Afbeelding bij landal Landgoed Aerwinkel

Beschikbaarheid & prijzen

Landal Landgoed Aerwinkel

Landal Landgoed Aerwinkel in Posterholt – Limburg – is een bungalowpark voor levensgenieters. Het park ligt schitterend tegen een bos en ligt vlak bij het plaatsje Posterholt. In de directe omgeving vind je verschillende golfbanen en vanuit het park kan je mooie wandel- en fietstochten maken.

Een geslaagde vakantie voor jong en oud

Op Landgoed Aerwinkel vind je verschillende faciliteiten voor een geslaagde vakantie. Zo is er o.a. een klein overdekt zwembad met apart peuterbad en zijn er vier bowlingbanen. Ook kan je gebruik maken van het openlucht-zwembad met zonneweide van het naastgelegen vakantiepark.

Verder vind je op het bungalowpark een brasserie met zonneterras, een café met bar en een wasserette. Voor jong en oud zijn er bovendien verschillende sport- en spelfaciliteiten.

Ook in de omgeving is van alles te doen. Je kan een dagje naar Roermond, een potje golfen op één van de golfbanen in de omgeving of wandelen en fietsen door het vlakke land van Midden-Limburg.

Comfortabele ruime bungalows

Op Landal Landgoed Aerwinkel vind je comfortabele en luxe ruime bungalows voor 4 tot 6 personen. Deze bungalows zijn van alle gemakken voorzien en hebben een heerlijk terras waar je lekker kan genieten van een glas wijn of een echte Limburgse vlaai.

Voor mindervaliden is er een aangepaste bungalow (MIVA) op het vakantiepark te vinden. Ook de receptie, het restaurant en het zwembad zijn rolstoeltoegankelijk.

Bekijk snel alle faciliteiten en de verschillende accommodaties en kijk of Landgoed Aerwinkel een park naar jouw wensen is. Het is in ieder geval een ideale uitvalsbasis voor een geslaagde vakantie in Midden-Limburg.

Waarom naar dit park?

  • Midden in de bossen
  • Mooie fietsroutes
  • Fun & entertainment (zomervakantie)
  • Bowlingbanen
  • Visvijver

Adres Landal Landgoed Aerwinkel

Zwembadweg 1
6061 EZ Posterholt

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Landal Landgoed Aerwinkel
Posterholt (Limburg)

Huisjes op dit park

Parken in de omgeving

Zoek een ander vakantiepark