Afbeelding bij landal Drentse Lagune

Beschikbaarheid & prijzen

Omgeving Landal Drentse Lagune

Wat te doen in de buurt van Westerbork?

Wil je er een dagje op uit? Dan is er in de omgeving van Landal Drentse Lagune in Westerbork van alles te doen. Bezoek een van de leuke dorpjes en steden of ga naar een museum. Maak een mooie wandeling of fietstocht en bekijk de Drentse hunebedden. Hier vind je een aantal leuke tips in de omgeving van Westerbork. Voor nog meer ideeën in de buurt van Landal Drentse Lagune kan je een kijkje nemen op Drenthe.nl en bij Het Drentse Landschap.

Leuke uitjes met kinderen

Wat is er te zien en te doen?

Leuke plaatsen in de omgeving

Wat is er nog meer te doen in de buurt van Westerbork?

Op de kaart hieronder zie je nog veel meer leuke tips in de omgeving van Landal Drentse Lagune in Westerbork. Klik op één van de groene 'pins' om te zien wat er te doen is. Klik je op de link dan krijg je ook een indicatie van de afstand tot het park te zien. De oranje pin, exact in het midden, is de ligging van Landal Drentse Lagune in Westerbork. Ben je het overzicht kwijt? Druk dan op 'herlaad de kaart'.

Tip: als je op het vierkantje rechtsbovenin de kaart klikt opent deze in het volledige scherm. Met de esc-toets sluit je deze weer. Met de + en - rechtsonderin kan je in- en uitzoomen. Met je muis (of vinger op je mobiel) kan je de kaart verschuiven.

Landal Drentse Lagune
Westerbork (Drenthe)

herlaad de kaart

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier voor alle beschikbare huisjes en de actuele prijzen.