Afbeelding bij molecaten Park Landgoed Molecaten

Beschikbaarheid & prijzen

Molecaten Park Landgoed Molecaten

Ben je op zoek naar een leuke camping in de natuur? Op de Veluwe vind je Molecaten Park Landgoed Molecaten, een kleine camping in Hattem. Hier kom je om te genieten van de rust en de natuur. Voor de kinderen zijn er diverse speeltuintjes en is er in de zomervakantie animatie. Verder vind je hier weinig voorzieningen. Daarvoor kan je terecht op De Leemkule, op 2 km afstand, met o.a. zwembaden en een restaurant. Als gast van Landgoed Molecaten mag je daar gebruik van maken. In de omgeving van Hattem kan je veel leuke uitjes doen met het hele gezin. Op de camping vind je mooie plaatsen tussen de bomen of kan je een van de houten huisjes huren.

Kijk hier als je meteen wil zien welke huisjes en plaatsen er beschikbaar zijn op deze Molecaten camping in Hattem.

Impressie van camping Molecaten Park Landgoed Molecaten in Hattem, aan de rand van de Veluwe
© Molecaten

Wat is er te doen op en rond Molecaten Park Landgoed Molecaten?

Op camping Molecaten Park Landgoed Molecaten in Hattem vind je zoals gezegd een beperkt aantal voorzieningen. Je kan hier een potje tafeltennis spelen en verse broodjes bestellen. En voor de kinderen zijn er leuke speeltuintjes op de camping te vinden. Verder kom je hier vooral voor de rust en de mooie natuur. Meer heb je hier eigenlijk ook niet nodig. De kinderen vermaken zich zelf wel, met de vriendjes die ze op het park maken.

Vlakbij vind je Molecaten Park De Leemkule, op een paar minuten fietsen. Als gast van Landgoed Molecaten mag je daar o.a. gebruik maken van het binnen- en buitenzwembad. Ook vind je er een restaurant en is daar ook in de andere schoolvakanties animatie. Voor de dagelijkse boodschappen fiets je even naar Hattem, het centrum ligt op slechts 1,5 km van het park. Daar vind je diverse winkels, restaurants en een supermarkt.

Wat te doen in de omgeving van Hattem?

Camping Molecaten Park Landgoed Molecaten in Hattem is gelegen aan de rand van de Veluwe. Je kan hier dus heerlijk wandelen en fietsen door de natuur. Geniet van het mooie landschap en de leuke plaatsjes, en misschien spot je de big five wel? En anders is er altijd wel een eekhoorn in de buurt. Vanaf het park wandel je namelijk zo het bos in waar de kinderen lekker kunnen spelen. Maar er is nog veel meer te zien en te doen in de buurt van Hattem.

Impressie van een van de speeltuintjes op camping Molecaten Park Landgoed Molecaten n Hattem
© Molecaten

Vanaf de Molecaten camping in Hattem kan je veel leuke uitjes doen met het hele gezin. Bezoek een van de leuke plaatsen als Zwolle, Kampen of Deventer. Om lekker te shoppen, rond te lopen of een terras te pakken. Maar je kan ook naar een van de vele musea of kiezen voor een uitje voor de kinderen. De Apenheul, Dierenpark de Wissel en Walibi zijn prima te bereiken. Hier vind je alvast wat leuke tips. En kijk zeker ook eens op Visit Veluwe voor nog veel meer leuke ideeën in de omgeving van Hattem.

Verblijven op Molecaten Park Landgoed Molecaten

Molecaten Park Landgoed Molecaten in Hattem is in eerste instantie een camping. De camping in Hattem heeft mooie plaatsen in het groen voor een tent of caravan. Ook zijn er plaatsen voor een camper op het park te vinden. Heb je toch liever het comfort van een huisje? Dan vind je op Molecaten Park Landgoed Molecaten twee bijzondere houten bungalows. Met een speelveld voor de deur en uitzicht op het bos ben je er echt even helemaal uit. In de huisjes kan je terecht met maximaal 4 personen. In één van de huisjes en op de camping is ook je hond welkom. Hier kan je meer lezen over de houten huisjes op de camping.

Wil jij ook naar camping Molecaten Park Landgoed Molecaten in Hattem? Kijk dan hier om te zien welke huisjes en plaatsen er beschikbaar zijn. Je ziet dan meteen de actuele prijzen. Of kijk hier om alle last minutes van Molecaten te zien.

Een foto van een van de twee houten bungalows op Molecaten Park Landgoed Molecaten op de Veluwe
© Molecaten

Zoek je toch nog liever even verder? Kijk dan hier om andere vakantieparken op de Veluwe te ontdekken. Of neem eens een kijkje bij de andere campings en vakantieparken van Molecaten. Wil je wel naar deze regio maar heb je liever wat meer voorzieningen? Dan is Molecaten Park De Leemkule misschien een goed alternatief.

Waarom naar dit park?

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier wanneer dit park beschikbaar is en zie meteen de actuele prijzen.

Molecaten Park Landgoed Molecaten
Hattem (Gelderland)

herlaad de kaart

Adres Molecaten Park Landgoed Molecaten

Koeweg 1
8051 PM Hattem

Kijk hier voor de routebeschrijving naar het park.

Huisjes op Molecaten Park Landgoed Molecaten

 • 2 slaapkamers en 1 badkamer
 • Standaard luxeniveau
 • Honden zijn toegestaan
 • 2 slaapkamers en 1 badkamer
 • Standaard luxeniveau
 • Huisdiervrije accommodatie

Vakantieparken in de omgeving

In de omgeving van Molecaten Park Landgoed Molecaten vind je nog veel meer leuke parken. Misschien is een van de volgende parken wel iets voor jou. Of kijk hier om andere vakantieparken in Gelderland te ontdekken.

 • Vakantiepark en camping op de Veluwe
 • Zwembad met kinderbad en bubbelbad
 • Buitenbad met fonteinen en zonneterras
 • Vakantiepark en camping in Heerde
 • Zwembad met kinderbad en ligweide
 • Animatie en veel leuke activiteiten
 • Overdekt zwembad en recreatiemeer
 • Veel activiteiten voor jong en oud
 • Huisjes in de natuur tot 12 personen
 • Vakantiepark en camping in Zwolle
 • Aan de Agnietenplas met een strandje
 • Animatie tijdens de schoolvakanties

Meer vakantieparken in Gelderland

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier voor alle beschikbare huisjes en de actuele prijzen.