Afbeelding bij rCN de Jagerstee

Beschikbaarheid & prijzen

RCN de Jagerstee

Aan de rand van de Veluwe vind je RCN de Jagerstee in Epe, een vakantiepark en camping in het bos met een zwembad. Je zit hier midden in de natuur in een omgeving waar je uren kan wandelen en fietsen. Maar ook kan je kiezen uit tal van leuke uitjes die in de buurt van Epe zijn te doen. Op het park vind je naast een zwembad veel andere voorzieningen voor jong en oud. Daar lees je zo meer over. Op dit RCN park in Epe verblijf je in een huisje in het bos of op de camping. Wil je meer te weten komen over dit vakantiepark met camping in Epe? Lees dan snel verder.

Of kijk hier als je meteen wil zien welke huisjes er beschikbaar zijn op het park. Bekijk hier de beschikbare plaatsen op de camping.

Impressie van de speeltuin op vakantiepark en camping RCN de Jagerstee in Epe, op de Veluwe
© RCN Vakantieparken

Wat is er allemaal te doen op en rond RCN de Jagerstee in Epe?

Op dit leuke bospark is er van alles te doen voor het hele gezin. Zo vind je buiten op RCN de Jagerstee een verwarmd zwembad met een apart peuterbad. Ernaast ligt een grote zonneweide waar je lekker kan liggen en spelen. Ook is er op het park een leuke waterspeelplaats en vind je zowel binnen als buiten een speeltuin. Voor de kinderen is er tijdens de vakanties en is er, van april tot september, in het weekend animatie. Kortom, voor jong en oud is er genoeg te beleven.

Verder vind je op vakantiepark en RCN de Jagerstee in Epe een brasserie met een groot terras. Je kan elke dag verse broodjes halen en er is een snackbar. Ook is er in het hoogseizoen een supermarkt waar je terecht kan voor de boodschappen. En zo is er nog veel meer op en rond het park te vinden. Hier kan je terecht voor een compleet overzicht van alle voorzieningen en activiteiten.

Vakantiekerk: op dit park kan je in de zomer meedoen met de vakantiekerk. Voor de kinderen is er een knutselclub die aansluit op het thema van de dienst. Hier lees je meer over de vakantiekerk van RCN Vakantieparken.

Wat te doen in de omgeving van Epe?

Op vakantiepark en camping RCN de Jagerstee is er genoeg te doen, maar ook de omgeving van Epe heeft veel te bieden. Houd je van rust en natuur dan kan je vanuit het park mooie tochten maken, op de fiets of te voet. Heb je geen fietsen bij je? Dan kan je deze huren op het park. Elk seizoen is de Veluwe anders maar telkens weer even mooi. Maar de omgeving van Epe heeft nog veel meer te bieden dan natuur alleen. Zo kan je vanaf het park kiezen uit veel leuke uitjes voor jong en oud.

Impressie van het zwembad op vakantiepark en camping RCN de Jagerstee in Epe
© RCN Vakantieparken

Bezoek een van de leuke plaatsen in de buurt zoals Apeldoorn, Arnhem of Zwolle. Of ga eens een dagje naar een dierentuin of attractiepark. En ga je liever naar een museum of een ander uitstapje? Ook dan is er in de omgeving van RCN de Jagerstee in Epe genoeg te zien en te doen. Hier vind je alvast wat leuke tips in de buurt van het park. Of kijk eens op Visit Veluwe en Gelderse Streken, daar vind je nog veel meer inspiratie voor een dagje uit.

Een huisje in het bos of plekje op de camping van RCN de Jagerstee

Bij RCN de Jagerstee in Epe kan je terecht in een huisje op het vakantiepark of op de camping. Er is dus voor iedereen wel een geschikte accommodatie te vinden. De huisjes op het vakantiepark in Epe zijn vrijstaand en liggen midden in het bos. Om je heen hoor je de volgens en misschien zie je wel een eekhoorn. Je kan hier terecht met 2 tot 6 personen en ook je hond is welkom in een aantal huisjes.

Ga je liever kamperen? Dan kan je bij RCN de Jagerstee ook een plekje op de camping uitzoeken. De plaatsen zijn ruim en liggen op niet al te grote kampeervelden. Of kies voor glamping, het gevoel van kamperen met de luxe van een huisje. Wat je voorkeur ook heeft, er staat altijd wel iets voor je tussen. Hier krijg je een goede indruk van de soorten huisjes op het park.

Wil jij ook naar vakantiepark en camping RCN de Jagerstee in Epe? Kijk dan hier om te zien welke huisjes er beschikbaar zijn. Je ziet dan meteen de actuele prijzen. Hier kan je de plaatsen op de camping bekijken. Of check de last minute aanbiedingen voor alle RCN Vakantieparken in Nederland.

Impressie van een huisje in het bos op RCN de Jagerstee in Epe, op de Veluwe
© RCN Vakantieparken

Zoek je toch nog liever even verder? Kijk dan hier of een van de andere RCN Vakantieparken iets voor je is. Of neem eens een kijkje bij de andere vakantieparken op de Veluwe. Hier vind je tot slot nog meer parken die in de natuur zijn gelegen.

Waarom naar dit park?

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier wanneer dit park beschikbaar is en zie meteen de actuele prijzen.

RCN de Jagerstee
Epe (Gelderland)

herlaad de kaart

Adres RCN de Jagerstee

Officiersweg 86
8162 NR Epe

Kijk hier voor de routebeschrijving naar het park.

Huisjes op RCN de Jagerstee

 • Woon-/slaapkamer, geen eigen sanitair
 • Alleen basic voorzieningen
 • Huisdiervrije accommodatie
 • 2 slaapkamers en 1 badkamer
 • Standaard luxeniveau
 • Huisdiervrije accommodatie
 • Woon-/slaapkamer, geen eigen sanitair
 • Comfort uitvoering
 • Huisdiervrije accommodatie
 • 2 slaapkamers en 1 badkamer
 • Luxe uitvoering
 • Met hond of huisdiervrij

Meer huisjes op dit park

Vakantieparken in de omgeving

In de omgeving van RCN de Jagerstee vind je nog veel meer leuke parken. Misschien is een van de volgende parken wel iets voor jou. Of kijk hier om andere vakantieparken in Gelderland te ontdekken.

 • Midden in de natuur op de Veluwe
 • Overdekt zwembad en peuterbad
 • Veel leuke uitjes in de omgeving
 • Vakantiepark en camping in Heerde
 • Zwembad met kinderbad en ligweide
 • Animatie en veel leuke activiteiten
 • Overdekt zwembad en recreatiemeer
 • Veel activiteiten voor jong en oud
 • Huisjes in de natuur tot 12 personen
 • Binnen- en buitenbad met glijbanen
 • Waterspeeltuin voor de kleinsten
 • Manege bij de camping

Meer vakantieparken in Gelderland

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier voor alle beschikbare huisjes en de actuele prijzen.