Afbeelding bij euroParcs Resort de Achterhoek

Prijzen & beschikbaarheid

EuroParcs Resort de Achterhoek

EuroParcs Resort de Achterhoek vind je in Lochem. Je kan in dit leuke plaatsje in Gelderland van alles doen en met de fiets ben je er zo. Op het vakantiepark zelf vind je een zwembad en een zwemvijver maar ook speeltuinen. Je kan in de omgeving van het park wandelen en fietsen en leuke uitstapjes maken. Geniet van het bos en het vele water en ontdek Gelderland vanuit je vakantiehuis. Hieronder lees je alles over dit leuke park.

Zwemvijver op EuroParcs Resort de Achterhoek in Lochem
© EuroParcs

Over EuroParcs Resort de Achterhoek

EuroParcs Resort de Achterhoek is een park waar niemand zich hoeft te vervelen. Je geniet er in alle rust van een heerlijke vakantie. Als het lekker weer is kan je naar de zwemvijver. Hier vind je zandstrandjes en ligweides waar je lekker kan liggen. Maar ook als je van vissen houdt kan je hier terecht op de speciale visplekjes. Ook is er een overdekt zwembad met een apart peuterbad op het park te vinden.

Terras op het park van EuroParcs in Lochem
© EuroParcs

Voor een hapje en een drankje kan je terecht in het restaurant of bij het grand café. Of je haalt wat op in de snackbar als je liever wat eet in je accommodatie. Verder vind je op EuroParcs Resort de Achterhoek zowel binnen als buiten een speeltuin. Bij de receptie op het park vind je een klein winkeltje en je kan hier fietsen huren om de omgeving te verkennen. Hier vind je alle voorzieningen op dit park in Lochem.

In de omgeving van Lochem

De omgeving van EuroParcs Resort de Achterhoek heeft veel te bieden. Je kan hier lekker wandelen of fietsen waarbij je geniet van de mooie natuur. De omgeving is bos- en waterrijk en verveelt nooit. Vlak bij het resort vind je het leuke stadje Lochem met winkels en restaurants. En ook de Lochemse Berg vind je vlakbij. Verder kan je vanaf dit park van EuroParcs in Lochem veel leuke uitstapjes maken voor jong en oud. Bezoek leuke musea en ga naar gezellige steden als Doetinchem, Apeldoorn en Deventer.

Impressie van EuroParcs Resort de Achterhoek
© EuroParcs

Vakantiehuizen voor 4 tot 14 personen

Op EuroParcs Resort de Achterhoek vind je vakantiehuizen voor 4 tot 14 personen. In veel van de vakantiehuizen is ook je huisdier van harte welkom. Voorzien van alle comfort en gemak kom je hier lekker tot rust en kan je de mooie provincie verkennen. Op het park vind je chalets, bungalows en villa’s waarvan sommigen aan het water liggen. Na een heerlijke dag in de buitenlucht kom je hier helemaal tot rust. In veel van de vakantiehuizen beschik je over draadloos internet.

Enkele villa's aan het water
© EuroParcs

EuroParcs Resort de Achterhoek in Lochem

Zoek je een leuke bestemming voor een vakantie in Gelderland? Dan is dit vakantiepark in Lochem misschien wel iets voor jou. EuroParcs Resort de Achterhoek is mooi gelegen in een omgeving waar van alles te doen is. Of je nu houdt van wandelen en fietsen in de natuur of juist veel leuke uitstapjes wil maken. Voor alle leeftijden is er genoeg te beleven. Bekijk dus snel de beschikbare accommodaties op het park en verken de omgeving. En heb je een leuk vakantiehuis gevonden? Dan boek je deze rechtstreeks bij de aanbieder van het park.

Impressie van het zwembad op EuroParcs Resort de Achterhoek in Lochem
© EuroParcs

Dit vakantiepark wordt je aangeboden door EuroParcs. Wil je ook naar EuroParcs Resort de Achterhoek? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes van EuroParcs.

Waarom naar dit park?

  • Vakantiepark in de Achterhoek
  • Vlak bij het plaatsje Lochem
  • Overdekt zwembad en peuterbad
  • Zwemvijver met strandjes
  • Wandelen en fietsen in de omgeving

Adres EuroParcs Resort de Achterhoek

Ploegdijk 2
7241 SC Lochem

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

EuroParcs Resort de Achterhoek
Lochem (Gelderland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark