Afbeelding bij soal Beach Resort

Beschikbaarheid & prijzen

Soal Beach Resort

Soal Beach Resort in Workum vind je aan het IJsselmeer in Friesland. Je kan er kamperen of slapen in een luxe chalet aan het water. De camping ligt aan een strand waar je kan zwemmen en zonnen. Ook is er een haven bij Soal te vinden. Als je van watersport houdt zit je hier dus goed. Maar ook kan je wandelen en fietsen in de omgeving. Bezoek leuke Friese plaatsen als Workum en Franeker. Of maak een leuk uitje in de buurt van het park. Hier lees je alles over Soal Beach Resort in Workum.

Overzicht van Soal Beach Resort in Workum aan het IJsselmeer in Friesland
© Soal Beach Resort

Over Soal Beach Resort in Workum

Op het resort genieten jong en oud van een heerlijke vakantie in Friesland. Door de mooie ligging direct aan het IJsselmeer hoeft niemand zich te vervelen. Spelen, zwemmen en watersport kan hier echt volop. In de haven bij de camping kan je zelf aanleggen met je eigen boot. En vanaf het water is natuurlijk de leukste manier om Friesland te ontdekken.

Impressie van het terras met uitzicht op het water
© Soal Beach Resort

Maar ook op de camping is er genoeg te doen. Tijdens de vakanties is er voor de kinderen een leuk programma met animatie. En anders vermaken ze zich wel op het strand of in een van de speeltuinen. Bij het park vind je een leuk strandpaviljoen met een bar en een terras. Voor ene hapje en eend rankje kan je daar altijd terecht. En eet je liever thuis? Dan is er een snackbar of een supermarkt waar je de boodschappen kan doen. Hier vind je alle voorzieningen op Soal Beach Resort in Workum.

In de omgeving van Workum

Niet alleen op de camping is er van alles te doen. Ook de omgeving van Soal Beach Resort in Workum heeft genoeg te bieden. Zoals je al kon lezen is het leuk om deze omgeving vanaf het water te verkennen. Je vaart zo naar leuke plaatsen in de buurt. Maar ook op de fiets is er genoeg te bekijken. Geniet van het weidse landschap en het vele water dat Friesland die charme geeft. Overal zie je bootjes, mooie natuur en prachtige luchten. Als je van rust en natuur houdt zit je hier dus ook zeker goed.

Impressie van de haven bij Soal Beach Resort in Workum, aan het IJsselmeer
© Soal Beach Resort

Ga je er liever een dagje op uit? Ook dan is er van alles te beleven in de omgeving van Soal. Het leuke plaatsje Workum ligt echt vlakbij. En iets verder vind je leuke plaatsen als Franeker, Sneek en Heerenveen. Of bezoek eens een dierentuin of een leuk museum. Voor jong en oud is er genoeg te doen. We hebben een aantal leuke uitjes in de omgeving van Workum voor je op een rijtje gezet. En hier vind je nog veel meer leuke tips in Friesland.

Kamperen en chalets op Soal Beach Resort

Op Soal Beach Resort in Workum kan je kamperen of een chalet huren. Op de camping kan je kiezen voor een comfort kampeerplaats met eigen water aan- en afvoer en 10 ampère elektra. Ook heb je bij deze plaatsen een eigen aansluiting op het tv kabelnet. Maar je kan ook kiezen voor een van de andere kampeerplaatsen op de camping. De sanitairgebouwen zijn modern en o.a. voorzien van douches, toiletten en de gelegenheid om je vaat te doen. Op een aantal kampeerplaatsen is je hond welkom.

Impressie van de luxe chalets aan het water in Friesland op Soal Beach Resort
© Soal Beach Resort

Wil je wat meer luxe? Dan kan je kiezen voor een van de chalets op It Soal. Er zijn zelfs luxe chalets aan het water voor een geweldige vakantie. De luxe chalets op Soal Beach Resort zijn geschikt voor 4 of 5 personen en voorzien van alle comfort. Ook kan je voor een van de andere 4 of 5-persoons chalets kiezen. In de chalets zijn honden niet toegestaan. Kijk hier voor een overzicht van de soorten chalets op It Soal in Workum.

Vakantie aan het water in Friesland

Voor een vakantie aan het water in Friesland ben je bij dit resort in Workum aan het juiste adres. Of je nu komt voor de watersport, de mooie omgeving of om lekker op het strand te liggen. Kies voor een plekje op de camping of verblijf in een van de luxe chalets aan het water. Zowel op de camping als in de omgeving van Workum is er genoeg te doen voor jong en oud. Lijkt een vakantie op Soal Beach Resort in Workum jou ook wel iets? Kijk dan snel voor een mooie plaats of chalet en boek vandaag nog een vakantie in Friesland. Dit doe je gewoon rechtstreeks bij de aanbieder, wel zo makkelijk.

Indruk van het 800 meter lange zandstrand dat aan de camping ligt
© Soal Beach Resort

Waarom naar dit park?

  • Direct aan het IJsselmeer
  • Met camping en huurchalets
  • Vlak bij het plaatsje Workum
  • Ideaal voor watersporters
  • 800 meter strand voor de deur

Adres Soal Beach Resort

Suderséleane 29
8711 GX Workum

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Soal Beach Resort
Workum (Friesland)

Huisjes op dit park

Parken in de omgeving

Zoek een ander vakantiepark