Afbeelding bij euroParcs Limburg

Beschikbaarheid & prijzen

EuroParcs Limburg

EuroParcs Limburg in Susteren, het vroegere Landgoed Hommelheide, vind je in het smalste deel van Limburg. Je zit hier midden in de natuur en zit zo in België en Duitsland. Dus houd je van wandelen en fietsen of wil je er lekker op uit? Vanaf het park kan je alle kanten op. Ook op het vakantiepark zelf is van alles te doen. Zo vind je op EuroParcs Limburg zowel een overdekt zwembad als een natuurbad met een strand. Maar je kan ook kiezen uit allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Ideaal voor een paar dagen weg of een lange vakantie met het hele gezin. Op EuroParcs Limburg verblijf je in een comfortabel huisje in de natuur. Deze zijn voorzien van alle gemakken en ook je hond is in veel huisjes welkom. Wil je meer te weten komen over dit vakantiepark in Susteren? Lees dan snel verder.

Of kijk hier als je meteen wil zien welke huisjes er beschikbaar zijn op het park.

Impressie van het overdekte zwembad van EuroParcs Limburg in Susteren
© EuroParcs

Wat is er allemaal te doen op en rond EuroParcs Limburg in Susteren?

Zoals je al kon lezen hoeft niemand zich te vervelen tijdens een verblijf op dit park. Zowel het park zelf als de omgeving heeft van alles te bieden voor jong en oud. Als je van zwemmen houd kan je op EuroParcs Limburg terecht in het overdekte zwembad met een apart peuterbad. En is het lekker weer? Dan kan je naar het natuurbad waar je niet alleen kan zwemmen en spelen maar ook kan vissen. Ook vind je er een ligweide waar je na een frisse duik weer lekker bij kan komen.

Voor de kinderen is er zowel binnen als buiten de mogelijkheid om te spelen. En tijdens de vakanties is er op het park animatie waarbij van alles wordt georganiseerd. Voor wat ontspanning kan je terecht in het wellness center op EuroParcs Limburg. Hier vind je o.a. een sauna en een Turks stoombad. En voor een hapje en een drankje kan je altijd terecht bij het restaurant of op het terras. Of je haalt wat bij de snackbar of in de versmarkt en eet lekker in je eigen huisje. Hier kan je zien wat er allemaal op en rond het park is te vinden.

Wat kan je doen in de omgeving van Susteren?

Niet alleen op EuroParcs Limburg, ook in de omgeving van Susteren is er van alles te beleven. Je zit hier midden in de natuur en kan mooie wandel- en fietstochten maken in de buurt van het park. Fietsen kan je huren op het park, deze kan je van tevoren reserveren. Het gebied rondom het park, het IJzerenbos, bestaat uit loofbos en grasland en is erg afwisselend. Dus houd je van rust en natuur dan zal je hier zeker genieten.

Impressie van het natuur- en strandbad op EuroParcs Limburg
© EuroParcs

En wil je er een dagje op uit? Ook dan kan je vanaf EuroParcs Limburg alle kanten op. Je zit zo in België en Duitsland waar je leuke steden kan bezoeken. Maar ook de steden in Limburg zijn ideaal om lekker te shoppen of een mooie wandeling te maken. Met de kinderen kan je naar de dierentuin of een pretpark, en bezoek ook zeker de grotten onder Maastricht eens. We hebben vast wat leuke uitjes in de buurt van Susteren voor je op een rijtje gezet. En op Hart van Limburg vind je nog veel meer ideeën voor een dagje uit.

Huisjes in de natuur op EuroParcs Limburg

Op het park kan je terecht voor een paar dagen weg of een lange vakantie met het hele gezin. Bij EuroParcs Limburg verblijf je in een mooi huisje in de natuur dat is voorzien van alle comfort. Kies voor een mooi chalet of een luxe grote villa, er zijn huisjes voor 4 tot wel 16 personen. En wil je de hond meenemen op vakantie? Dan is deze in veel huisjes welkom. In je accommodatie ontbreekt het je aan niets, je vindt er alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf. Hier kan je zien welke huisjes er op het park zijn te vinden.

Wil jij ook wel naar EuroParcs Limburg in Susteren? Kijk dan hier om te zien welke huisjes er allemaal beschikbaar zijn en zie meteen de actuele prijzen. Of kijk hier voor alle lastminute aanbiedingen van EuroParcs.

Impressie van enkele huisjes op EuroParcs Limburg in Susteren
© EuroParcs

Zoek je toch nog liever even verder? Kijk dan hier om een ander vakantiepark in Limburg te vinden. Of ga naar een ander vakantiepark van EuroParcs voor een vakantie of paar dagen weg.

Waarom naar dit park?

  • Overdekt zwembad en natuurbad met strand
  • Wandelen en fietsen in de omgeving
  • Leuke activiteiten voor jong en oud
  • Van alles te doen in de buurt van Susteren
  • Luxe huisjes voor 4 tot 16 personen

Adres EuroParcs Limburg

Hommelweg 2
6114 RT Susteren

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

EuroParcs Limburg
Susteren (Limburg)

Huisjes op dit park

Parken in de omgeving

Zoek een ander vakantiepark