Afbeelding bij euroParcs Resort Zuiderzee

Prijzen & beschikbaarheid

EuroParcs Resort Zuiderzee

EuroParcs Resort Zuiderzee is een vakantiepark dat je in Biddinghuizen kan vinden. Het ligt direct aan het Veluwemeer en heeft een eigen strand. Dit maakt het park een leuke bestemming voor wie van watersport houdt. Maar EuroParcs Resort Zuiderzee heeft voor jong en oud veel meer te bieden. Zo vind je op het park een overdekt zwembad met een lange waterglijbaan. En ook een indoor en outdoor speeltuin zijn op dit vakantiepark aan het Veluwemeer te vinden. In de omgeving kan je wandelen en fietsen maar ook leuke uitjes doen.

EuroParcs Resort Zuiderzee in Biddinghuizen ligt aan het Veluwemeer
© EuroParcs

Over EuroParcs Resort Zuiderzee

Zoals je hierboven al kan lezen is EuroParcs Resort Zuiderzee een park voor jong en oud. Dankzij de vele voorzieningen en animatie tijdens de vakanties is er altijd wel iets te doen. In het overdekte zwembad met apart peuterbad kan je lekker zwemmen maar je kan ook buiten zwemmen. Bij het park vind je namelijk een eigen strand dat aan het Veluwemeer ligt, een fijne plek om te liggen en te spelen.

Een jongen in het zwembad
© EuroParcs

Op het park vind je verschillende speeltuinen, en als het eens wat minder weer is vind je er ook een indoor speeltuin. En ook voor een potje midgetgolf of tafeltennis kan je altijd op het park terecht. Daarnaast vind je op EuroParcs Resort Zuiderzee een restaurant, een beachbar en een snackbar. En als je liever thuis eet kan je op het park terecht bij de supermarkt. Hier haal je ‘s ochtends ook verse broodjes voor bij het ontbijt.

In de omgeving

Ook in de omgeving van EuroParcs Resort Zuiderzee is er van alles te doen. Je vindt er veel bos en water en kan er heerlijk wandelen en fietsen. Vanaf het park zit je ook snel bij leuke plaatsen als Apeldoorn, Kampen en Elburg. Er is dus van alles te doen als je eens een dagje van het park af wil. Ook voor kinderen zijn er leuke uitstapjes te maken, van de dierentuin tot Walibi Holland waar ze zich een hele dag zullen vermaken. Hier vind je een aantal leuke tips in de omgeving van het park.

Mooie accommodaties op EuroParcs Resort Zuiderzee
© EuroParcs

Luxe accommodaties op EuroParcs Resort Zuiderzee

Op EuroParcs Resort Zuiderzee vind je luxe chalets, villa’s en andere accommodaties voor 4 t/m 12 personen. Deze zijn voorzien van alle gemak en comfort en door de moderne inrichting voel je je er meteen thuis. Bij veel van de huisjes op het park krijg je direct het beach gevoel en kom je helemaal in de vakantiestemming. In een groot aantal accommodatie is bovendien je huisdier welkom. Ook deze kan dus lekker mee op vakantie naar het Veluwemeer.

Voor wie van kamperen houdt is er ook een camping op het park te vinden. Hier vind je mooie kampeerplaatsen waaronder een aantal kampeerplaatsen aan het Veluwemeer. En heb je toch liever wat meer luxe tijdens je vakantie? Dan kies je voor een ingerichte glamping tent waar alles al voor je klaar staat.

Impressie van de speeltuin op het park

Vakantie aan het Veluwemeer

Lijkt een vakantie aan het Veluwemeer jou wel iets? Dan is EuroParcs Resort Zuiderzee misschien wel de ideale bestemming. Door de vele voorzieningen en de mooie omgeving zullen jong en oud zich hier vermaken. De chalets en villa’s op het park zijn luxe en comfortabel ingericht maar je kan ook kiezen voor een plaatsje op de camping. Kijk dus snel naar de soorten accommodaties en kijk of er iets voor je bij staat. Heb je een leuk chalet, een mooie villa of andere accommodatie gevonden? Dan boek je deze rechtstreeks bij de aanbieder.

Terras met uitzicht op het Veluwemeer bij EuroParcs Resort Zuiderzee
© EuroParcs

Dit vakantiepark wordt je aangeboden door EuroParcs. Wil je ook naar EuroParcs Resort Zuiderzee? Bekijk dan snel de beschikbaarheid of check de last minutes van EuroParcs.

Waarom naar dit park?

  • Direct aan het Veluwemeer
  • Overdekt zwembad met waterglijbaan
  • Eigen strand en ligweide
  • Indoor en outdoor speeltuin
  • Animatie tijdens vakanties

Adres EuroParcs Resort Zuiderzee

Spijkweg 15
8256 RJ Biddinghuizen

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

EuroParcs Resort Zuiderzee
Biddinghuizen (Flevoland)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark