Afbeelding bij de Leistert

Beschikbaarheid & prijzen

De Leistert

In Roggel vind je De Leistert, een recreatiepark in Limburg met een camping en Buitenhof waar je huisjes kan huren. Op de Leistert ligt een leuk tropisch zwembad en kan je zowel binnen als buiten zwemmen. Maar je vindt hier nog veel meer leuke activiteiten voor jong en oud, daarover lees je zo meer. Niet alleen op het park, ook in de omgeving van Roggel is er voor het hele gezin veel te doen. Van wandelen in de natuur tot leuke uitjes in Limburg. Je kan hier voor een dagje heen of voor een leuke vakantie. Op de Leistert verblijf je op de camping of in een van de huisjes op het Buitenhof. Lees snel verder en kom alles te weten over dit leuke park in Roggel!

Of kijk hier als je meteen wil zien welke huisjes er beschikbaar zijn op het park.

Impressie van de speeltuin op recreatiepark De Leistert in Roggel, Limburg
© De Leistert

Wat is er allemaal te doen op en rond de Leistert in Roggel?

De Leistert is een groot recreatiepark in Limburg waar niemand zich hoeft te vervelen. Wil je sporten, spelen of zwemmen? Het kan hier allemaal. Of doe mee aan een van de vele activiteiten die op het park worden georganiseerd. Er is voor jong en oud altijd wel iets te beleven. Speel een potje Adventure Golf met het gezin of daag elkaar uit in de spannende hyperbowling. Verder kan je hier sporten of vissen en natuurlijk heel veel spelen, en dat kan zowel binnen als buiten.

Ook vind je op de Leistert een leuk subtropisch zwembad waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Je vindt hier niet alleen leuke glijbanen maar ook een stroomversnelling. En wil je even relaxen? Dan kan je even lekker in de whirlpool. Voor de kleintjes is er een apart peuterbad, wel zo veilig. Ook buiten is op de Leistert een leuk zwembad te vinden met een ligweide. Dus als het lekker weer is kan je tussen mei en augustus ook buiten zwemmen.

Aan de inwendige mens is ook gedacht. Zo vind je op de Leistert een aantal leuke restaurants en een gezellig terras. Maar je kan ook naar de snackbar of een lekkere pizza halen voor in je tent of bungalow. Ook voor de dagelijkse boodschappen kan je op het park terecht. Je vindt er een goede supermarkt waar je ook elke dag verse broodjes voor het ontbijt kan halen. Hier kan je zien welke voorzieningen er nog meer op de Leistert in Roggel zijn te vinden.

Impressie van het zwembad voor gasten van de camping en Buitenhof De Leistert
© De Leistert

Wat is er te doen in de omgeving van Roggel?

Wil je een dagje op pad? Ook dan is er in de buurt van het park van alles te doen. Het park is mooi gelegen en rondom de Leistert en Roggel kan je uren wandelen en fietsen in de natuur. Of pak de auto en ontdek de omgeving. Vlak bij De Leistert vind je leuke plaatsen in Limburg als Venlo, Thorn en Weert. Maar je kan ook een dagje naar de leuke stad Maastricht of het gezellige Valkenburg. Stuk voor stuk leuke plaatsen voor een mooie stadswandeling, om lekker te shoppen of gewoon een terrasje te pakken. En je kan ook eens een dagje naar Duitsland, vanaf het park ben je er zo.

Ook kan je een bezoekje brengen aan een dierentuin of pretpark in de omgeving. En er zijn nog veel meer uitjes in de buurt van de Leistert die leuk zijn voor het hele gezin. We hebben al een aantal tips voor je op een rijtje gezet. En als je nog meer leuke ideeën voor Limburg zoekt kan je kijken op In Limburg.

Kies je voor de camping of een van de huisjes op Buitenhof de Leistert?

Met alles wat je op en rond het recreatiepark kan doen heb je aan een dag niet genoeg. Gelukkig kan je bij de Leistert prima overnachten op de camping of in een van de huisjes op het Buitenhof. Op de camping vind je ruime plaatsen met elektra. Of kies voor een plaats met CAI of eigen sanitair. Hier kan je zien welke plaatsen er allemaal zijn op de camping in Roggel.

Op het Buitenhof van de Leistert kan je ook slapen in een van de mooie huisjes waarvandaan je zo naar het zwembad loopt. Deze zijn voorzien van alle gemak en comfort en je vindt er alles wat je nodig hebt. En wil je nog meer comfort? Kies dan voor een luxe bungalow met een bubbelbad of een sauna. Op het park vind je huisjes voor 4 tot 18 personen. Leuk voor een weekend weg of voor een lekker lange vakantie. In veel van de bungalows mag ook je hond mee!

Wil jij ook wel naar camping of Buitenhof De Leistert? Kijk dan hier om te zien welke huisjes er allemaal beschikbaar zijn en zie meteen de actuele prijzen. Of kijk hier voor alle lastminute aanbiedingen.

Impressie van de bungalows op Buitenhof de Leistert in Roggel
© De Leistert

Zoek je toch nog liever even verder? Kijk dan hier om een ander vakantiepark in Limburg te vinden. Of kijk hier als je een vakantiepark in Nederland zoekt in een van de andere provincies.

Waarom naar dit park?

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier wanneer dit park beschikbaar is en zie meteen de actuele prijzen.

De Leistert
Roggel (Limburg)

herlaad de kaart

Adres De Leistert

Heldensedijk 10
6088 NT Roggel

Kijk hier voor de routebeschrijving naar het park.

Huisjes op De Leistert

 • 3 slaapkamers en 2 badkamers
 • Comfort uitvoering
 • Aangepast voor mindervaliden
 • 6 slaapkamers en 3 badkamers
 • Luxe uitvoering met sauna
 • Met hond of huisdiervrij
 • 4 slaapkamers en 2 badkamers
 • Luxe uitvoering met sauna
 • Met hond of huisdiervrij
 • 5 slaapkamers en 3 badkamers
 • Extra luxe uitvoering met sauna
 • Huisdiervrije accommodatie

Meer huisjes op dit park

Vakantieparken in de omgeving

In de omgeving van De Leistert vind je nog veel meer leuke parken. Misschien is een van de volgende parken wel iets voor jou. Of kijk hier om andere vakantieparken in Limburg te ontdekken.

 • Subtropisch zwembad met golfslagbad
 • Paradijs voor de kinderen
 • In de bossen in Noord-Limburg
 • Direct aan de Maasplassen
 • Jachthaven bij het park
 • Vaarverbinding naar de Maas
 • Zwembad binnen en buiten, peuterbad
 • Aan recreatiemeer met strandje
 • Heel veel leuke buitenactiviteiten
 • Vakantiepark aan meer met strand
 • Subtropisch zwembad met peuterbad
 • Grote indoor speeltuin van 500 m²

Meer vakantieparken in Limburg

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier voor alle beschikbare huisjes en de actuele prijzen.