Afbeelding bij het Wylde Pad

Prijzen & beschikbaarheid

Het Wylde Pad

Het Wylde Pad is een leuk en kleinschalig vakantiepark in Friesland. Je kan hier overnachten waarbij je het gevoel hebt op een festival te zijn. Dit komt door de vele bijzondere plekjes en huisjes die je hier kan vinden. Je voelt je hier meteen thuis en kan direct ontspannen, ontdekken en ontmoeten. Want dat is waar het om gaat op dit te gekke plekje in het Friese Twijzelerheide. Je bij Het Wylde Pad bijzondere huisjes, appartementen of yurts boeken. Het is een fijne bestemming voor liefhebbers van rust en natuur waar toch van alles is te beleven.

Impressie van een aantal huisjes op Het Wylde Pad in Twijzelerheide
© Het Wylde Pad

Over Het Wylde Pad

Het park begon ooit als een klein idee voor een enkel vakantiehuisje in Friesland. Maar in een half jaar groeide het uit tot het kleinschalige vakantiepark van nu waar het aan alle kanten bruist. Je kent het park misschien zelfs wel van televisie. NET 5 volgde de ontwikkeling van het park namelijk in het programma ‘Bouw je droom: Het Wylde Pad’. Je kan dit programma in zijn geheel terugkijken via KIJK. Zo maak je meteen kennis met de mensen achter dit bruisende plekje in Friesland.

De pingo op vakantiepark Het Wylde Pad
© Het Wylde Pad

Het idee van het park is dat hier niets moet en alles mag. Je kan hier ontspannen, ontdekken, onthaasten en ontmoeten. Net alsof je op een kleinschalig festival bent waar je allerlei leuke mensen tegen kan komen. Op het park vind je een leuk restaurant en een terras waar je terecht kan voor een hapje of een drankje. En bij je huisje kan je iedere ochtend een lekker ontbijtje laten brengen, dit wordt met de bakkersfiets aan je deur bezorgd.

Wylde events

De festivalsfeer komt helemaal terug als er een leuk event wordt georganiseerd. Dan voelt het hier namelijk als een echt festivalterrein. De ene keer kan je genieten van livemuziek in een sprookjesachtige sfeer. En een andere keer vind je leuke foodtrucks op het terrein waar je kan genieten van een hapje en een drankje. En terwijl jij geniet van de gezelligheid vermaken de kinderen zich in de speeltuin of op een van de vele verborgen plekjes op het terrein.

Marshmallows roosteren boven het vuur
© Het Wylde Pad

In de omgeving

In de omgeving van vakantiepark Het Wylde Pad is ook van alles te doen voor jong en oud. Vlakbij vind je de leuke plaatsen Drachten, Leeuwarden en Dokkum met leuke winkeltjes en restaurants. Of om gezellig doorheen te wandelen. En voor de kinderen is speel- & dierenpark Sanjesfertier een feest om te bezoeken. Verder kan je terecht bij leuke musea en nog veel meer leuke uitjes doen. Hier vind je een aantal leuke tips in de omgeving van Twijzelerheide.

Impressie van het gezellige restaurant op dit park in Twijzelerheide
© Het Wylde Pad

Bijzonder overnachten in Friesland

Op dit kleinschalige park in Friesland vind je leuke huisjes die zijn voorzien van alle luxe en comfort. Als je bijzonder wilt overnachten in Friesland vind je hier zeker een geschikte accommodatie. Kies voor een luxe huisje met een eigen hottub of overnacht in een echte yurt met eigen sanitair. Een aantal huisjes staat rondom de pingo. Dit is een vennetje waar je als je wilt een lekkere duik in kan nemen. Op het park vind je accommodaties voor 2 tot 6 personen. En in een aantal van de huisjes mag ook je hond mee.

Genieten in je eigen hottub op Het Wylde Pad in Friesland
© Het Wylde Pad

Het Wylde Pad boeken

Zoek je een onvergetelijke plek voor een verblijf in Friesland? Dan kan je met een gerust hart een huisje op Het Wylde Pad in Friesland boeken. Voor ouders en kinderen is het een heerlijke plek om in festivalsfeer te ontspannen. Voor een lekkere vakantie of gewoon een paar daagjes weg. Deze te gekke sfeer, de leuke huisjes en de omgeving zorgen ervoor dat je jouw verblijf niet snel zal vergeten. Heb je een leuk huisje gevonden? Dan kan je dit rechtstreeks boeken bij het park.

Impressie van Het Wylde Pad in Friesland
© Het Wylde Pad

Waarom naar dit park?

  • Bijzonder overnachten in Friesland
  • Kleinschalig vakantiepark
  • Bekend van televisie
  • Ontspannen en ontdekken
  • Wylde restaurant en ontbijtservice

Adres Het Wylde Pad

Wyldpaed Oast 23
9287 VM Twijzelerheide

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Het Wylde Pad
Twijzelerheide (Friesland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark