Afbeelding bij roompot Cuber Veluwe

Beschikbaarheid & prijzen

Roompot Cuber Veluwe

Zoek je een unieke bestemming voor een short stay op de Veluwe? Bij Roompot Cuber Veluwe in Hoenderloo verblijf je in luxe Cuber Outdoor Suites, een aantal zelfs met sauna of hottub. Door de hoge ramen haal je de natuur bijna letterlijk je woonkamer in. Voorzien van alle gemak en comfort kom je hier helemaal tot rust. En heb je wat nodig? Dan helpt een lokale guide je via de Cuber app waarmee je alles regelt, van verlichting tot in- en uitchecken. Vanuit je Cuber Outdoor Suite loop je zo het bos in maar kan je ook leuke uitjes maken. Wil je meer te weten komen over het unieke Roompot Cuber Veluwe? Lees dan snel verder.

Of kijk hier als je wil zien welke luxe Outdoor Sites beschikbaar zijn bij dit Roompot resort op de Veluwe.

Impressie van Roompot Cuber Veluwe in Hoenderloo met luxe Outdoor Suites midden in de natuur
© Roompot

Let op: dit resort is bedoeld voor volwassen gasten en dus niet geschikt voor een verblijf met kinderen.

Wat is er te doen op en rond Roompot Cuber Veluwe in Hoenderloo?

Daar kunnen we eigenlijk kort over zijn. Niets. En dat is juist waarom je hier komt. Roompot Cuber Veluwe is de ideale plek om tijdens een kort verblijf helemaal tot rust te komen. In en rondom de Cuber Outdoor Suites op de Veluwe vind je alles wat je nodig hebt om te kunnen onthaasten. Namelijk rust, ruimte en natuur. Geniet vanuit je woonkamer of vanaf je terras gewoon in alle rust van de natuur om je heen. Meer heb je niet nodig.

En wil je boodschappen doen of naar een restaurant? Dan bereik je via de Cuber app een van de lokale guides. Deze kan je alles vertellen wat je wil weten. Van praktische zaken tot mooie routes om te wandelen of fietsen. En natuurlijk de beste tips waar je lekker uit eten kan. Je hebt dus altijd je personal assistant bij de hand. Wel zo makkelijk. Hier kan je meer lezen over Roompot Cuber Veluwe in Hoenderloo. Een uniek plekje op de Veluwe.

Wat te doen in de omgeving van Hoenderloo?

In de omgeving van Roompot Cuber Veluwe in Hoenderloo kan je uren wandelen of fietsen. Een fiets is eventueel te huur op het park. Welk seizoen je ook komt, de Veluwe heeft altijd genoeg te bieden. Geniet van het landschap en kijk of je de Veluwse big five kan spotten. Misschien zelfs wel vanuit je eigen woonkamer? En wil je er toch een dagje op uit? Ook dan is er genoeg te beleven.

Impressie van het uitzicht vanaf het terras van een van de Outdoor Suites op Roompot Cuber Veluwe
© Roompot

Vanaf Roompot Cuber Veluwe kan je tal van leuke uitjes doen. In de omgeving van Hoenderloo vind je leuke plaatsen waar je kan winkelen. Maar ook genoeg interessante musea om een middagje door te brengen. Ook kan je een dagje naar de Apenheul of een dierentuin. We hebben hier alvast wat tips voor je verzameld. Meer inspiratie kan je krijgen bij je lokale guide maar ook op Visit Veluwe en Gelderse Streken.

Luxe Outdoor Suites op Roompot Cuber Veluwe in Hoenderloo

Tijdens je verblijf op de Veluwe overnacht je in luxe Cuber Outdoor Suites voor 2 personen. Deze zijn voorzien van alle comfort en hebben echt alles wat je nodig hebt. Een aantal van de suites beschikt zelfs over een sauna of een hottub. Door de hoge ramen haal je de natuur in huis, en op je mooie terras zit je er zelfs middenin. Als je doucht zie je de sterrenhemel boven je hoofd en zo is er nog veel meer bijzonders in de suites.

Alles in de Cuber Outdoor Suites op de Veluwe bedien je met de Cuber app. Hiermee dim je de verlichting, zet je de airco aan of doe je de zonwering omlaag. Ook gebruik je de app om in en uit te checken. Je hoeft dus niet langs een receptie maar kan zo je luxe vakantiehuis op de Veluwe in. Hier lees je meer over de soorten Cuber Outdoor Suites bij Roompot Cuber Veluwe. Oh ja, honden zijn trouwens niet welkom.

Wil jij ook naar Roompot Cuber Veluwe in Hoenderloo? Kijk dan hier om te zien welke Outdoor Suites er beschikbaar zijn. Je ziet dan meteen de actuele prijzen. Of kijk hier voor alle last minute aanbiedingen van Roompot.

Impressie van de inrichting van de Roompot Cuber Outdoor Suites op de Veluwe
© Roompot

Zoek je toch nog liever even verder? Kijk dan hier naar een aantal andere kleinschalige vakantieparken in de natuur. Of kies voor een ander luxe vakantiepark met meer voorzieningen. Hier kan je tot slot het overige aanbod van Roompot ontdekken.

Waarom naar dit park?

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier wanneer dit park beschikbaar is en zie meteen de actuele prijzen.

Roompot Cuber Veluwe
Hoenderloo (Gelderland)

herlaad de kaart

Adres Roompot Cuber Veluwe

Krimweg 140c
7351 TM Hoenderloo

Kijk hier voor de routebeschrijving naar het park.

Huisjes op Roompot Cuber Veluwe

 • 1 slaapkamer en 1 badkamer
 • Luxe uitvoering
 • Huisdiervrije accommodatie
 • 1 slaapkamer en 1 badkamer
 • Luxe uitvoering met sauna
 • Huisdiervrije accommodatie
 • 1 slaapkamer en 1 badkamer
 • Luxe uitvoering met hottub
 • Huisdiervrije accommodatie

Vakantieparken in de omgeving

In de omgeving van Roompot Cuber Veluwe vind je nog veel meer leuke parken. Misschien is een van de volgende parken wel iets voor jou. Of kijk hier om andere vakantieparken in Gelderland te ontdekken.

 • Luxe villa's met sauna en hottub
 • In de natuur op de Veluwe
 • Beauty, wellness en mindfulness
 • Vakantiepark op de Veluwe
 • Zwembad met zonneterras
 • Veel leuke uitjes in de omgeving
 • Mooi vakantiepark op de Veluwe
 • Verwarmd zwembad en spetterbad
 • Leuke activiteiten en animatie
 • Vakantiepark op de Veluwe
 • Overdekt zwembad met peuterbad
 • Huisjes in de natuur tot 18 personen

Meer vakantieparken in Gelderland

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier voor alle beschikbare huisjes en de actuele prijzen.