Afbeelding bij landal Rabbit Hill

Prijzen & beschikbaarheid

Landal Rabbit Hill

Landal Rabbit Hill is een camping en vakantiepark op de Veluwe. Je vindt het park vlak bij Uddel, een klein dorpje in Gelderland. Op het park vind je o.a. een zwembad en een indoor speelparadijs. Je zit hier midden tussen de konijnen en eekhoorntjes en je kan hier wandelen en fietsen. Maar ook zijn er leuke uitjes te doen in de omgeving van Landal Rabbit Hill. Op het ruim opgezette park vind je bungalows voor 2 tot 12 personen die zijn voorzien van alle comfort. Hieronder lees je alles over dit leuke park met camping in Gelderland.

Impressie van het zwembad op Landal Rabbit Hill bij Uddel
© Landal GreenParks

Over Landal Rabbit Hill

Landal Rabbit Hill is een ruim opgezet park waar je heerlijk tot rust komt. Je zit er midden in de natuur terwijl het park wel van alles te bieden heeft. Zo vind je er zowel binnen als buiten een zwembad met een apart peuterbad. Ook kunnen kinderen hier lekker spelen in de speeltuin op het park. En als het een dagje minder goed weer is kunnen ze naar het indoor speelparadijs. Hier is voor alle leeftijden van alles te beleven.

Indruk van het indoor speelparadijs op het park
© Landal GreenParks

Ook vind je op het park een gezellige brasserie en een snackbar. Bij de parkwinkel kan je iedere dag terecht voor verse broodjes en de boodschappen. Je kan je boodschappen zelfs online bestellen zodat ze bij aankomst al voor je klaarstaan in je bungalow. En als je de omgeving op de fiets wil verkennen huur je deze eenvoudig op het park. Hier vind je een overzicht van de voorzieningen op Landal Rabbit Hill.

In de omgeving

Niet alleen op maar ook in de omgeving van Landal Rabbit Hill is er veel te zien en te doen. Je kan tal van leuke uitstapjes maken naar leuke plaatsen in de buurt van het park. Je zit bijvoorbeeld zo in Apeldoorn, Putten of een van de andere leuke plaatsjes in de omgeving. Maar ook in de directe omgeving is er genoeg te zien. De mooie natuur nodigt uit tot lange fietstochten en mooie wandelingen.

Impressie van de natuurspeeltuin op Landal Rabbit Hill
© Landal GreenParks

Ook voor kinderen is er in de omgeving van Landal Rabbit Hill genoeg te ontdekken. Ga bijvoorbeeld een dagje naar de Apenheul of kinderpretpark Julianatoren. Beiden zijn vanaf het park prima te bereiken. En vergeet zeker niet om een bezoek te brengen aan Nationaal Park de Hoge Veluwe. Hier vind je een aantal leuke tips in de omgeving van Rabbit Hill.

Bungalows op Landal Rabbit Hill

Op het park vind je mooie bungalows voor 2 tot 12 personen. De bungalows staan middenin de natuur en rondom je bungalows zit je tussen de konijnen en eekhoorntjes. Je kan op Landal Rabbit Hill kiezen voor een gezellige kinderbungalow of een luxe bungalow met sauna. Of kies voor de speciale hondenbungalow voor een onvergetelijke vakantie met je viervoeter. Ook in veel andere bungalows is je huisdier trouwens welkom. Je kan hier terecht voor een lekker weekend met vrienden of familie of voor een lange vakantie.

Impressie van Landal Rabbit Hill vlak bij Uddel op de Veluwe
© Landal GreenParks

Landal Rabbit Hill Camping

Ook als je liever kampeert is dit park een aanrader. Op de Landal Rabbit Hill camping vind je 140 staplaatsen met stroom, een CAI-aansluiting of privé-sanitair. Of kies voor een van de stacaravans of ingerichte bungalowtenten. Natuurlijk kan je gewoon gebruik maken van alle voorzieningen op het park. Hier lees je alles over de camping.

Indruk van de Landal Rabbit Hill camping
© Landal GreenParks

Vakantie op de Veluwe

Lijkt een vakantie op de Veluwe je ook wel iets? Dan is Landal Rabbit Hill misschien wel jouw ideale bestemming. Door de mooie ligging op de Veluwe en de vele voorzieningen is het een fijn park voor jong en oud. En omdat je ook in de omgeving alle kanten op kan hoeft niemand zich hier te vervelen. Bekijk snel de bungalows op Landal Rabbit Hill en kijk of jouw accommodatie er tussen staat. En heb je een leuk verblijf gevonden dan boek je deze gewoon rechtstreeks bij de aanbieder.

Impressie van de natuurspeeltuin op Landal Rabbit Hill
© Landal GreenParks

Dit vakantiepark wordt je aangeboden door Landal GreenParks. Wil je ook naar Landal Rabbit Hill? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes van Landal GreenParks.

Waarom naar dit park?

  • Vakantiepark op de Veluwe
  • Binnen- en buitenzwembad met peuterbad
  • Indoor speelparadijs
  • Lasergame en bowling op het park
  • Bungalows in de natuur

Adres Landal Rabbit Hill

Grevenhout 21
3888 NR Nieuw-Milligen

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Landal Rabbit Hill
Nieuw-Milligen (Gelderland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark