Afbeelding bij landal Esonstad

Prijzen & beschikbaarheid

Landal Esonstad

Landal Esonstad in Anjum – Friesland – is een autovrij vakantiepark voor liefhebbers van watersport. Het bungalowpark heeft een open vaarverbinding naar het Lauwersmeer en ligt in de buurt van de Waddenzee en vele Friese wateren.

Maar ook anderen zullen zich natuurlijk prima vermaken, zowel op Landal Esonstad als in de omgeving. Het vakantiepark wordt namelijk omringd door schitterende landschappen waar je prima kunt wandelen en fietsen.

Genoeg te beleven voor jong en oud

Op Landal Esonstad vind je verschillende faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een overdekt zwembad, een indoor speelhuis en kan je even lekker ontspannen in een Turks stoombad of de sauna. Ook kan je kiezen uit verschillende sport- en spelmogelijkheden zoals een sportveld of tennisbaan.

Lekker zwemmen bij Landal Esonstad in Anjum
© Landal GreenParks

Als het lekker weer is kan je heerlijk zonnen op het strandje op het park. Of je verkent de omgeving met de watertaxi die naar diverse bestemmingen rond de Waddenzee en het Lauwersmeer vaart. En na een heerlijke dag kan je je lekker laten verwennen bij het beauty center op het park. Kortom, mogelijkheden genoeg.

Faciliteiten voor watersporters

Bij Landal Esonstad vind je een haven waar je o.a. roeiboten, kano’s en zeilboten kwijt kunt. Ook is er een hellingsbaan voor boten aanwezig op het park. Bij Waddeninzicht kan je o.a. zeilcursussen volgen en verschillende soorten boten huren.

Een heerlijke plek voor liefhebbers van watersport
© Landal GreenParks

Vanaf de haven bij Esonstad kan je veel meren in Friesland bereiken en zelfs de Waddeneilanden bezoeken. Of vaar naar gezellige plaatsjes als Dokkum, Leeuwarden of Franeker. Op en om het water zal niemand zich hoeven te vervelen.

Luxe vakantiewoningen en appartementen

Op bungalowpark Landal Esonstad liggen mooie vakantiewoningen en appartementen die in Oudfriese stijl zijn gebouw. Ook ligt er een aantal moderne terpwoningen op de schiereilanden van het park. Op Landal Esonstad vind je accommodaties voor 4 tot 12 personen die zijn voorzien van alle gemak en comfort.

Je kan kiezen uit verschillende soorten appartementen of vakantiewoningen. Alle accommodaties hebben o.a. een woonkamer met tv, een keuken met vaatwasser en een terras of balkon waar je lekker kan genieten. Wil je nog meer luxe dan kan je kiezen voor een accommodatie met een sauna en zonnehemel.

Mooie vakantiehuizen aan het water
© Landal GreenParks

Camping Landal Esonstad

Op het vakantiepark vind je ook een prachtige camping. Deze is weids gelegen op de grens van Nationaal Park Het Lauwersmeer. De camping heeft 129 campingplaatsen in drie verschillende categorieën: natuurplaatsen, comfortplaatsen en camperplaatsen.

Op een natuurplaats kan je een tent kwijt, deze plaatsen beschikken over elektra. De comfortplaatsen zijn geschikt voor tenten en caravans, naast elektra hebben deze plaatsen ook een waterkraantje. De camperplaatsen zijn voorzien van een verharde (open) kunststof ondergrond. Zowel de comfort- als camperplaatsen hebben een centraal station voor vuilwaterafvoer.

Binnen en buiten spelen voor alle kinderen
© Landal GreenParks

Op vakantie in Friesland

Lijkt een vakantie in Friesland je wel wat? Dan is Landal Esonstad een ideale bestemming om deze waterrijke provincie te verkennen. Lees snel meer over de faciliteiten op het vakantiepark en de verschillende vakantiewoningen en appartementen. We weten zeker dat je het naar je zin zult hebben op dit mooie bungalowpark in Anjum.

Dit vakantiepark wordt je aangeboden door Landal GreenParks. Wil je ook naar Landal Esonstad? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes van Landal GreenParks.

Waarom naar dit park?

  • Ligging aan het water, in de natuur
  • Verschillende horecavoorzieningen
  • Sport- en spelvoorzieningen
  • Je kan hier zwemmen
  • Beauty en wellness faciliteiten
  • Fietsverhuur

Adres Landal Esonstad

Skânserwei 28
9133 DV Anjum

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Landal Esonstad
Anjum (Friesland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark