Afbeelding bij landal Vlieduyn

Prijzen & beschikbaarheid

Landal Vlieduyn

Landal Vlieduyn is een kleinschalig appartementencomplex op Vlieland. Het ligt op slechts 200 meter van het strand. Vlak bij de duinen en het bos en midden in de natuur. Een heerlijke plek voor liefhebbers van rust en natuur en van strand en zee. In verschillende appartementen is je hond welkom. Deze kan ook het hele jaar door mee op het strand.

Moderne appartementen

Er zijn moderne appartementen voor 2 tot 4 personen. Voorzien van alle gemak en comfort voor een heerlijk verblijf. Bijvoorbeeld voor een weekend weg of strandvakantie op Vlieland. Even heerlijk uitwaaien en genieten van het strand en elkaar.

Kies voor een comfortabel appartement waar je heerlijk bijkomt na een dag buiten. Ook luxere appartementen zijn beschikbaar. Met sauna en sunshower. Voor nog meer ontspanning tijdens je verblijf.

Omgeving van Landal Vlieduyn

De omgeving van Landal Vlieduyn leent zich uitstekend voor wandelen en fietsen. Vlieland is een van de mooiste plekken om te wandelen. Maar ook op de fiets kan je het eiland verkennen. Deze zijn te huur in het dorp. Bij Fietsverhuur Jan van Vlieland krijg je als gast van Landal 10% korting. Meer hierover lees je bij de faciliteiten.

Daarnaast zijn er genoeg leuke uitstapjes op het eiland te maken. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Vakantie op Vlieland

Lijkt een vakantie op Vlieland je wel iets? Kijk dan welke soorten appartementen beschikbaar zijn bij Landal Vlieduyn. Als je een appartement hebt gevonden boek je deze rechtstreeks bij de aanbieder. Geniet van een heerlijke break op dit autoluwe eiland.

Dit vakantiepark wordt je aangeboden door Landal GreenParks. Wil je ook naar Landal Vlieduyn? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes van Landal GreenParks.

Waarom naar dit park?

  • 200 meter van het strand
  • Vlakbij duinen en bos
  • Gratis bagageservice van en naar haven
  • Op loopafstand van het dorp
  • Wandelen en fietsen

Adres Landal Vlieduyn

Duinkersoord 113
8899 BW Oost-Vlieland

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Landal Vlieduyn
Oost-Vlieland (Friesland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark