Afbeelding bij euroParcs Bad Hulckesteijn

Beschikbaarheid & prijzen

EuroParcs Bad Hulckesteijn

EuroParcs Bad Hulckesteijn is een vakantiepark aan het water. Je vindt het park in Nijkerk, in Gelderland. Vanaf de jachthaven naast het park vaar je zo naar het Veluwemeer. Hierdoor is het vakantiepark ideaal voor liefhebbers van watersport. Maar ook als je van natuur houdt zit je hier goed. De Veluwe ligt om de hoek.

Voorzieningen

Op EuroParcs Bad Hulckesteijn vind je verschillende voorzieningen. Zo is er een overdekt zwembad. Hier zijn ook wellness en fitness faciliteiten te vinden. En voor een lekkere maaltijd ga je naar Brasserie de Vuurtoren. Op het mooi gelegen terras kan je ook terecht voor een drankje.

Restaurant op EuroParcs Bad Hulckesteijn
© EuroParcs

Voor kinderen zijn er speeltuintjes en speeltoestellen. Tijdens het hoogseizoen is er ook een animatieprogramma. Gasten van het vakantiepark kunnen een boot aanmeren in de jachthaven. Hier vind je alle andere voorzieningen op het park.

Omgeving EuroParcs Bad Hulckesteijn

Niet alleen op het park is genoeg te doen. Ook de omgeving van EuroParcs Bad Hulckesteijn heeft van alles te bieden. Natuurlijk veel water maar ook schitterende natuur. Op de Veluwe kan je heerlijk wandelen en fietsen. Geniet van het afwisselende landschap en de nleuke plaatsjes.

En wil je er een dagje op uit? Dan zijn er veel leuke uitjes in de omgeving te doen. Van winkelen in leuke steden tot een bezoekje aan een museum. We hebben een aantal leuke tips voor je op een rijtje gezet.

Wellness bij EuroParcs Bad Hulckesteijn
© EuroParcs

Accommodaties

Op EuroParcs Bad Hulckesteijn vind je accommodaties tot 18 personen. Van een luxe studio met zijn tweetjes tot een knus chalet. Allemaal voorzien van alle gemak en comfort. Met opgemaakte bedden bij aankomst voor een fijne start van je verblijf. Bovendien zijn in veel accommodaties honden welkom.

Vakantie op de Veluwe

Lijkt een vakantie op de Veluwe je wel iets? En raak je enthousiast van wat je hierboven leest? Dan is EuroParcs Bad Hulckesteijn misschien wel iets voor jou. We hebben alle informatie over het park al voor je verzameld. Heb je een geschikt vakantiehuis gevonden? Dan boek je deze direct bij de aanbieder van het vakantiepark.

Waarom naar dit park?

  • Vakantiepark aan het water
  • Vlak bij het Veluwemeer
  • Gelegen naast een jachthaven
  • Overdekt zwembad en wellness
  • Restaurant op het park

Adres EuroParcs Bad Hulckesteijn

Hulckesteijn 3
3861 MZ Nijkerk

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

EuroParcs Bad Hulckesteijn
Nijkerk (Gelderland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark