Afbeelding bij summio Buitenplaats De Hildenberg

Beschikbaarheid & prijzen

Summio Buitenplaats De Hildenberg

Zoek je een rustige en luxe bestemming in de natuur? Summio Buitenplaats De Hildenberg, voorheen van Roompot, is een ruim opgezet vakantiepark in Appelscha. Je zit hier vlak bij Nationaal Park Drents-Friese Wold. Hier kan je in alle rust wandelen en fietsen en genieten van de mooie natuur. Maar je kan ook kiezen uit veel leuke uitjes in en rondom Friesland. Daarover zo meer. Op het park zelf vind je een beperkt aantal voorzieningen. Zo is er o.a. een 9-holes golfbaan en een grand café. Het dorpje Appelscha ligt op een paar minuten lopen van het park. Op Summio Buitenplaats De Hildenberg staan luxe vrijstaande villa’s voor 6 tot 8 personen. Lees verder om meer te weten te komen over dit vroegere Roompot vakantiepark in Appelscha.

Of kijk hier als je meteen wil zien welke villa’s er beschikbaar zijn op Summio Buitenplaats De Hildenberg in Appelscha.

Impressie van Summio Buitenplaats De Hildenberg, een voormalig Roompot vakantiepark in Appelscha
© Summio Parcs

Wat is er te doen op en rond Summio Buitenplaats De Hildenberg?

Het park is ruim opgezet en heeft een aantal voorzieningen voor jong en oud. Zo is er een kleine indoor speeltuin en een grand café met een gezellig terras. Ook kan je op het park terecht om fietsen te huren om de omgeving te verkennen. Maar ook kan je een skelter huren waarmee de kinderen over het park kunnen rijden. Hier lees je meer over de voorzieningen op het park.

Op het park vind je ook een mooie 9-holes golfbaan, Golfbaan de Hildenberg. De hoogteverschillen en zandverstuivingen maken dit een uitdagende baan. Als je een GVB of (baanpermissie) hebt kan je hier een balletje slaan. Ook kan je op de golfbaan terecht voor clinics en lessen. De oefenfaciliteiten zijn wél toegankelijk voor iedereen. Je ziet het, op Summio Buitenplaats De Hildenberg is er genoeg te beleven.

Vanaf het park loop je trouwens in een paar minuten naar het dorp. Hier vind je o.a. supermarkten en een bakker. Ook is er een klein winkelcentrum in het dorp te vinden. In Appelscha vind je alles wat je nodig hebt voor een paar dagen weg of een langere vakantie in Friesland.

Impressie van de 9-holes golfbaan op Summio Buitenplaats De Hildenberg in Appelscha, Friesland
© Summio Parcs

Wat te doen in de omgeving van Appelscha?

In de omgeving van Appelscha is er van alles te zien en te doen voor jong en oud. Zoals je al kon lezen zit je vlak bij Nationaal Park Drents-Friese Wold. Dit is een van de grootste natuurgebieden in Nederland, op de grens van Friesland en Drenthe. Houd je van wandelen en fietsen dan geniet je hier volop. Maar ook in de directe omgeving van Summio Buitenplaats De Hildenberg kan je mooie tochten maken.

En wil je een dagje op pad? Dan kan je vanaf het park naar diverse leuke plaatsen zoals Giethoorn, Assen en Heerenveen. Ook zijn er leuke musea in de omgeving te vinden, van kunst tot natuur. En vergeet ook de Drentse-Hunebedden niet, net iets verder van het park. Voor de kinderen is een dagje naar een dierentuin of een attractiepark een feest. Hier vind je alvast wat leuke tips, en kijk ook zeker eens op Bij Appelscha en Visit Friesland.

Vrijstaande villa’s op Summio Buitenplaats De Hildenberg

Op het voormalige Roompot vakantiepark Summio Buitenplaats De Hildenberg in Appelscha vind je vrijstaande villa’s. Door de ruime opzet van het park heb je lekker veel ruimte en privacy. De villa’s beschikken over alle comfort en bieden alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf. In een aantal villa’s vind je luxe extra’s zoals een spa of een sauna. Je kan hier terecht met 6 tot 8 personen, en in een aantal van de woningen is ook je hond welkom. De villa’s op Buitenplaats De Hildenberg zijn vanaf nu te boeken bij Summio, en niet langer bij Roompot. Kijk hier om een indruk te krijgen van de soorten villa’s op dit vakantiepark in Appelscha.

Wil jij ook naar Summio Buitenplaats De Hildenberg in Appelscha? Kijk dan hier om te zien welke villa’s er beschikbaar zijn. Je ziet dan meteen de actuele prijzen. Of kijk hier voor alle last minutes en andere aanbiedingen van Summio Parcs.

Impressie van een van de luxe villa's voor 6 tot 8 personen op Summio Buitenplaats De Hildenberg
© Summio Parcs

Zoek je toch nog liever even verder? Kijk dan hier of een ander vakantiepark in Appelscha of in Friesland iets voor je is. Of neem eens een kijkje bij deze vakantieparken in de natuur. Hier vind je tot slot de andere vakantieparken van Summio Parcs.

Waarom naar dit park?

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier wanneer dit park beschikbaar is en zie meteen de actuele prijzen.

Summio Buitenplaats De Hildenberg
Appelscha (Friesland)

herlaad de kaart

Adres Summio Buitenplaats De Hildenberg

Gruun 1
8426 NA Appelscha

Kijk hier voor de routebeschrijving naar het park.

Huisjes op Summio Buitenplaats De Hildenberg

 • 4 slaapkamers en 2 badkamers
 • Comfort uitvoering
 • Met hond of huisdiervrij
 • 4 slaapkamers en 2 badkamers
 • Comfort uitvoering
 • Huisdiervrije accommodatie
 • 3 slaapkamers en 2 badkamers
 • Comfort uitvoering
 • Met hond of huisdiervrij
 • 3 slaapkamers en 2 badkamers
 • Comfort uitvoering
 • Met hond of huisdiervrij

Meer huisjes op dit park

Vakantieparken in de omgeving

In de omgeving van Summio Buitenplaats De Hildenberg vind je nog veel meer leuke parken. Misschien is een van de volgende parken wel iets voor jou. Of kijk hier om andere vakantieparken in Friesland te ontdekken.

 • Openluchtzwembad naast het park
 • Veel activiteiten voor jong en oud
 • Naast Nationaal Park Drents-Friese Wold
 • Duurzame vakantie voor het hele gezin
 • Luxe lodges met sauna of zwembad
 • Voorzieningen voor jong en oud
 • Vakantiepark in de natuur in Drenthe
 • Vrijstaande bungalows in het bos
 • Veel leuke uitjes in de omgeving
 • Luxe tiny houses in Drenthe
 • Openlucht zwembad bij het park
 • Restaurant en terras vlakbij

Meer vakantieparken in Friesland

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier voor alle beschikbare huisjes en de actuele prijzen.