Afbeelding bij rCN de Roggeberg

Beschikbaarheid & prijzen

Omgeving RCN de Roggeberg

Wat te doen in de buurt van Appelscha?

In de omgeving van RCN de Roggeberg in Appelscha is er van alles te zien en te doen. Geniet van de natuur tijdens een wandeling of fietstocht of kies voor een van de vele uitjes. Zo kan je naar een leuk museum of een attractiepark of dierentuin. Of bezoek een van de leuke plaatsen in Friesland of Groningen. Er is voor jong en oud wel iets te vinden. Hier vind je alvast wat leuke tips in de omgeving van Appelscha. Voor nog meer ideeën in de buurt van RCN de Roggeberg kan je een kijkje nemen op Visit Friesland en op bij Appelscha.

Leuke uitjes met kinderen

Wat is er te zien en te doen?

Leuke plaatsen in de omgeving

Wat is er nog meer te doen in de buurt van Appelscha?

Op de kaart hieronder zie je nog veel meer leuke tips in de omgeving van RCN de Roggeberg in Appelscha. Klik op één van de groene 'pins' om te zien wat er te doen is. Klik je op de link dan krijg je ook een indicatie van de afstand tot het park te zien. De oranje pin, exact in het midden, is de ligging van RCN de Roggeberg in Appelscha. Ben je het overzicht kwijt? Druk dan op 'herlaad de kaart'.

Tip: als je op het vierkantje rechtsbovenin de kaart klikt opent deze in het volledige scherm. Met de esc-toets sluit je deze weer. Met de + en - rechtsonderin kan je in- en uitzoomen. Met je muis (of vinger op je mobiel) kan je de kaart verschuiven.

RCN de Roggeberg
Appelscha (Friesland)

herlaad de kaart

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier voor alle beschikbare huisjes en de actuele prijzen.