Afbeelding bij vakantiepark Prinsenmeer

Prijzen & beschikbaarheid

Vakantiepark Prinsenmeer

Vakantiepark Prinsenmeer in Asten-Ommel – Noord-Brabant – is een uitgebreid familiepark dat is gesitueerd rondom een groot strandbad. In dit buitenbad van 10 hectare met strand zullen jong en oud zich volop vermaken. En als het wat minder goed weer is kan je terecht in het subtropisch zwemparadijs.

Maar het vakantiepark heeft veel meer te bieden dan alleen waterpret. In de omgeving van het park vind je prachtige natuurgebieden waar je uren kan wandelen en fietsen. Zowel gezinnen met kinderen als liefhebbers van rust en natuur zullen zich hier dus helemaal thuis voelen.

Faciliteiten op Vakantiepark Prinsenmeer

Op het vakantiepark vind je tal van faciliteiten voor jong en oud. Zowel binnen als buiten is er van alles te beleven zodat niemand zich hoeft te vervelen. Zo vind je op Vakantiepark Prinsenmeer o.a. een bowlingbaan, een midgetgolfbaan en een jeu de boules baan. Ook is er een leuke indoor speeltuin op het park te vinden.

Zwemmen kan zowel binnen als buiten. Op het park ligt een groot strandbad met een zandstrand, ligweide, waterglijbanen en leuke speeltoestellen. Ook is er een subtropisch zwemparadijs op het vakantiepark te vinden met een apart peuterbad. In het zwemparadijs vind je spectaculaire waterglijbanen, stroomversnellingen, een waterkanon en nog veel meer.

Voor een hapje of een drankje kan je terecht op het gezellige horecaplein. Hier vind je gezellige terrasjes, een café, een bar en verschillende andere horecavoorzieningen. En als je lekker in je eigen accommodatie wilt koken haal je de boodschappen gewoon in de supermarkt op het park.

In de omgeving van het vakantiepark

Niet alleen op het park maar ook in de omgeving van Vakantiepark Prinsenmeer is van alles te doen. Zo vind je er verschillende natuurgebieden zoals De Groote Peel, de Oostappense bossen en de Somerense Heide. Hier kan je uren wandelen en fietsen zonder iemand tegen te komen.

Ook zijn er verschillende gezellige plaatsen in de omgeving van het park te vinden. Helmond, Venlo, Valkenburg en Eindhoven zijn allemaal prima te bereiken vanaf Prinsenmeer. Verder zijn er tal van gezellige dorpjes in de nabijheid van het park te vinden.

Voor kinderen zijn er gelukkig ook verschillende uitstapjes mogelijk. De dierentuin, een attractiepark of een leuk museum zijn slechts enkele voorbeelden van wat er rondom het park te beleven is. Je ziet het, voor jong en oud is er genoeg te doen in dit deel van Noord-Brabant.

Vrijstaande chalets en vakantietenten

Op Vakantiepark Prinsenmeer liggen vrijstaande chalets voor 2 tot 8 personen. De chalets zijn volledig ingericht en beschikken o.a. over een complete keuken, een lekker terras mét tuinmeubilair en een badkamer. Ook je huisdier is van harte welkom in de chalets.

Wil je kamperen maar niet zelf je tent opzetten? Dan kan je kiezen voor een verblijf in een volledig ingerichte vakantietent met kookgelegenheid. Hierbij kan je gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op de camping van Vakantiepark Prinsenbeek.

Op vakantie naar Asten-Ommel

Word je al enthousiast van een vakantie op Vakantiepark Prinsenmeer? Lees dan snel verder om alle faciliteiten, soorten chalets en de omgeving van het park te ontdekken. We hebben alle informatie voor je verzameld en netjes voor je op een rijtje gezet.

Als je een geschikt chalet hebt gevonden kan je deze direct online boeken zodat je verzekerd bent van een plekje op Vakantiepark Prinsenmeer. We weten zeker dat zowel jong als oud volop zullen genieten op dit leuke vakantiepark in Noord-Brabant.

Dit vakantiepark wordt je aangeboden door Oostappen. Wil je ook naar Vakantiepark Prinsenmeer? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes van Oostappen.

Waarom naar dit park?

  • Ligging in de natuur, in het bos
  • Verschillende horecavoorzieningen
  • Sport- en spelvoorzieningen
  • Je kan hier zwemmen
  • Beauty en wellness faciliteiten
  • Fietsverhuur

Adres Vakantiepark Prinsenmeer

Beekstraat 31
5724 PL Asten-Ommel

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Vakantiepark Prinsenmeer
Asten-Ommel (Noord-Brabant)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark