Afbeelding bij villapark Schildmeer
Zoek een vakantiepark in Nederland

Vakantiepark Steendam

Steendam is een klein dorp in Groningen, door de ligging aan het Schildmeer is het plaatsje vooral populair bij liefhebbers van watersport. Hier vind je de vakantieparken in Steendam... verder lezen?

Steendam

Steendam is een klein dorp in Groningen, door de ligging aan het Schildmeer is het plaatsje vooral populair bij liefhebbers van watersport. Hier vind je de vakantieparken in Steendam.

Steendam ligt aan het Schildmeer in de gemeente Slochteren. Je vindt bij Steendam verschillende recreatievoorzieningen zoals jachthavens, een zandstrand en horeca. Rond het meer kan je heerlijk fietsen over de fietspaden die deel uitmaken van het Rondje Schildmeer.

Een groot deel van de oevers rond het meer is natuurgebied. Steendam is dan ook niet alleen populair bij liefhebbers van watersport maar ook bij liefhebbers van rust en natuur.

Wat er allemaal in en rond Steendam en het Schildmeer is te doen kan je vinden bij de VVV Slochteren. Meer tips voor leuke uitstapjes in de omgeving vind je bij de uitgebreide informatie over de vakantieparken in Steendam.

Verberg deze tekst