Afbeelding bij rCN de Roggeberg

Beschikbaarheid & prijzen

RCN de Roggeberg

Wil je er lekker tussenuit met het hele gezin? RCN de Roggeberg in Appelscha is een vakantiepark en camping met o.a. een klimpark en een zwembad. Voor jong en oud is hier van alles te beleven, van leuke activiteiten tot een recreatieprogramma. Maar ook in de buurt van Appelscha is er van alles te zien en te doen. Je kan wandelen en fietsen in Nationaal park Drents-Friese Wold en kiezen uit veel uitjes. Daarover lees je zo meer. Op vakantiepark en camping RCN de Roggeberg kan je een huisje huren én kamperen. Wil je meer te weten komen over dit RCN park in Appelscha? Lees dan snel verder.

Of kijk hier als je meteen wil zien welke huisjes er beschikbaar zijn op het park. Hier kan je de beschikbare plaatsen op de camping bekijken.

Impressie van het klimpark bij vakantiepark en camping RCN de Roggeberg in Appelscha
© RCN Vakantieparken

Wat is er allemaal op en rond RCN de Roggeberg te doen?

Dit leuke familiepark heeft van alles te bieden voor jong en oud. Zo vind je op RCN de Roggeberg een klimpark en er direct naast een klimbos. Of je nu wil abseilen, klimmen of tokkelen… het kan hier allemaal. Ook kan je als het lekker weer is een duik nemen in het zwembad naast het park. En verder vind je op het park een leuke speeltuin en diverse sport- en spelvoorzieningen. Zo vind je er o.a. jeu-de-boules, een interactief familiespeeltoestel en een tennisbaan.

Elk weekend van april t/m oktober en tijdens de vakanties is er een recreatieteam dat van alles organiseert. En als je van golf houdt vind je een mooie 9-holes baan naast het park. Voor een hapje en eend rankje kan je naar de brasserie met een terras. Of geniet van een lekkere pizza bij de pizzeria. En zo is er nog veel meer te vinden op en rond het park. Hier kan je precies zien welke voorzieningen RCN de Roggeberg nog meer te bieden heeft. En hier lees je meer over de klimtoren en het klimpark bij de Roggeberg.

Vakantiekerk: op dit RCN vakantiepark in Appelscha kan je in de zomer ook naar de vakantiekerk. Voor de kinderen is er dan een knutselclub die aansluit op het thema van de dienst. Hier lees je meer over de vakantiekerk van RCN Vakantieparken.

Wat is er te doen in de omgeving van Appelscha?

Vakantiepark en camping RCN de Roggeberg ligt aan de rand van Nationaal Park Drents-Friese Wold. Houd je van de natuur? Dan kan je hier dus volop wandelen en fietsen, je hebt keuze uit vele mooie tochten. En fietsen zijn te huur op het park, deze hoef je dus niet zelf mee te nemen. Maar je kan ook een dagje naar een van de leuke plaatsen in de buurt van Appelscha. Kies voor een dagje Leeuwarden of ga eens naar Groningen.

Impressie van de speeltuin die op RCN de Roggeberg in Appelscha is te vinden
© RCN Vakantieparken

Wil je er echt een dagje op uit? Dan kan je kiezen uit veel leuke uitjes voor het hele gezin. Ga eens naar een leuk museum of kies voor een dagje naar de dierentuin. Maar je kan ook naar een attractiepark of een van de andere uitjes in de omgeving van Appelscha. We hebben hier alvast wat leuke tips in de buurt van RCN de Roggeberg voor je op een rijtje gezet. Veel meer ideeën vind je op bij Appelscha en op Visit Friesland. Er is hier dus altijd wel iets te doen.

Een huisje huren of kamperen op de camping van RCN de Roggeberg

Op RCN vakantiepark de Roggeberg kan je een huisje huren in de natuur voor 2 tot 8 personen. Je kan kiezen voor een chalet, mobil home of bungalow die voorzien is van alle comfort. In veel van de huisjes op dit RCN park in Appelscha is ook je hond welkom. En houd je meer van kamperen? Dan kan je ook terecht op de camping van de Roggeberg. Daar vind je royale plaatsen waar je jouw tent, caravan of camper kan plaatsen. Deze zijn allemaal voorzien van elektra en een aantal heeft zelfs eigen sanitair. Maar je kan ook kiezen voor glamping, hierbij combineer je de charme van kamperen met het comfort van een huisje.

Wil jij ook naar vakantiepark en camping RCN de Roggeberg in Appelscha? Kijk dan hier om te zien welke huisjes er beschikbaar zijn. Je ziet dan meteen de actuele prijzen. Hier kan je de plaatsen op de camping bekijken. Of check de last minutes voor alle RCN Vakantieparken in Nederland.

Impressie van een aantal van de huisjes die je kan huren op vakantiepark en camping RCN de Roggeberg
© RCN Vakantieparken

Zoek je toch nog liever even verder? Kijk dan hier of een van de andere RCN Vakantieparken in Nederland iets voor je is. Of kijk hier als je andere vakantieparken in Friesland wil ontdekken. Zoek je liever een vakantiepark op de kaart? Dan kan je hier tot slot een kijkje nemen.

Handig om te weten: je kan ook naar Klimpark de Roggeberg als je geen gast van RCN de Roggeberg bent. Hier lees je er meer over.

Waarom naar dit park?

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier wanneer dit park beschikbaar is en zie meteen de actuele prijzen.

RCN de Roggeberg
Appelscha (Friesland)

herlaad de kaart

Adres RCN de Roggeberg

De Roggeberg 1
8426 GK Appelscha

Kijk hier voor de routebeschrijving naar het park.

Huisjes op RCN de Roggeberg

 • 3 slaapkamers en 2 badkamers
 • Comfort uitvoering
 • Met hond of huisdiervrij
 • Woon-/slaapkamer en 1 badkamer
 • Standaard luxeniveau
 • Huisdiervrije accommodatie
 • 4 slaapkamers en 2 badkamers
 • Comfort uitvoering
 • Honden zijn toegestaan
 • Woon-/slaapkamer, geen eigen sanitair
 • Alleen basic voorzieningen
 • Met hond of huisdiervrij

Meer huisjes op dit park

Vakantieparken in de omgeving

In de omgeving van RCN de Roggeberg vind je nog veel meer leuke parken. Misschien is een van de volgende parken wel iets voor jou. Of kijk hier om andere vakantieparken in Friesland te ontdekken.

 • Duurzame vakantie voor het hele gezin
 • Luxe lodges met sauna of zwembad
 • Voorzieningen voor jong en oud
 • Ruim opgezet vakantiepark in Appelscha
 • 9-holes golfbaan op het park
 • Bij Nationaal Park Drents-Friese Wold
 • Vakantiepark in de natuur in Drenthe
 • Vrijstaande bungalows in het bos
 • Veel leuke uitjes in de omgeving
 • Luxe tiny houses in Drenthe
 • Openlucht zwembad bij het park
 • Restaurant en terras vlakbij

Meer vakantieparken in Friesland

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier voor alle beschikbare huisjes en de actuele prijzen.