Afbeelding bij vakantiepark Leukermeer

Prijzen & beschikbaarheid

Vakantiepark Leukermeer

Vakantiepark Leukermeer vind je in Well, het 5-sterren vakantiepark met camping ligt aan het water. Op dit park in Limburg is van alles te doen voor jong en oud. Zo vind je er verschillende zwembaden maar je kan ook een duik in het meer nemen. Daarna kom je lekker bij op de mooie zandstranden of bij de beachclub van het park. Door de mooie ligging in de Maasduinen kan je hier heerlijk wandelen en fietsen. Maar ook zijn er veel leuke uitstapjes in de omgeving te maken. De leuke steden Arcen en Venlo liggen vlakbij maar je zit ook zo in Duitsland. Hier lees je alles over vakantiepark Leukermeer in Limburg.

Impressie van vakantiepark Leukermeer in Well, Limburg
© vakantiepark Leukermeer

Over Vakantiepark Leukermeer in Well

Het vakantiepark is de ideale bestemming voor een vakantie op of aan het water. Vakantiepark Leukermeer ligt namelijk direct aan het water en heeft een eigen zandstrand. Neem een lekkere duik in het water of doe een van de vele watersporten. Erg leuk is het Aquapark Leukermeer dat in de zomer is geopend. Verder zijn er twee zwembaden op het park te vinden waarvan er een overdekt is.

Impressie van een van de zwembaden op dit 5-sterren vakantiepark in Limburg
© vakantiepark Leukermeer

Tijdens de vakantie wordt er gezorgd voor animatie en op het park vind je speeltuinen en zelfs een skatepark. Voor een hapje en een drankje kan je terecht in de gezellige beach club, vanaf het terras heb je een mooi uitzicht op het water. En kook je liever zelf dan vind je op het park een supermarkt. Hier kan je ook iedere ochtend verse broodjes halen voor het ontbijt. In de eigen jachthaven kan je jouw eigen boot aanmeren. Een leuke manier om de omgeving te verkennen. Bekijk hier alle voorzieningen die op het park en de camping zijn te vinden.

Impressie van de beach club op vakantiepark Leukermeer in Well
© vakantiepark Leukermeer

In de omgeving van het Leukermeer

Niet alleen op vakantiepark en camping Leukermeer is er van alles te doen. Ook in de omgeving van dit park in Limburg kan je alle kanten op. Geniet van mooie tochten op de fiets of te voet en ontdek de natuur in het gebied. Heb je geen fietsen bij je dan huur je deze gewoon op het park, wel zo makkelijk. En bezoek zeker een van de gezellige steden die in de buurt liggen. Ga een dagje naar Arcen, Venlo of Roermond of bezoek een plaats over de grens, je zit namelijk zo in Duitsland. Of doe een van de andere leuke uitstapjes, hier vind je een aantal leuke tips in de omgeving van het Leukermeer.

Op de stranden bij het park kunne  kinderen heerlijk spelen
© vakantiepark Leukermeer

Chalets, lodges en villa’s

Op het vakantiepark vind je mooie chalets, lodges en villa’s voor 2 tot 16 personen. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en je voelt je hier meteen helemaal thuis. Na een heerlijke dag op of aan het water of in de provincie Limburg kom je in je huisje weer lekker tot rust. Helemaal bijzonder is een verblijf in een van de floating houses. Vanuit deze huisjes op het water heb je een schitterend uitzicht over het Leukermeer en ontbreekt het je aan niets. De villa’s zijn gelegen op Marina Resort Leukermeer. Bekijk hier alle accommodaties op vakantiepark Leukermeer.

Impressie van enkele accommodaties op vakantiepark Leukermeer in Well
© vakantiepark Leukermeer

Camping Leukermeer

Wil je optimaal genieten van het buitenleven dan kan je ook kamperen op de camping bij het Leukermeer. Je vindt hier ruime kampeerplaatsen met elektra (10 ampère) en een eigen wateraansluiting. Je kan gratis gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op de camping. Ook vind je er extra voorzieningen als een babyroom en familiedouches. En voor de vieze was kan je terecht bij de wasserette. Hier lees je meer over de camping aan het Leukermeer.

Vakantie aan het water op Vakantiepark Leukermeer

Lijkt een vakantie aan het water in Limburg jou ook wel wat? Dan is vakantiepark Leukermeer echt iets voor jou. Je kan er van alles doen en hoeft je geen moment te vervelen. Geniet op het water of van de mooie omgeving en kom daarna lekker bij in je accommodatie of op de camping van Leukermeer. Jong en oud zullen hier een heerlijke vakantie aan het water beleven. Heb je een geschikte accommodatie gevonden? Dan boek je deze rechtstreeks bij de aanbieder, wel zo makkelijk.

Impressie van Aquapark Leukermeer dat in de zomer is geopend
© vakantiepark Leukermeer

Waarom naar dit park?

  • 5-sterren vakantiepark in Limburg
  • Eigen zandstrand aan het Leukermeer
  • Mooi gelegen middenin de Maasduinen
  • Met binnen- en buitenzwembad
  • Veel voorzieningen voor jong en oud

Adres Vakantiepark Leukermeer

De Kamp 5
5855 EG Well

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Vakantiepark Leukermeer
Well (Limburg)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark