Afbeelding bij bospark Garderen

Beschikbaarheid & prijzen

Bospark Garderen

Bospark Garderen is een kleinschalig vakantiepark op de Veluwe. Het ligt verscholen in het bos, naast het dorpje Garderen. In een mooie omgeving vol natuur en leuke plaatsjes. Je kan hier dus heerlijk wandelen en fietsen. De ideale bestemming voor liefhebbers van rust en natuur.

Voorzieningen

Op Bospark Garderen vind je geen voorzieningen. Je kan wel gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen hotel. Hier vind je een mooi buitenzwembad met ligstoelen. In het gezellige restaurant kan je terecht voor ontbijt, lunch en diner. Ook is er een grand café waar je een lekkere kop koffie kan halen.

Zwembad bij Bospark Garderen
© Bospark Garderen

Verder beschikt het hotel over verschillende wellness- en fitness faciliteiten. Voor vragen en informatie kan je altijd terecht bij de lobby van het hotel. Meer voorzieningen als cafés, restaurants en winkels vind je in het naastgelegen Garderen.

Omgeving Bospark Garderen

In de omgeving van Bospark Garderen is genoeg te doen. Je kan hier genieten van het mooie landschap. Maak mooie wandelingen en lange fietstochten en bezoek de leuke dorpjes. Fietsen zijn te huur bij de lobby van het hotel.

Ook zijn er verschillende leuke uitstapjes te maken. Bijvoorbeeld het Kröller-Müller Museum en park de Hoge Veluwe. Of bezoek leuke plaatsen als Apeldoorn, Putten of Bronkhorst. Er is voor ieder wat wils.

Accommodaties op Bospark Garderen
© Bospark Garderen

Accommodaties

Op Bospark Garderen vind je accommodaties voor 4 tot 8 personen. Voorzien van alle gemak en comfort en mooi gelegen in het bos. Op je terras kom je helemaal tot rust en zit je midden in de natuur. Huisdieren zijn helaas niet welkom op het vakantiepark. Hier vind je vakantieparken in Gelderland waar je wel met je hond terecht kan.

Vakantie op de Veluwe

Zoek je een kleinschalig vakantiepark op de Veluwe waar je in alle rust kan genieten? Dan is Bospark Garderen wel iets voor jou. Lees dus snel verder om meer te weten te komen over dit vakantiepark. Heb je een leuke accommodatie gevonden? Dan boek je deze rechtstreeks bij de aanbieder.

Waarom naar dit park?

  • Kleinschalig vakantiepark in het bos
  • Gelegen op de Veluwe
  • Wellness en fitness voorzieningen
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Wandelen en fietsen in de natuur

Adres Bospark Garderen

Oud Milligenseweg 60-62
3886 MJ Garderen

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Bospark Garderen
Garderen (Gelderland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark