Afbeelding bij euroParcs de Wije Werelt

Beschikbaarheid & prijzen

EuroParcs de Wije Werelt

EuroParcs De Wije Werelt vind je in de bossen van Otterlo, op de Veluwe. Op dit luxe vakantiepark is er voor jong en oud van alles te doen. Zo vind je er zowel binnen als buiten een speeltuin en kan je er lekker zwemmen. Ook kan je er een hapje eten of een drankje doen op het terras. Voor alle leeftijden is het hier leuk, en dat komt niet alleen door het park zelf. Ook in de omgeving van Otterlo is er van alles te doen.

Impressie van EuroParcs de WIje Werelt in Otterlo op de Veluwe
© EuroParcs

Zo kan je een dagje naar een leuke stad in de buurt. Het gezellige Arnhem ligt vlakbij, en ook plaatsen als Apeldoorn en Nijmegen zijn goed te bereiken. Maar je kan ook een stukje lopen of fietsen door de natuur, het park ligt er middenin. Voor je verblijf op EuroParcs de Wije Werelt in Otterlo kan je kiezen voor een huisje of kamperen. Op het park kan je al met zijn tweetjes terecht in een knus chalet. Maar je vindt er ook een luxe villa voor twaalf personen. Hier lees je alles over dit leuke vakantiepark in Gelderland.

Over EuroParcs de Wije Werelt in Otterlo

EuroParcs de Wije Werelt is een luxe vakantiepark voor wie van rust en natuur houdt. Maar ook is er op het park voor jong en oud van alles te doen. Buiten vind je een verwarmd zwembad met een apart badje voor de kleinsten. Ook kunnen kinderen lekker spelen, er is een uitdagende speeltuin op het park te vinden. En als het eens wat minder lekker weer is kunnen ze ook binnen spelen. Ook wordt er in de vakantie voor animatie gezorgd, vervelen is er dus niet bij.

Impressie van de speeltuin op dit vakantiepark op de Veluwe
© EuroParcs

Ook vind je op EuroParcs de Wije Werelt in Otterlo een kinderboerderij. Voor een hapje en een drankje kan je naar het restaurant De Houtzagerij waar ook de speeltuin binnen is te vinden. In dit gezellige familierestaurant staat er voor jong en oud wel iets lekkers op de kaart. Verse broodjes voor het ontbijt kan je elke ochtend in de parkshop halen. Hier kan je zien welke voorzieningen er allemaal op het park zijn te vinden.

In de omgeving van Otterlo

Niet alleen op EuroParcs de Wije Werelt is er van alles te doen, ook de omgeving heeft veel te bieden. Door de mooie ligging op de Veluwe vind je overal om je heen de mooie natuur. En deze leent zich natuurlijk prima voor lange tochten, te voet of op de fiets. Heb je geen fietsen bij je? Dan kan je deze gewoon op het park huren. Wel zo makkelijk! Maar er zijn nog veel meer leuke uitjes te maken.

Impressie van de omgeving van EuroParcs de WIje Werelt in Otterlo
© EuroParcs

Vlak bij het park vind je de gezellige stad Arnhem. Hier kan je lekker shoppen of een terrasje pakken. Ook is hier een leuke dierentuin voor de kinderen te vinden, Burgers’ Zoo. Iets verder vind je het leuke Apeldoorn waar ook de Apenheul is te vinden, ook altijd een succes voor het hele gezin. Verder kan je naar leuke musea en zijn er nog veel meer uitjes in de buurt van EuroParcs de Wije Werelt en Otterlo te vinden. We hebben een aantal leuke tips in de omgeving voor je verzameld.

Vakantiehuis op EuroParcs de Wije Werelt

Voor elk gezelschap is wel een geschikt vakantiehuis op EuroParcs de Wije Werelt te vinden. Of je nu een knus chalet zoekt met zijn tweetjes, een vakantiehuis voor het gezin of een luxe villa voor een grote groep. De huisjes op het park zijn voorzien van alle gemak en comfort en zijn mooi gelegen. In je tuin of op je terras geniet je van de frisse boslucht en de natuur om je heen. Hier vind je een selectie van de accommodaties op het park. Kijk hier als je het complete overzicht wil zien van alle huisjes op het park.

Impressie van een vakantiehuis op het park
© EuroParcs

Ook kan je kiezen voor een overnachting op camping de Wije Werelt. Dit kan in een kant en klare glamping tent met alle comfort. Maar je kan ook een mooie plaats voor je eigen tent uitzoeken. Op de camping vind je alle voorzieningen zoals wascabines en een wasserette. En je kan natuurlijk ook de afwas doen. Hier lees je meer over de kampeerplaats die je op de camping kan boeken.

Vakantie op de Veluwe

Hou je wel van wat luxe en krijg je ook al zin in een vakantie op de Veluwe? Kijk dan eens of EuroParcs de Wije Werelt in Otterlo iets voor je is. De voorzieningen op het park en de omgeving van Otterlo zijn leuk voor jong en oud. Je kan hier dus prima terecht voor een vakantie met het hele gezin. Maar ook met een groep vrienden of de familie zit je hier goed. We hebben alle informatie over het park voor je op een rijtje gezet. Niet alleen over het park zelf maar ook over de omgeving van Otterlo. Heb je een leuk vakantiehuis op de Veluwe gevonden? Dan kan je deze gewoon rechtstreeks boeken bij EuroParcs, wel zo handig.

Impressie van het verwarmde zwembad op de Wije Werelt
© EuroParcs

Waarom naar dit park?

  • Luxe vakantiepark op de Veluwe
  • Verwarmd zwembad met peuterbad
  • Gelegen in de bossen van Otterlo
  • Speeltuinen binnen en buiten
  • Familierestaurant de Houtzagerij

Adres EuroParcs de Wije Werelt

Arnhemseweg 100
6731 BV Otterlo

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

EuroParcs de Wije Werelt
Otterlo (Gelderland)

Huisjes op dit park

Parken in de omgeving

Zoek een ander vakantiepark