Afbeelding bij weerterbergen

Beschikbaarheid & prijzen

Weerterbergen

In Weert vind je Roompot Weerterbergen, een vakantiepark met een groot zwembad en veel leuke activiteiten voor jong en oud. Je kan hier zowel binnen als buiten zwemmen en van een lange glijbaan. Maar Weerterbergen heeft meer te bieden dan een zwembad alleen, daarover lees je zo meer. Ook in de omgeving van het park is er van alles te doen voor het hele gezin. Daar lees je zo ook meer over. Op het park vind je bungalows in het bos voor 4 tot 24 personen. Voor een weekend weg of een lange vakantie in Limburg. Wil je meer weten over dit leuke vakantiepark in Weert? Lees dan snel verder.

Of kijk hier als je meteen wil zien welke huisjes er beschikbaar zijn op het park.

Impressie van het grote zwembad op Roompot Weerterbergen in Weert
© Roompot

Wat is er allemaal te doen bij Roompot Weerterbergen?

Verblijf je op Roompot Weerterbergen dan hoef je niet bang te zijn dat je je verveelt. Zoals je al kon lezen vind je op Weerterbergen zowel binnen als buiten een groot zwembad. Hier kan je terecht voor uren waterpret, en voor de kleinsten is er een apart peuterbad. Het zwembad binnen is het hele jaar geopend, buiten kan je in het hoogseizoen terecht. Maar op Weerterbergen is er nog veel meer te vinden dan een zwembad.

Zo is er een leuke indoor klimwand maar kan je ook kiezen voor een potje bowlen of glowgolf. Ook worden er veel leuke activiteiten georganiseerd op Roompot Weerterbergen. En voor de kinderen is er altijd wel iets te doen in de Kids Club. Houd je van vissen? Dan kan je een hengel uitwerpen in de grote recreatieplas op het park. Verder vind je op Weerterbergen een aantal restaurants en een snackbar. Hier kan je zien welke activiteiten je op Roompot Weerterbergen kan vinden.

Wat kan je doen in de omgeving van Weert?

Heb je zin om er een dagje op uit te gaan? Dan is er ook in de omgeving van Weerterbergen genoeg te doen voor jong en oud. Je kan een dagje naar een van de leuke plaatsen in de buurt. Je zit zo in Weert, Valkenswaard en het mooie stadje Thorn. Of bezoek een leuk museum of een van de attractieparken in de buurt. Ook is een bezoekje aan de dierentuin een leuk idee.

Impressie van minigolf, een van de activiteiten die op Roompot Weerterbergen is te doen
© Roompot

Houd je van rust en natuur? Dan kan je in de directe omgeving mooie tochten maken. Je kan er uren wandelen en fietsen en genieten van het Limburgse landschap. Fietsen kan je huren op het park en hoef je niet zelf mee te nemen. We hebben vast een aantal leuke tips in de omgeving voor je op een rijtje gezet. En nog veel meer inspiratie voor een dagje uit vind je op Hart van Limburg.

Bungalows in het bos op Roompot Weerterbergen

Bij Roompot Weerterbergen vind je mooie bungalows in het bos bij Weert. Je kan hier terecht met 4 tot wel 24 personen en ook je hond is welkom in een aantal huisjes. Dus of je nu op pad wil met je gezin of de hele familie, er is altijd wel een gschikte bungalow te vinden. Je huisje is voorzien van alle gemak en comfort en je vindt er alles wat je nodig hebt. En wil je nog wat meer luxe? Dan kan je zelfs kiezen voor een huisje met een eigen sauna en andere leuke extra’s. Hier kan je zien welke huisjes er op het park in Weert zijn te vinden.

Wil jij ook wel naar Roompot Weerterbergen? Kijk dan hier om te zien welke huisjes er allemaal beschikbaar zijn en zie meteen de actuele prijzen. Of kijk hier voor alle lastminute aanbiedingen van Roompot.

Impressie van de huisje sop Roompot Weerterbergen
© Roompot

Zoek je toch nog liever even verder? Dan kan je hier kijken of een ander vakantiepark van Roompot iets voor je is. Of kijk hier voor een ander vakantiepark in Limburg.

Waarom naar dit park?

  • Ligging in de natuur
  • Verschillende horecavoorzieningen
  • Sport- en spelvoorzieningen
  • Je kan hier zwemmen
  • Beauty en wellness faciliteiten
  • Fietsverhuur

Adres Weerterbergen

Trancheeweg 7
6002 ST Weert

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Weerterbergen
Weert (Limburg)

Huisjes op dit park

Parken in de omgeving

Zoek een ander vakantiepark