Afbeelding bij camping Samoza

Prijzen & beschikbaarheid

Camping Samoza

Op de Veluwe in Vierhouten vind je de camping Samoza, een leuke plek voor het hele gezin. Naast een camping is Samoza ook een recreatiepark, want je kan hier ook slapen in een van de huisjes. Op het park vind je zowel binnen als buiten een zwembad. Verder heeft Samoza o.a. een manege en een dierenhoeve. En ook in de omgeving kan je alle kanten op, van leuke uitjes tot mooie tochten door de natuur.

Impressie van het buitenzwembad op deze camping op de Veluwe
© camping Samoza

Over camping Samoza in Vierhouten

Camping Samoza is een echte gezinscamping, er is dus van alles te doen voor jong en oud. Je vindt er binnen en buiten een zwembad met waterglijbanen. En voor kleine kinderen is er een waterspeeltuin en zowel binnen als buiten een apart peuterbad. Weer of geen weer, je kan er dus altijd een lekkere duik nemen. In 2022 zijn er zelfs twee extra glijbanen geopend waardoor er nu meer dan 100 meter glijplezier is.

Verder kan je zowel binnen als buiten spelen. Dus ook als het eens een dag wat minder goed weer is hoeven kinderen zich niet te vervelen. En tijdens de feestdagen en in de vakanties is er ook een team dat een leuk recreatieprogramma verzorgd. Voor een hapje en een drankje kan je naar het grand café of je haalt wat bij de snackbar. En kook je liever zelf dan haal je de boodschappen gewoon op het terrein van recreatiepark Samoza. We hebben alle voorzieningen hier voor je op een rijtje gezet.

Impressie van de waterglijbanen op camping Samoza in Vierhouten
© camping Samoza

Manege bij camping Samoza

Houd je van dieren dan zit je bij deze camping op de Veluwe ook op de goede plek. Naast een dierenhoeve waar je met dieren kan knuffelen heeft camping Samoza namelijk ook een manege. Gevorderde ruiters kunnen mooie ritten maken op de Veluwe. En voor alle anderen kunnen lessen worden gevolgd of kan je een tochtje maken op een van de stappony’s. Als je wil kan je zelfs je eigen paard meenemen op vakantie.

Impressie van de manege bij camping en recreatiepark Samoza op de Veluwe
© camping Samoza

In de omgeving van Vierhouten

Op een paard de omgeving verkennen is niet voor iedereen weggelegd. Maar er zijn nog veel meer manieren om de omgeving van camping en recreatiepark Samoza te verkennen. Je kan er mooie wandelingen maken door de natuur of met de fiets op pad. Vanaf de camping kan je prachtige fietstochten maken. En heb je zelf geen fiets bij je dan huur je deze op de camping. Liefhebbers van rust en natuur zullen hier volop genieten van al het moois op de Veluwe.

Maar ook als je leuke uitstapjes wil maken is er in de omgeving van Vierhouten genoeg te ontdekken. Ga een dagje naar een pretpark zoals Walibi of de Julianatoren. En ook een bezoekje aan het Dolfinarium is altijd een feestje. Verder kan je allerlei leuke plaatsen in de omgeving van camping Samoza bezoeken en andere leuke uitjes doen. We hebben een aantal tips in de omgeving van camping Samoza voor je verzameld.

Kamperen bij Samoza

Op de camping vind je mooie kampeerplaatsen met elektra en gratis internet. Ook kan je op je plek digitale televisie ontvangen. En voor nog wat meer comfort kies je een plaats met water aan- en afvoer of je eigen sanitair. Al zijn er genoeg sanitaire voorzieningen op het terrein te vinden. En wil je de hond meenemen? Dan kan je op de camping tot wel vier honden gratis meenemen.

Impressie van een van de speeltuinen op het park
© camping Samoza

Bungalows en chalets op recreatiepark Samoza

Wil je liever iets meer comfort tijdens je vakantie? Kies dan voor een van de bungalows of chalets die je bij recreatiepark Samoza kan boeken. Deze zijn er voor 4 tot 6 personen en iedere accommodatie is weer anders ingericht. Zo zijn er bungalows en chalets met een vaatwasser en met twee of drie slaapkamers. En in een aantal accommodaties kan je ook je hond meenemen. Hier vind je een aantal accommodaties op camping en recreatiepark Samoza. En hier vind je het totale aanbod bungalows en chalets bij Samoza op de Veluwe.

Vakantie op de Veluwe

Krijg je ook zal in in een vakantie op de Veluwe dan is camping en recreatiepark Samoza in Vierhouten misschien wel iets voor jou. Deze leuke gezinscamping heeft voor jong en oud genoeg te bieden. Van zwembaden met glijbanen tot een eigen manege. En door alles wat er in de omgeving van camping Samoza is te doen hoeft niemand zich te vervelen. Je kan kiezen voor kamperen of voor een bungalow of chalet. Heb je wat leuks gevonden dan boek je gewoon rechtstreeks bij camping Samoza.

Bij camping Samoza vind je een terras waar je terecht kan voor een hapje of een drnakje
© camping Samoza

Waarom naar dit park?

  • Binnen- en buitenbad met glijbanen
  • Waterspeeltuin voor de kleinsten
  • Manege bij de camping
  • Mooi gelegen op de Veluwe
  • Kamperen, bungalows en chalets

Adres Camping Samoza

Plaggeweg 90
8076 PM Vierhouten

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Camping Samoza
Vierhouten (Gelderland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark