Afbeelding bij droompark Bad Hoophuizen

Prijzen & beschikbaarheid

Droompark Bad Hoophuizen

Droompark Bad Hoophuizen ligt direct aan het Veluwemeer. Midden op de Veluwe, tussen Harderwijk en Nunspeet. Vanaf het park kan je zo het strand op. Of de natuur in, voor een mooie wandeling of fietstocht. En houd je van watersport? Ook dan zit je hier goed. Het vakantiepark beschikt namelijk over een eigen jachthaven.

Voorzieningen

Op Droompark Bad Hoophuizen vind je veel voorzieningen voor tijdens je verblijf. Zo is er een overdekt zwembad. Ideaal als het buiten iets minder lekker is. En bij mooi weer lig je natuurlijk op het strand. Voor kinderen zijn er leuke speeltuinen. Zowel binnen als buiten. En tijdens vakanties is er regelmatig een animatieteam op het park.

Zwembad op Droompark Bad Hoophuizen
© Droomparken

Verder vind je op het vakantiepark een gezellig restaurant. Net als een snackbar en minimarket, voor als je liever thuis eet. Wil je extra genieten dan kan je terecht bij de wellness voorzieningen. En hou je van vissen? Dan kan je op Droompark Bad Hoophuizen je hengel uitgooien. Hier vind je alle voorzieningen op het park.

Omgeving Droompark Bad Hoophuizen

Maar ook in de omgeving is van alles te zien en doen. Houd je van fietsen en wandelen? Dan zal je zeker genieten van de mooie natuur op de Veluwe. Fietsen kan je trouwens huren op het park. Wel zo makkelijk. En een ideale manier om de leuke dorpjes op de Veluwe te verkennen.

Bezoek je liever een museum of dierentuin? Of houd je van winkelen in een leuke stad? Ook dan zijn er tal van uitstapjes in de omgeving te doen. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet. Voor jong en oud is er rondom het park genoeg te beleven!

Accommodaties op Droompark Bad Hoophuizen
© Droomparken

Accommodaties

Op Droompark Bad Hoophuizen staan accommodaties voor 2 tot 16 personen. Van een knus tiny house tot een luxe boerderij voor grotere groepen. Bovendien zijn in veel accommodaties honden welkom. Ook je huisdier kan dus gezellig mee op vakantie.

Alle accommodaties zijn comfortabel en modern ingericht. Ze beschikken over alle voorzieningen en gemak voor een heerlijk verblijf. Voor een weekendje weg of een langere vakantie. Met je gezin of een groep vrienden. En voor nog meer comfort kan je er verschillende services bijboeken.

Vakantie op de Veluwe

Krijg je ook al zin in een vakantie op de Veluwe? Dan is Droompark Bad Hoophuizen misschien wel iets voor jou. We hebben alle informatie over dit park aan het Veluwemeer voor je verzameld. Over de voorzieningen, de accommodaties en de omgeving. Heb je een leuk vakantiehuis gevonden? Dan boek je deze rechtstreeks bij de aanbieder.

Dit vakantiepark wordt je aangeboden door Droomparken. Wil je ook naar Droompark Bad Hoophuizen? Bekijk dan hier de beschikbaarheid.

Waarom naar dit park?

  • Direct aan het Veluwemeer
  • Overdekt zwembad en wellness
  • Centraal gelegen op de Veluwe
  • Gezellig restaurant
  • Eigen jachthaven

Adres Droompark Bad Hoophuizen

Varelseweg 211
8077 RB Hulshorst

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Droompark Bad Hoophuizen
Hulshorst (Gelderland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark