Afbeelding bij de Betteld Zelhem

Prijzen & beschikbaarheid

De Betteld Zelhem

De Betteld Zelhem vind je in de Achterhoek, bij het plaatsje Zelhem in Gelderland. Dit christelijke vakantiepark met camping heeft veel te bieden voor jong en oud. Zo kan je in de vakanties bijna dagelijks naar een Bijbellezing en wordt er voor de kids voor animatie gezorgd. Maar ook kan je er een duik nemen in het zwembad of het meer, spelen in de speeltuin en een drankje doen. Je vindt hier dus de beste plek voor een christelijke vakantie waar genoeg te beleven is.

Impressie van het recreatiemeer op De Betteld Zelhem
© De Betteld Zelhem

Niet alleen op het park, ook in de omgeving van De Betteld in Zelhem is er genoeg te doen. Je kan een leuke plaats in de buurt bezoeken of een uitje maken met het hele gezin. Bezoek een leuk museum of geniet van de natuur rondom het vakantiepark. In de Achterhoek vind je mooie natuur en dorpjes waar je uren kan wandelen en fietsen. Op het park kan je kiezen voor een huisje of een plek op de camping.

Over De Betteld Zelhem

Zoals je al kon lezen hoeft niemand zich te vervelen op vakantiepark De Betteld Zelhem. Voor jong en oud is er van alles te doen terwijl er ook genoeg tijd is voor bezinning. Op het park wordt tijdens je vakantie voldoende stil gestaan bij het geloof. Zo zijn er veel leuke activiteiten, is er animatie voor de kids en kan je naar een Bijbellezing van bekende sprekers. Deze worden bijna dagelijks georganiseerd. Op deze manier kan je het christelijk geloof perfect combineren met een leuke vakantie. Want ook kan je genoeg andere dingen doen op dit park in Zelhem.

Impressie van de animatie die in de schoolvakanties wordt verzorgd
© De Betteld Zelhem

Zo vind je op het park een leuk buitenbad met daarnaast een apart kinderbad. Als het lekker weer is kan je hier een frisse duik nemen. Al kan dat ook in het meer dat je op De Betteld kan vinden. Naast het meer vind je een ligweide waar je kan spelen of zonnen. Ook leent het recreatiemeer zich prima om te vissen. Leuk om met de kids eens een hengeltje uit te gooien! Verder vind je op het park speeltuinen, horeca en een parkwinkel voor verse broodjes. Hier zie je wat het park nog meer heeft te bieden.

In de omgeving van Zelhem

Zoals je hierboven al kon lezen is er op De Betteld Zelhem van alles te doen. Maar niet alleen op het park is er veel te beleven. Ook in de omgeving van Zelhem kan je veel leuke uitjes maken. Wil je bijvoorbeeld eens een middagje naar een leuke plaats? Dan kan je o.a. naar Doetinchem, Arnhem of Nijmegen. Deze zijn allemaal prima te bereiken vanaf het park. Maar je kan nog veel meer kanten op in de buurt van Zelhem.

In de vakanties wordt bijna degelijks een Bijbellezing gedaan op De Betteld Zelhem
© De Betteld Zelhem

Zo vind je vlakbij de zorgboerderij De Edelingen. Hier vind je veel soorten dieren en kan je wandelen met ezels of alpaca’s. Of ga eens met de kinderen naar het Land van Jan Klaassen, een leuke indoor- én buitenspeeltuin. Ook kan je het Nationaal Onderduikmuseum bezoeken waarin je meer leert over de oorlogstijd in de Achterhoek. En zo zijn er nog veel meer leuke en interessante uitjes te vinden. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

De Betteld, camping en vakantiepark

Op de christelijke camping en vakantiepark De Betteld Zelhem kan je slapen in een huisje of op de camping. Je kan kiezen voor een safaritent of voor een chalet. Chalets zijn te huur voor 4 tot 7 personen en zijn voorzien van alle gemak. Ook mag bij een aantal chalets de hond mee op vakantie. In een aantal chalets heb je naast het openbare netwerk een eigen wifi netwerk. Andere chalets zijn weer voorzien van een vaatwasser of liggen bij het water. Elk chalet is weer net iets anders. Hier vind je een kleine selectie van de chalets op De Betteld, hier kan je alle chalets bekijken.

Impressie van de parkwinkel waar je o.a. verse broodjes kan kopen
© De Betteld Zelhem

Ook kan je op De Betteld Zelhem kamperen, kies een mooie plek in het bos of aan het water. Op je plaats vind je elektra (4 ampère) en je kan gebruik maken van watertappunten die je op de camping kan vinden. Ook vind je op de camping sanitair en een wasserette. Je kan met 8 personen en 2 honden op een plaats verblijven. Hier kan je meteen een plaats boeken voor jouw volgende vakantie.

Christelijke vakantie

Is een christelijke vakantie iets wat jou en je gezin aantrekt? Dan is De Betteld Zelhem een fijne plek voor een vakantie in Nederland. Want dit park in de Achterhoek heeft veel te bieden. Zo is er in de vakanties bijna elke dag een Bijbellezing en zijn er ook andere activiteiten voor gelovigen. Maar ook een zwembad, speeltuin en horeca zijn op het park in Gelderland te vinden. We hebben alles over De Betteld Zelhem voor je op een rijtje gezet. Niet alleen over het park maar ook over de omgeving. Zo kan je zelf kijken of dit park in Zelhem iets voor je is. Heb je een leuk chalet of een plek op de camping gevonden? Dan kan je direct een plekje boeken bij De Betteld, wel zo makkelijk!

Impressie van het zwembad op het christelijke vakantiepark in Gelderland
© De Betteld Zelhem

Wil je ook naar De Betteld Zelhem? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes.

Waarom naar dit park?

  • Christelijk vakantiepark in de Achterhoek
  • Buitenzwembad en apart peuterbad
  • Veel activiteiten en animatie in vakanties
  • Restaurant en snackbar op het park
  • Christelijke vakantie in Nederland

Adres De Betteld Zelhem

Aaltenseweg 11
7021 HR Zelhem

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

De Betteld Zelhem
Zelhem (Gelderland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark