Afbeelding bij landal De Lommerbergen

Prijzen & beschikbaarheid

Landal De Lommerbergen

Landal De Lommerbergen in Reuver – Limburg – is een groot bungalowpark aan de Maas. Het vakantiepark ligt in een heuvelachtige en bosachtige omgeving op één van de mooiste plekjes in Limburg. Op het park is van alles te beleven voor jong en oud.

Zo heeft De Lommerbergen bijvoorbeeld een groot subtropisch zwemparadijs met o.a. een glofslagbad, waterglijbanen en whirlpools. Ook vind je in het subtropisch zwemparadijs o.a. snelbruiners, kruidenbaden en een beautysalon.

Vakantieplezier voor alle leeftijden

Behalve veel zwemplezier vind je op het bungalowpark tal van andere faciliteiten. Zo zijn er verschillende sport- en spelmogelijkheden en zijn er verschillende horecavoorzieningen. Voor de kinderen is er ook een groot indoor-speelparadijs, een avontureneiland en zijn er verschillende speeltuintjes.

In de omgeving van Landal De Lommerbergen is ook genoeg te doen. De omgeving leent zich uitstekend voor schitterende fiets- en wandeltochten. Er zijn verschillende natuurgebieden en leuke dorpjes en steden die goed te bereiken zijn vanaf het park. Je hoeft je dus geen moment te vervelen.

Comfortabele bungalows in een bosrijk gebied

Op Landal De Lommerbergen vind je eenvoudige maar comfortabele geschakelde bungalows voor 2 tot 8 personen. De 6- en 8-persoons bungalows zijn op voorkeur ook vrijstaand te boeken. Voor gezinnen met kinderen is een 4-persoons kinderbungalow te boeken met een speciale speel-/slaapkamer en extra faciliteiten.

Bekijk snel alle faciliteiten en beschikbare bungalows op Landal De Lommerbergen in Reuver en boek ook een heerlijke vakantie op dit vakantiepark in Limburg. We wensen je een hele fijne tijd!

Hou er rekening mee dat het vakantiepark in een heuvelachtige omgeving ligt en sommige bungalows alleen per trap zijn te bereiken. Meer informatie hierover kan je krijgen bij Landal GreenParks.

Dit vakantiepark wordt je aangeboden door Landal GreenParks. Wil je ook naar Landal De Lommerbergen? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes van Landal GreenParks.

Waarom naar dit park?

  • Subtropisch zwembad
  • Indoor speeltuin
  • Avontureneiland
  • Exotic garden
  • Beauty en wellness

Adres Landal De Lommerbergen

Lommerbergen 1
5953 TT Reuver

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Landal De Lommerbergen
Reuver (Limburg)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark