Afbeelding bij center Parcs Het Heijderbos

Beschikbaarheid & prijzen

Center Parcs Het Heijderbos

In het noorden van Limburg vind je Het Heijderbos van Center Parcs, met zwembad Aqua Mundo en een indoor jungle-speelparadijs. Je zit hier midden in de natuur en tussen de bossen en er is van alles te doen. Op het park kan je kiezen uit leuke activiteiten maar ook de omgeving heeft veel te bieden, daarover zo meer. Je kan op Het Heijderbos overnachten in een Comfort, Premium of VIP cottage. Deze zijn voorzien van alle gemak en je voelt je er meteen thuis. Lees snel verder om alles te weten te komen over dit vakantiepark van Center Parcs in Heijen.

Of kijk hier als je meteen wil zien welke huisjes er beschikbaar zijn op het park.

Impressie van Center Parcs Het Heijderbos in Heijen, Limburg
© Center Parcs

Wat is er allemaal te doen op en rond Het Heijderbos?

Als je naar Het Heijderbos komt voor een paar dagen weg of een langere vakantie hoeft niemand zich te vervelen. Op dit park kan je namelijk kiezen uit heel veel leuke activiteiten. Hieronder lichten we er een paar toe. Maar je kan ook hier kijken om alle activiteiten op het park te zien. Je zal zien dat er voor jong en oud van alles te beleven is, zowel binnen als buiten.

Natuurlijk vind je op Het Heijderbos een groot zwembad, de Aqua Mundo. Je kan hier niet alleen zwemmen maar ook allerlei andere dingen doen. Zo vind je er maar liefst drie gave glijbanen waaronder de Duo Racer. Ook heeft het zwembad de snelste wildwaterbaan die er bij Center Parcs is te vinden. Verder is er een golfslagbad, kan je hier leren duiken en kunnen de allerkleinsten terecht in het Kinder-doe-bad. Ook als je geen gast bent van Center Parcs kan je trouwens in de Aqua Mundo terecht. Je kan namelijk ook een dagkaart voor het Heijderbos kopen.

Impressie van een van de drie glijbanen in zwembad Aqua Mundo op Het Heijderbos
© Center Parcs

Behalve zwemmen is er op het park nog veel meer te beleven. Er worden leuke activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden. Je kan binnen of buiten klimmen of een potje paintball spelen met de hele familie. Maar je kan ook kiezen uit een van de vele sporten zoals tennis of een workshop doen. En dat zijn maar een paar van de vele mogelijkheden.

Wat te doen in de omgeving van Heijen?

Wil je er een dagje op uit? Ook dan is er in de omgeving van Het Heijderbos in Heijen van alles te doen. Je kan naar een leuke stad in de buurt, bijvoorbeeld Nijmegen en het Duitse Kleve liggen vlakbij. Of ga eens naar een leuk museum of de dierentuin. We hebben een aantal leuke uitjes in de omgeving van Heijen voor je op een rijtje gezet. En nog veel meer tips in het noorden van Limburg vind je bij Visit Noord-Limburg.

Heijderbos cottages voor 2 tot 10 personen

Op Het Heijderbos vind je mooie Center Parcs cottages voor 2 tot 10 personen. Deze liggen tussen de bomen of aan het water en zijn voorzien van veel comfort. En of je nu met zijn tweetjes komt of met de hele familie, er is altijd wel een geschikt huisje. Alle cottages zijn vernieuwd, net als de rest van het park, en compleet ingericht. En als je wil kan je kiezen voor nog meer comfort en luxe. Er zijn namelijk ook Premium en VIP cottages. Deze hebben extra services zoals opgemaakte bedden, elke dag verse broodjes of je eigen sauna. Hier kan je alle huisjes op het park bekijken en zien of er iets voor je tussen staat.

Wil jij ook wel naar Center Parcs Het Heijderbos? Kijk dan hier om te zien welke huisjes er allemaal beschikbaar zijn en zie meteen de actuele prijzen. Of kijk hier voor alle lastminute aanbiedingen van Center Parcs.

Impressie van de indoor speeljungle op het Center Parcs vakantiepark in Heijen
© Center Parcs

Wil je toch liever nog even verder kijken? Dan vind je hier de andere parken van Center Parcs en hier zie je meer vakantieparken in Limburg.

Waarom naar dit park?

  • Zwembad Aqua Mundo met 3 glijbanen
  • Snelste wildwaterbaan van CenterParcs
  • Indoor speelwereld Jungle Dome
  • Gelegen in de bossen in Noord-Limburg
  • Keuze uit 6 restaurants op het park

Adres Center Parcs Het Heijderbos

Hommersumseweg 43
6598 MC Heijen

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Center Parcs Het Heijderbos
Heijen (Limburg)

Huisjes op dit park

Parken in de omgeving

Zoek een ander vakantiepark