuvel
© Landal GreenParks

In verschillende accommodatie is je hond welkom. In het naastgelegen natuurgebied zijn verschillende plekken waar je hond los mag lopen. Voor gezinnen met jonge kinderen zijn de speciale kindervakantiehuizen een aanrader. Deze zijn voorzien van vele extra’s en staan garant voor een heerlijke tijd.

Voorzieningen

Omdat het vakantiepark nog in aanbouw is zijn nog niet alle voorzieningen beschikbaar. Wel is er een overdekt zwembad met apart peuterbad. Ook de coffee corner met het terras is al geopend. Kan jij rustig bijkomen terwijl de kinderen binnen of buiten spelen.Als ze daar natuurlijk nog energie voor hebben na een dag in de buitenlucht of de Efteling.

Zwembad op Landal Kaatsheuvel
© Landal GreenParks

De omgeving

Behalve de Efteling – die op slechts 7 minuten fietsen ligt – is er in de omgeving nog veel meer te doen. Bezoek leuke steden als Tilburg en Den Bosch. Of ga eens naar een museum. Wil je liever fietsen en wandelen? Dan biedt alle natuur in de direct omgeving genoeg. Of je nu lekker wil touren of op de mountainbike door de duinen wilt. Zelf geen fietsen meenemen? Geen probleem, die huur je op het park.

Weekend weg of vakantie

Lijkt een weekend weg of vakantie in Noord-Brabant je ook wel iets? Kijk dan hier voor een geschikt vakantiehuis vlakbij de Efteling en midden in de natuur. Leuk om te doen met je familie, maar ook met een groep vrienden. Op Landal Kaatsheuvel vind je ook extra grote vakantiehuizen, ideaal voor grotere families en groepen.

Heb je een leuk vakantiehuis gevonden? Dan kan je deze makkelijk online boeken. Dat doe je gewoon rechstreeks bij de aanbieder van het park.

Dit vakantiepark wordt je aangeboden door Landal GreenParks. Wil je ook naar Landal Kaatsheuvel? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes van Landal GreenParks.

Waarom naar dit park?

  • Overdekt zwembad en peuterbad
  • 2 km van de Efteling
  • Aan Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen
  • Indoor speelplaats
  • Modern ingerichte bungalows (deels nog in aanbouw)

Adres Landal Kaatsheuvel

Duinlaan 5
5171 RN Kaatsheuvel

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Landal Kaatsheuvel
Kaatsheuvel (Noord-Brabant)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark