Afbeelding bij parc Maasresidence Thorn

Prijzen & beschikbaarheid

Parc Maasresidence Thorn

Parc Maasresidence Thorn is een nieuw resort en vind je direct aan de Maasplassen in Limburg. Op dit luxe vakantiepark is er van alles te doen voor jong en oud. Zo vind je er een overdekt zwembad en een dagstrand, maar ook een eigen jachthaven. De omgeving biedt van alles voor alle leeftijden. Bezoek een dierentuin, een van de attractieparken of de leuke steden Maastricht of Roermond. Op het park vind je luxe accommodaties voor 2 tot 20 personen. Hier lees je alles over dit park in Limburg.

Impressie van het overdekte zwembad op Parc Maasresidence Thorn in Limburg
© Parc Maasresidence Thorn

Over Parc Maasresidence Thorn

Op Parc Maasresidence Thorn hoeft niemand zich te vervelen. Zo vind je er een mooi overdekt zwembad, de MRT Pool. Glij van de glijbaan, stap in de whirlpool of neem een lekkere duik. Voor de kinderen is er een apart kinderbad, wel zo veilig. En als het lekker weer is zoek je een plekje op het dagstrand. Hier kan je zwemmen en zonnen of een waterfiets of sloep huren.

Verder vind je op het park leuke speeltuinen voor de kinderen. En voor een hapje of een drankje kan je terecht in een van de leuke restaurants op het park. En als je liever thuis eet haal je hier wat af of doe je de boodschappen in de mini market. Tijdens de vakanties zijn er ook allerlei activiteiten voor de kinderen. Hier lees je meer over de voorzieningen op het park.

Impressie van het luxe resort  Parc Maasresidence Thorn
© Parc Maasresidence Thorn

Let op: Parc Maasresidence Thorn is een gloednieuw resort en deels nog in aanbouw. Nog niet alle voorzieningen zijn dus al aanwezig, kijk dus altijd even op de website voor de laatste stand van zaken.

In de omgeving van Thorn

Niet alleen op het park maar ook in de omgeving van Thorn is van alles te doen. Zo ben je vanaf Parc Maasresidence Thorn in een uurtje in leuke steden als Maastricht en Roermond. En zoek je het liever over de grens? Rij dan eens naar de steden Düsseldorf of Aken, ook daar ben je binnen een uur. Ook kan je een van de attractieparken in Limburg bezoeken of een dagje naar de dierentuin. We hebben een aantal leuke tips in de omgeving van Thorn voor je op een rijtje gezet. Daar staat vast iets leuks voor je tussen.

Impressie van het restaurant op Parc Maasresidence Thorn in Limburg
© Parc Maasresidence Thorn

Luxe accommodaties op Parc Maasresidence Thorn

Op het resort vind je luxe accommodaties voor 2 tot 20 personen. Je kan kiezen voor een appartement, een hotelsuite of een van de luxe vakantievilla’s op dit park in Limburg. Je bent hierbij voorzien van alle gemakken, in een aantal accommodaties zelfs roomservice en iedere dag een opgemaakt bed. En kom je met kinderen? Dan kan je kiezen voor een van de Kids Special villa’s met tal van extra voorzieningen. In een aantal accommodaties is ook je hond van harte welkom. Kijk hier voor alle luxe accommodaties op het park.

Impressie van het overdekte zwembad op het resort
© Parc Maasresidence Thorn

Een luxe vakantie aan het water in Limburg

Lijkt zo’n luxe vakantie aan het water in Limburg jou ook wel iets? Dan is Parc Maasresidence Thorn misschien wel iets voor jou. Door de vele luxe voorzieningen op het park en in de accommodaties geniet je van een heerlijke tijd. Zowel op het luxe resort als in de omgeving van Thorn is er bovendien van alles te doen. Voor jong en oud zijn er veel leuke uitstapjes te maken, van pretparken tot leuke steden. Heb je een mooie accommodatie gevonden? Dan controleer je de beschikbaarheid of boek je rechtstreeks bij de aanbieder.

Impressie van de ligging aan het water van Parc Maasresidence Thorn
© Parc Maasresidence Thorn

Wil je ook naar Parc Maasresidence Thorn? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes.

Waarom naar dit park?

  • Luxe resort met jachthaven
  • Overdekt zwembad en dagstrand
  • Faciliteiten en activiteiten voor kids
  • Vakantiepark aan de Maasplassen
  • Fiets-, waterfiets- en sloepverhuur

Adres Parc Maasresidence Thorn

Meers 30
6017 BD Thorn

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Parc Maasresidence Thorn
Thorn (Limburg)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark