Afbeelding bij vakantiepark Boschbeek

Prijzen & beschikbaarheid

Vakantiepark Boschbeek

Vlak naast Nationaal Park De Meinweg in Limburg vind je vakantiepark Boschbeek. Op dit kleine park in Herkenbosch zit je midden in de natuur en ben je er helemaal uit. Je kan hier zowel kamperen als een bungalow huren voor een paar dagen weg of een langere vakantie. Vanuit het park kan je veel leuke uitjes maken of wandelen en fietsen in de natuur. Of bezoek een van de leuke steden in Nederland of Duitsland.

Impressie van de camping op Vakantiepark Boschbeek
© Oostappen Vakantieparken

Over Vakantiepark Boschbeek

Vakantiepark Boschbeek is een van de kleinere parken van Oostappen. Op het park vind je een receptie en een paar speeltuintjes voor de kinderen. Voor de gasten op de camping is er een sanitairgebouw op het park te vinden. Andere voorzieningen zijn op Boschbeek niet aanwezig. Gelukkig vind je in de buurt van het park alles wat je nodig hebt. Zowel een supermarkt als leuke restaurants zijn in Herkenbosch te vinden.

In de omgeving

Hoewel er op Vakantiepark Boschbeek weinig te doen is biedt de omgeving des te meer. Of je nu houdt van rust en natuur of leuke steden, vanaf het park kan je alle kanten op. Je kan een dagje naar Maastricht of Roermond en zelfs de grens over naar bijvoorbeeld Düsseldorf. Of wandel en fiets door de mooie natuur rondom het park. Nationaal Park De Meinweg is prachtig en ook Nationaal Park De Groote Peel is het bezoeken waard.

Impressie van de omgeving van dit vakantiepark in Herkenbosch
© Oostappen Vakantieparken

Maar ook voor kinderen is er in de omgeving veel te doen. Van leuke speeltuinen tot attractieparken zin vanaf Berkenbosch prima te bereiken. We hebben een aantal leuke tips in de omgeving voor je op een rijtje gezet. Voor jong en oud is er genoeg te beleven.

Bungalows op vakantiepark Boschbeek

Op vakantiepark Boschbeek vind je bungalows voor zes personen. Je vindt hier alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf, ideaal voor wie niet van kamperen houdt. En ook je hond is welkom in de bungalow, want deze mag natuurlijk ook mee op vakantie. Wil je toch liever kamperen? Dan kan je kiezen voor een kampeerplaats of een camperplaats op Boschbeek.

Impressie van de bungalows op vakantiepark Boschbeek
© Oostappen Vakantieparken

Vakantie in Limburg

Lijkt een vakantie in Limburg jou ook wel iets en heb je weinig behoefte aan allerlei faciliteiten? Dan is vakantiepark Boschbeek misschien wel iets voor jou. Hoewel het kleinschalige park zelf weinig voorzieningen heeft is er in de omgeving genoeg te vinden. Je kan op het park kamperen of kiezen voor een ingerichte bungalow. Heb je een geschikte accommodatie gevonden dan boek je deze rechtstreeks bij de aanbieder.

Dit vakantiepark wordt je aangeboden door Oostappen. Wil je ook naar Vakantiepark Boschbeek? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes van Oostappen.

Waarom naar dit park?

  • Prachtig gelegen in de natuur
  • Naast Nationaal park De Meinweg
  • Vlak bij de Duitse grens
  • Kleinschalig vakantiepark in Limburg
  • Wandelen en fietsen in de omgeving

Adres Vakantiepark Boschbeek

Meinweg 1B
6075 NA Herkenbosch

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Vakantiepark Boschbeek
Herkenbosch (Limburg)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark