Afbeelding bij luxe villa’s Ameland

Beschikbaarheid & prijzen

Luxe villa’s Ameland

De luxe villa’s op Ameland van Dutchen vind je op loopafstand van het strand. De villa’s liggen direct tegen de duinrand bij Ballum. Met nog geen 400 inwoners is dit het kleinste dorpje van Ameland. En met het strand op nog geen kilometer afstand de ideale bestemming voor een luxe vakantie aan zee. In een prachtige omgeving waar je in alle rust kan genieten van de mooie natuur.

Over Ameland

Ameland is één van de vijf Waddeneilanden en bestaat uit vier dorpen. Het mooie eiland heeft brede zandstranden langs de Noordzeekust. Je kan er heerlijk wandelen en fietsen door de natuur. De natuurgebieden het Oerd en de Horn zijn het bezoeken zeker waard. Fiets of wandel door het duingebied en geniet van de mooie uitzichten. En bezoek ook zeker de andere dorpen Nes, Buren en Hollum.

Luxe villa's op Ameland bij Ballum, op loopafstand van het strand
© Dutchen

Ballum

De luxe villa’s op Ameland liggen in het dorpje Ballum. Je vindt hier nog veel woningen uit de 18e eeuw en mooie oude boerderijen. Dit geeft het dorp haar eigen karakter. In het dorp vind je een aantal restaurants en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Ook vind je er het bekende hotel Nobel waar je o.a. een Nobeltje kan drinken. Dit is een bekende kruidenlikeur die na een lange fietstocht nog lekkerder smaakt.

Luxe villa op Ameland

Je kan kiezen uit verschillende villa’s. Iedere luxe villa op Ameland is voorzien van alle comfort en je voelt je er meteen thuis. Het is een heerlijke plek om te genieten van het eilandleven. En voor nog meer comfort kan je zelfs een villa met sauna en sunshower nemen. De luxe villa’s zijn geschikt voor 6 en 8 personen.

Boek je de villa’s in combinatie dan kan je er zelfs met 12 of 20 personen terecht. Hierbij worden twee villa’s geschakeld en heb je eventueel ook de beschikking over de naastgelegen villa. Ideaal om met de hele familie of een groep vrienden vakantie te vieren. Of voor een luxe weekend weg met het strand om de hoek.

De luxe villa's zijn mooi gelegen op het eiland
© Dutchen

Omgeving Ballum

Op Ameland is er genoeg te doen. Natuurlijk kan je genieten van het mooie landschap en de vele vogels op het eiland. Maar ook een fietstochtje naar de andere dorpen mag niet ontbreken. En wat is er nou fijner dan een lange strandwandeling over het brede strand.

Maak ook zeker eens een mooie boottocht waarbij je zeehonden kan spotten. Of bezoek een van de leuke musea op het eiland. Voor kinderen zijn er ook leuke uitstapjes te maken, bijvoorbeeld naar de speelboerderij. En ook een bezoekje aan de vuurtoren van Hollum mag niet ontbreken tijdens je verblijf. Hier vind je een aantal leuke tips in de omgeving van Ballum.

Vakantie op Ameland

Krijg je ook al zin in een vakantie op Ameland? Bekijk dan snel de luxe villa’s en ontdek de omgeving. We hebben alle informatie over je verblijf al voor je verzameld. En heb je een luxe villa op Ameland gevonden dan kan je deze rechtstreeks boeken bij de aanbieder. We wensen je alvast veel plezier tijdens je vakantie op Ameland.

Waarom naar dit park?

  • Luxe villa's op Ameland
  • 1 kilometer van het strand
  • Direct aan de duinrand
  • Luxe strandvakantie op de Wadden
  • Mooie natuur en zonnige stranden

Adres Luxe villa’s Ameland

Gruttolaan 217-219
9162SJ Ballum

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Luxe villa’s Ameland
Ballum (Friesland)

Huisjes op dit park

Parken in de omgeving

Zoek een ander vakantiepark