Afbeelding bij landal Rabbit Hill

Prijzen & beschikbaarheid

Landal Rabbit Hill

Landal Rabit Hill in Nieuw-Milligen – Gelderland – is een vakantiepark midden in de natuur. Op dit ruim opgezette bungalowpark op de Veluwe huppelen de konijnen letterlijk voor je bungalow langs. Op het park vind je tal van leuke faciliteiten en ook in de omgeving is van alles te doen.

Vanuit je bungalow loop je zo het bos in waar je heerlijk kan wandelen. Ook leent de omgeving zich prima voor schitterende fietstochten. Fietsen zijn te huur op het park.

Landal Rabbit Hill heeft een binnen- en buitenzwembad
© Landal GreenParks

Een heerlijke vakantie voor jong en oud

Tijdens een vakantie op Landal Rabbit Hill hoeft niemand zich te vervelen. Op het park is van alles te doen, je vindt er faciliteiten voor jong en oud. Zo vind je op het bungalowpark o.a. een overdekt zwembad met apart kleuterbad. In de zomer is ook het openluchtzwembad geopend. Verder zijn er verschillende speeltuinen, een overdekt speelparadijs en verschillende sport- en spelfaciliteiten.

Binnen en buiten spelen bij Landal Rabbit Hill
© Landal GreenParks

In de omgeving van Landal Rabbit Hill zijn er genoeg mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Leuke plaatsen als Apeldoorn, Amersfoort en Harderwijk zijn prima te bereiken met de auto. Na een heerlijke dag geniet je van een hapje en drankje op je terras of bij een van de horecagelegenheden.

Comfortabele bungalows in het bos

Op Landal Rabbit Hill liggen comfortabele bungalows die zijn voorzien van alle gemakken. Er zijn bungalows voor 4 tot 8 personen in verschillende prijsklasses en luxeniveaus. Ook zijn er speciale bungalows voor mindervaliden, gasten met astma/COPD en speciale kinderbungalows.

Genieten van het buitenleven
© Landal GreenParks

Kamperen bij Landal Rabbit Hill

Naast bungalows vind je bij het vakantiepark ook een mooie camping met 140 staanplaatsen. Je kan kiezen uit basisplaatsen, comfortplaatsen en luxe plaatsen. Op de camping zijn ook volledig ingerichte luxe stacaravans te vinden.

Voor iedereen is er op Landal Rabbit Hill dus wel een geschikte accommodatie te vinden. Lees hieronder alles over dit leuke vakantiepark en kies voor een heerlijke vakantie in Gelderland.

Dit vakantiepark wordt je aangeboden door Landal GreenParks. Wil je ook naar Landal Rabbit Hill? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes van Landal GreenParks.

Waarom naar dit park?

  • Binnenzwembad en buitenzwembad
  • Sports Arena
  • Lasergamebaan
  • Tokkelbaan (mei t/m oktober)
  • Fun & entertainment

Adres Landal Rabbit Hill

Grevenhout 21
3888 NR Nieuw-Milligen

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Landal Rabbit Hill
Nieuw-Milligen (Gelderland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark