Afbeelding bij landal Drentse Lagune

Prijzen & beschikbaarheid

Landal Drentse Lagune

Landal Drentse Lagune is een nieuw park van Landal en vind je in Westerbork. Het park is gebouwd in de vorm van een lagune en ligt in het hart van Drenthe. Als je van wandelen en fietsen houdt zit je hier goed. Het park ligt namelijk tussen de twee Nationale Parken Dwingelderveld en het Drents-Friese Wold Je staat dus zo in de Drentse natuur maar kan ook gezellige steden als Assen en Emmen bezoeken. Op het park vind je luxe vakantiehuizen tot 10 personen, de meesten hebben zelfs een privé-strand. Hier lees je alles over Landal Drentse Lagune.

Overzichtsfoto van Landal Drentse Lagune in Westerbork, Drenthe
© Landal GreenParks

Over Landal Drentse Lagune

Landal Drentse Lagune is een bijzonder park in het hart van Drenthe. Centraal op het park ligt het meer waar je een lekkere duik in kan nemen. Aan het meer vind je een strandje waar je lekker kan zonnen en waar de kinderen kunnen spelen. Ook in de speeltuin kunnen de kinderen natuurlijk terecht. Op dit moment is het park nog in aanbouw waardoor nog niet alle voorzieningen beschikbaar zijn.

Op het strand van Landal Drentse Lagune geniet je volop in alle rust
© Landal GreenParks

In de toekomst vind je op het park o.a. een leuk zwembad en restaurants. Ook komt er een strand snackbar en zal er een indoor speeltuin op het park verschijnen. Op fietsafstand van het park vind je verschillende restaurants in Westerbork, ook is hier een supermarkt te vinden. Op de website van Landal zie je welke voorzieningen er op dit moment op Landal Drentse Wold zijn te vinden.

In de omgeving van Westerbork

Zoals je al kon lezen kan je in de omgeving heerlijk wandelen en fietsen door de Drentse natuur. Maar de omgeving van Landal Drentse Lagune heeft nog veel meer te bieden. Zo vind je in de buurt van het park gezellige steden en dorpen. Ga bijvoorbeeld eens naar de leuke steden Assen en Emmen. Leuk voor een stadwandeling, om lekker te shoppen of om gezellig uit eten te gaan. En met de auto zit je zo in Groningen.

De omgeving van dit vakantiepark in Drenthe leent zich uitstekend voor wandelen en fietsen
© Landal GreenParks

Ga ook zeker eens een kijkje nemen bij de hunebedden die in de omgeving zijn te vinden. In het Hunebedcentrum in Borger ontdek je hier alles over. Ook het museumdorp Orvelte is zeker een bezoekje waard. En een bezoek aan het indrukwekkende Kamp Westerbork mag natuurlijk ook niet ontbreken. Verder vind je in de omgeving van Landal Drentse Lagune nog veel meer mogelijkheden. We hebben een aantal leuke uitjes in de omgeving van Westerbork voor je op een rijtje gezet.

Luxe vakantiehuizen met privéstrand

Op Landal Drentse Lagune vind je zoals je al kon lezen luxe vakantiehuizen voor 4 tot 10 personen. De meeste van deze vakantiehuizen hebben een eigen privéstrand waarvandaan je zo in het water plonst. De accommodaties zijn voorzien van alle luxe en comfort, sommigen hebben zelfs een sauna of een hottub. En houd je van barbecueën? Dan kan je zelfs een vakantiehuis met een Kamado boeken. In verschillende vakantiewoningen is ook je hond welkom.

Impressie van een van de luxe vakantiehuizen met privéstrand op Landal Drentse Lagune
© Landal GreenParks

Vakantie bij Landal Drentse Lagune

Lijkt zo’n luxe vakantie in Drenthe jou ook wel wat? Dan is Landal Drentse Lagune misschien wel iets voor jou. Door de mooie en veelzijdige omgeving kunnen liefhebbers van rust en natuur hier hun hart ophalen. En ook als je leuke uitstapjes wil doen kan je vanaf het park in Westerbork alle kanten op. Dankzij de luxe vakantiehuizen met privéstrand ontbreekt het je tijdens je vakantie in Drenthe aan niets. Kijk dus snel of er een accommodatie naar jouw wensen bij zit. En heb je deze gevonden dan boek je deze gewoon rechtstreeks bij Landal, wel zo makkelijk!

Impressie van Landal Drentse Lagune in Westerbork, Drenthe
© Landal GreenParks

Waarom naar dit park?

  • Vakantiepark in hart van Drente
  • Luxe huizen aan het water
  • Vakantiehuis met privéstrand
  • 8 Minuten fietsen van het dorp
  • Vlak bij Assen en Emmen

Adres Landal Drentse Lagune

Gagelmaat 5
9431 KT Westerbork

Kijk hier voor de routbeschrijving naar het park.

Landal Drentse Lagune
Westerbork (Drenthe)

Accommodaties op dit park

Vakantieparken in de buurt

Zoek een ander vakantiepark