Afbeelding bij vakantiepark Emslandermeer

Beschikbaarheid & prijzen

Vakantiepark Emslandermeer

Vakantiepark Emslandermeer is een mooi park in Vlagtwedde. Dit Groningse park heeft een eigen binnenwater en veel voorzieningen. Maar ook een omgeving waar van alles te doen is. Hierdoor is het een leuke bestemming voor wie er tussenuit wil. Of het nu voor een paar dagen of een langer verblijf is.

Voorzieningen

Op Vakantiepark Emslandermeer is er voor alle leeftijden wel iets te doen. Zo zijn er voor de kinderen leuke speeltuinen en speeltoestellen. En ook is er een subtropisch zwemparadijs aanwezig op het park. Al is het met lekker weer net zo leuk om een duik in het natuurwater te nemen. Bij sommige huisjes kan dit zelfs vanaf je eigen steiger.

Golfbaan bij Vakantiepark Emslandermeer
© Roompot Vakanties

Voor de liefhebbers van golf is er een 5-holes golfbaan naast het park gelegen. En wil je met je gezin een potje golfen dan is er natuurlijk ook een minigolfbaan te vinden. Verder heeft het park een gezellig restaurant en terras waar je terecht kan. En eet je liever thuis? Dan maak je gewoon gebruik van de afhaalservice. Hier zie je alle voorzieningen bij Vakantiepark Emslandermeer.

Omgeving Vakantiepark Emslandermeer

Niet alleen op het vakantiepark maar ook in de omgeving van Vakantiepark Emslandermeer is er veel te doen. De mooie natuur nodigt uit tot lange wandelingen en mooie fietstochten. Heb je geen fietsen bij je dan huur je deze gewoon op het park. Bezoek de leuke steden en dorpen in Groningen of maak een ander uitstapje.

In de omgeving van het park vind je verschillende musea die leuk zijn voor het hele gezin. Maar ook een bezoekje aan een dierentuin of attractiepark is mogelijk. Hier vind je verschillende leuke uitstapjes in de omgeving van het vakantiepark.

Bungalows bij het water

Op Vakantiepark Emslandermeer vind je bungalows voor 4 tot 18 personen. Alle bungalows liggen aan of vlak bij het water waar je kan zwemmen, vissen en kanoën. Een aantal heeft zelfs een eigen steiger. De bungalows zijn comfortabel ingericht en voorzien van alle gemakken.

Kies een gezellige bungalow voor het gezin of ga met de hele familie naar een wellness bungalow voor 18 personen. Bij die laatste heb je zelfs de beschikking over je eigen sauna en hottub. En bij diverse bungalows mag ook je huisdier mee op vakantie.

Bungalow bij het water op Vakantiepark Emslandermeer
© Roompot Vakanties

Vakantie in Groningen

Lijkt een vakantie in Groningen je wel iets? Dan is Vakantiepark Emslandermeer misschien wat voor jou. Door de vele voorzieningen en mooie omgeving is het een fijne bestemming. Jong en oud zullen zich op dit vakantiepark in Vlagtwedde zeker vermaken. We hebben alles over het park voor je op een rijtje gezet dus lees snel verder. En heb je een mooie bungalow bij het water gevonden? Dan boek je deze gewoon rechtstreeks bij de aanbieder.

Waarom naar dit park?

  • Vakantiepark aan het water
  • Subtropisch zwembad met baby- en peuterbad
  • 5-holes golfbaan op het park
  • Vismogelijkheden op het park
  • Gezellig restaurant

Adres Vakantiepark Emslandermeer

Laan Van Westerwolde 6
9541 ZA Vlagtwedde

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Vakantiepark Emslandermeer
Vlagtwedde (Groningen)

Huisjes op dit park

Parken in de omgeving

Zoek een ander vakantiepark