Afbeelding bij roompot Marber Veluwe

Beschikbaarheid & prijzen

Roompot Marber Veluwe

Onthaasten en opladen midden in de natuur. Dat is waar Roompot Marber Veluwe in Hoenderloo voor staat. Je verblijft hier in een villa met een eigen hottub en sauna en voorzien van allerlei luxe snufjes. De luxe villa’s staan midden in de natuur op de Veluwe, vanuit je villa loop je zo het bos in. Maar je kan ook naar de Marber Studio voor yoga, mindfulness of een massage of wellness behandeling. Kortom, je komt hier helemaal tot rust. Wil je er een dagje op uit dan is er in de omgeving van Hoenderloo van alles te doen. Lees snel verder om meer te weten te komen over Roompot Marber Veluwe in Hoenderloo.

Of kijk hier als je wil zien welke luxe villa’s er beschikbaar zijn bij dit Roompot resort op de Veluwe.

Impressie van de luxe villa's op Roompot Marber Veluwe in Hoenderloo
© Roompot

Let op: dit resort is bedoeld voor gasten van 18 jaar en ouder, huisdieren zijn niet welkom.

Wat is er te doen op en rond Roompot Marber Veluwe?

Naar dit luxe Roompot resort op de Veluwe kom je om te onthaasten en te ontspannen. Je vindt er dan ook niet veel voorzieningen, behalve alles wat je nodig hebt voor een heerlijk verblijf. Zo kan je bij Marber Studio terecht voor yoga en pilates. En heb je altijd eens in een ijsbad willen liggen? Hier kan je het proberen. Verder kan je kiezen voor een heerlijke massage, als dat geen genieten is?

Bij Roompot Marber Veluwe kan je verder dineren in je eigen villa. Dankzij de unieke private dining krijg je de lekkerste gerechten gewoon in je eigen vakantiehuis voorgeschoteld. Via de Marber app kan je jouw dag zelfs helemaal in laten delen, van ontbijt tot diner. Zo hoef je zelf nergens meer te denken. Geef je voorkeuren op en de app doet de rest. Hier kan je meer lezen over dit unieke Roompot resort op de Veluwe.

Wat is er te doen in de omgeving van Hoenderloo?

Vanuit je luxe villa op Roompot Marber Veluwe loop je zo de bossen bij Hoenderloo in. Of huur een e-bike en maak een mooie tocht over de Veluwe. De Marber app vertelt je de mooiste routes waarbij je in alle rust geniet van de rustige omgeving. De Veluwe is altijd een genot om te ontdekken, of je nu in de winter of de zomer komt. Maar de omgeving van Hoenderloo heeft veel meer te bieden.

Impressie van een van de luxe villa's in Hoenderloo bij Roompot Marber Veluwe
© Roompot

Wil je een dagje op pad? Dan kan je naar een van de leuke plaatsen in de buurt zoals Arnhem en Apeldoorn. Om lekker te shoppen, uit eten te gaan of gewoon door het centrum te wandelen. Ga je liever naar een museum of een dierentuin? Ook dan is dat in de buurt van Roompot Marber Veluwe te vinden. Hier vind je alvast wat leuke tips om te zien of te doen. En kijk ook eens op Visit Veluwe voor meer ideeën voor een dagje uit.

Luxe villa’s met sauna en hottub bij Roompot Marber Veluwe in Hoenderloo

Ben je ook toe aan een short stay waarbij niets hoeft? Dan kan je bij Roompot Marber Veluwe in Hoenderloo terecht in een luxe villa voor 2 of 4 personen. Met een eigen hottub en een sauna is het hier elke dag genieten. In je villa vind je alle luxe en comfort om even helemaal bij te komen. Van een compleet ingerichte keuken tot comfortabele en extra lange boxsprings en een terras met loungeset en buitenhaard. Hier kan je meer lezen over de luxe Roompot villa’s in Hoenderloo.

Wil jij ook naar Roompot Marber Veluwe in Hoenderloo? Kijk dan hier om te zien welke villa’s er beschikbaar zijn. Je ziet dan meteen de actuele prijzen. Of kijk hier voor alle last minute aanbiedingen van Roompot.

Impressie van de inrichting van een van de villa's bij Roompot Marber Veluwe in Hoenderloo
© Roompot

Zoek je toch nog liever even verder? Dan vind je hier een aantal andere kleinschalige vakantieparken in de natuur. Of kies voor een van de andere luxe vakantieparken met meer voorzieningen. Hier vind je tot slot het overige aanbod van Roompot.

Waarom naar dit park?

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier wanneer dit park beschikbaar is en zie meteen de actuele prijzen.

Roompot Marber Veluwe
Hoenderloo (Gelderland)

herlaad de kaart

Adres Roompot Marber Veluwe

Krimweg 140c
7351 TM Hoenderloo

Kijk hier voor de routebeschrijving naar het park.

Huisjes op Roompot Marber Veluwe

 • 2 slaapkamers en 1 badkamer
 • Extra luxe uitvoering met sauna en hottub
 • Huisdiervrije accommodatie
 • 1 slaapkamer en 1 badkamer
 • Extra luxe uitvoering met sauna en hottub
 • Huisdiervrije accommodatie
 • 1 slaapkamer en 1 badkamer
 • Extra luxe uitvoering met sauna en hottub
 • Huisdiervrije accommodatie

Vakantieparken in de omgeving

In de omgeving van Roompot Marber Veluwe vind je nog veel meer leuke parken. Misschien is een van de volgende parken wel iets voor jou. Of kijk hier om andere vakantieparken in Gelderland te ontdekken.

 • Outdoor suites met sauna of hottub
 • Superluxe suites midden in de natuur
 • Douchen met uitzicht op de sterren
 • Vakantiepark op de Veluwe
 • Zwembad met zonneterras
 • Veel leuke uitjes in de omgeving
 • Mooi vakantiepark op de Veluwe
 • Verwarmd zwembad en spetterbad
 • Leuke activiteiten en animatie
 • Vakantiepark op de Veluwe
 • Overdekt zwembad met peuterbad
 • Huisjes in de natuur tot 18 personen

Meer vakantieparken in Gelderland

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier voor alle beschikbare huisjes en de actuele prijzen.