Afbeelding bij landal Waterparc Veluwemeer

Prijzen & beschikbaarheid

Landal Waterparc Veluwemeer

Landal Waterparc Veluwemeer in Biddinghuizen – Flevoland – is een ideaal vakantiepark voor liefhebbers van watersport. Het bungalowpark ligt direct aan het Veluwemeer.

Bij het park ligt een jachthaven waar je zo aan kan meren met bijvoorbeeld je sloep of zeilboot. De jachthaven biedt plaats voor boten met een lengte tot 20 meter en een vaardiepte tot 2 meter.

Volop genieten op en rond het park

In en rondom het vakantiepark is van alles te doen voor gasten van alle leeftijden. Het Veluwemeer biedt bijvoorbeeld toegang tot het Markermeer en IJsselmeer en staat garant voor een heerlijke vakantie op het water.

Op het vakantiepark vind je veel faciliteiten. Er zijn twee zwembaden met een apart baby- en peuterbad. Op het park vind je verder een indoor speelplaats, een trampoline en een speeltuin.

Ook zijn er natuurlijk verschillende horecavoorzieningen, sport- en spelmogelijkheden en een supermarkt op het park te vinden.

In de omgeving van Landal Waterparc Veluwemeer vind je o.a. attractiepark Walibi World en het Dolfinarium in Harderwijk. Ook de plaatsjes Harderwijk en Elburg zijn zeker een bezoekje waard.

Sfeervolle appartementen en villa’s

Op Landal Waterparc Veluwemeer vind je appartementen en villa’s van 4 tot 16 personen. Voorzien van alle comfort en gemak en mooi gelegen. Een aantal accommodaties beschikt zelfs over een eigen aanlegsteiger.

In elk appartement en iedere villa vind je o.a. een flatscreen-tv, dvd-speler en gezellige zit- en eethoek. De luxe appartementen en villa’s zijn voorzien van een sauna en zonnebank. Je komt dan ook volledig tot rust, welke accommodatie je ook kiest.

Lees alles over de faciliteiten en accommodaties van Landal Waterparc Veluwemeer en kies voor dit geweldige vakantiepark in Flevoland. Je zult je geen moment vervelen!

Dit vakantiepark wordt je aangeboden door Landal GreenParks. Wil je ook naar Landal Waterparc Veluwemeer? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes van Landal GreenParks.

Waarom naar dit park?

  • Aan het Veluwemeer
  • Overdekt zwembad en buitenzwembad
  • Indoor speelplaats
  • Educatief speelbos
  • Zeil- en surfschool

Adres Landal Waterparc Veluwemeer

Leuvenumse beek 1
8256 TB Biddinghuizen

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Landal Waterparc Veluwemeer
Biddinghuizen (Flevoland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark