Afbeelding bij résidence de Leuvert

Prijzen & beschikbaarheid

Résidence de Leuvert

Résidence de Leuvert vind je in de bossen bij Cromvoirt. Een gezellig dorpje in Noord-Brabant. Op nog geen 20 minuten lopen van De IJzeren Man. Een leuke recreatieplas waar van alles te doen is. Maar ook op het vakantiepark kom je niets tekort.

Voorzieningen

Op Résidence de Leuvert vind je een verwarmd buitenzwembad. Ook is er een apart kinderbad. Net als een leuke grote speeltuin met zand en klimtoestellen. Kinderen zullen zich hier dus geen moment vervelen. In het hoogseizoen is er ook nog een recreatieprogramma.

Verder vind je op Résidence de Leuvert enkele sport- en spelvoorzieningen. Een hapje eten doe je in het gezellige restaurant op het park. Of je haalt wat bij de snackbar. Op het vakantiepark kan je ook fietsen huren. Zowel gewone als elektrische fietsen. Ideaal om de mooie omgeving te verkennen.

Speeltuin op Résidence de Leuvert in Cromvoirt
© TopParken

Omgeving Résidence de Leuvert

In de omgeving geniet je van de mooie natuur. Met bossen, heidevelden en veel water. Het vakantiepark ligt vlak bij Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Je kan hier dus uren wandelen en fietsen. De afwisselende omgeving verveelt nooit.

Maar er is nog veel meer te zien. Bezoek gezellige dorpjes en steden als Den Bosch of Tilburg. Of ga naar een leuk museum. Voor kinderen is een bezoekje aan de dierentuin mogelijk. En natuurlijk de Efteling die ook in de omgeving is te vinden. We hebben een aantal leuke tips in de omgeving verzameld.

Luxe accommodaties

Op Résidence de Leuvert vind je luxe accommodaties. Geschikt voor 4 tot 6 personen en voorzien van alle comfort. In veel accommodaties is je hond welkom. De bungalows en chalets zijn mooi ingericht. En ‘s avonds geniet je heerlijk na op je eigen terras. Zo geniet je volop van het moois dat Noord-Brabant te bieden heeft.

Impressie van Résidence de Leuvert
© TopParken

Dit vakantiepark boeken

Wil je een verblijf op Résidence de Leuvert boeken? Dan doe je dat rechtstreeks bij de aanbieder. Maar je kan ook eerst meer lezen over dit vakantiepark in Noord-Brabant. Over de voorzieningen, accommodaties en de omgeving.

Dit vakantiepark wordt je aangeboden door TopParken. Wil je ook naar Résidence de Leuvert? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes van TopParken.

Waarom naar dit park?

  • Midden in de bossen gelegen
  • Verwarmd buitenbad en kinderbad
  • Leuke speeltuin voor de kinderen
  • Vlak bij recreatieplas De IJzeren Man
  • Gezellig restaurant op het park

Adres Résidence de Leuvert

Loverensestraat 11
5266 AM Cromvoirt

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Résidence de Leuvert
Cromvoirt (Noord-Brabant)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark